Mesajul unei femei care s-a saturat sa mai alerge dupa omul gresit: “Nu pot sa ma agat de un om care imi poate oferi mai putin decat merit.”

Publicitate

“Ceea ce vrem să facem, s-o facem atunci când vrem; pentru că acest „vrem” se schimbă şi are scăderi şi amânări.” – William Shakespeare

Goana dupa tine se asemana cu cautarea ploii in timpul secetei. Se asemnana cu speranta unei raze de soare printre norii intunecati. Mereu asteptam dezamagire si durere.

Am decis sa nu te mai astept. Am decis sa nu mai sper ca te vei intoarce candva. Am decis sa eliberez totul, inclusiv pe tine…

Ce rost are sa ma agat de ceva care nu a fost niciodata al meu, ceva de care niciodata nu voi fi sigura, ceva care ma tine captiva ani de zile, fara garantii de iubire sau fericire? Poate e mai bine sa incep sa ma concentrez pe mine?

Trebuie sa incep sa traiesc o viata mai fericita, mai linistita, o viata care ma face multumita.

Aceasta viata noua ma va ajuta sa nu mai simt durere de fiecare data cand uiti sa-mi scrii, sa suni sau atunci cand anulezi planurile noastre, pentru a iesi cu prietenii.

Nu incerc sa spun ca viata cu tine a fost intotdeauna durere si necazuri. Am vazut vremuri bune, dar vremurile rele intotdeauna le-au depasit.

Am ras impreuna, dar poate am plans si mai mult. Am petrecut nopti pasionale, dar poate ca nu au fost niciodata la fel de interesante ca noptile pe care le-ai impartasit cu celelalte fete din viata ta.

Relatia noastra a avut urcusuri si coborasuri. A fost un haos incredibil. A fost o calatorie plina de emotii. Insa timpul nostru in doi s-a incheiat.

M-am agatat de oportunitatea sa cresc, sa umplu tot timpul pierdut, sa ma descoper din nou, sa gasesc relatii noi si complete, sa creez amintiri incredibile cu prietenii si familia mea. Vreau succes in viata, vreau sa devin o femeie la care am aspirat intotdeauna.

Nu pot sa ma agat de un om care imi poate oferi mai putin decat merit.

Publicitate

Imi amintesc toate lacrimile pe care le-am varsat si dificultatile pe care le-am experimentat. Imi amintesc toate noptile pe care le-am petrecut spunand povesti. Imi amintesc toate ideile si visurile pe care le-am discutat, cele pe care urma sa le realizam impreuna.

Imi amintesc toate sperantele si planurile pe care le-am avut pentru viitor. Aceste amintiri sunt tot ce avem acum. Ele sunt parti ale vietii noastre pe care nimeni nu ni le poate lua.

Ele se aseamana cu o poveste fara final, dar totusi o poveste adevarata, care a fost doar a noastra.

Am decis sa nu mai alerg dupa tine, dar niciodata nu voi inceta te iubesc. Mi-ai lasat o urma. Ai ocupat un loc in inima mea pe care nimeni nu-l poate ocupa.

Te voi iubi mereu. Te voi iubi pentru ca m-ai schimbat cu adevarat, pentru ca mi-ai dat curajul sa fiu mai buna si am invatat sa ma iubesc in primul rand.

Te voi iubi pentru prietenia pe care am impartit-o, pentru rasul pe care l-am avut si pentru iubirea pe care mi-ai dat-o candva. Te voi iubi pentru toate lectiile pe care mi le-ai dat in aceasta viata dura.

Autor: Misty Rene

“Singura funcţie a minţii este de a diviza la nesfârşit. Rolul inimii este de a vedea ceea ce uneşte, lucru de care mintea nu este deloc capabilă. Mintea nu poate să înţeleagă ceea ce se află dincolo de cuvinte; ea poate să înţeleagă numai ceea ce este corect din punct de vedere lingvistic, ceea ce este corect din punct de vedere logic. Ea nu este preocupată de existenţă, de viaţă, de realitate. Mintea este, ea însăşi, o ficţiune. Poţi trăi şi fără minte. Însă nu poţi trăi fără inimă. Şi cu cât existenţa ta este mai profundă, cu atât este şi inima ta mai implicată.” – Osho

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Zece sfaturi intelepte care te vor ajuta sa incepi sa te iubesti! – “Cea mai puternică relație pe care o vei avea este relația cu tine însuți.”

Publicitate

“Cine se uită în afară, visează; cine se uită în interior, se trezește. ” – C. G. Jung

La al 89-a an de viață, scriitoarea americană Louise Hay încă mai învață milioane de oameni să se accepte și să se iubească, dacă vor să primească, în schimb, iubirea altor oameni. Autoarea unor cărți celebre ca „Poţi să-ti vindeci viaţa” sau „Vindecă-ți corpul” a dezvăluit, în lucrările sale, cele mai importante tehnici pe care le putem aplica în această privință. Mai jos, veți găsi 10 etape ale iubirii de sine, descoperite de Louise Hay de-a lungul vieții.

Ce să faci, ca să începi să te iubești? 10 sfaturi înțelepte de la scriitoarea Louise Hay

1. Pentru ca să începi să te iubești, încetează să te mai critici. Greutățile încep atunci când ne considerăm răi. Puterea noastră vine din a ne adapta la fluxul vieții. Tendința spre perfecțiune este insuportablă și nu-i permite omului să se concentreze spre ce are mai frumos în viață.

Criticându-ne, devenim incapabili de a ne realiza misiunea.

2. Următorul pas pe care trebuie să îl facem este să încetăm să ne mai speriem. Mulți oameni se terorizează cu gânduri negre și inventează situații negative. Cât de insuportabil e să trăiești cu așteptarea acestor scenarii!

3. Fiți buni, gingași și răbdători cu sine. Răbdarea este o soluție invincibilă.

4. Să învățăm a fi buni cu propria conștiință. Să nu ne pedepsim pentru gândurile negative și să nu ne învinovățim pentru tot răul care ni s-a întâplat în viață. A fi bun cu tine înseamnă a renunța la învinuiri, la pedepse și durere.

5. Următoarea etapă este a începe să-ți lauzi persoana. Criticile ne ard sufletul, iar lauda ne ajută să renaștem din scrum. Certându-vă, înjosiți Puterea care v-a creat. Spuneți-vă cât de minunați sunteți, dar o singură laudă nu va fi suficientă. Când trebuie să începeți lucruri noi, amintiți-vă din nou cât sunteți de buni.

Publicitate

6. Dragostea de sine înseamnă susținere. Adresați-vă prietenilor după ajutor și oferiți-le ajutor. Doar oamenii puternici pot cere ajutorul cuiva.

7. Iubiți-vă calitățile negative. Suntem, cu toții, creaturi ale Divinității. Un instrument eficient este umorul. El vă poate ajuta să vă relaxați și să scăpați de stres în anumite situații. Priviți cât mai des filme de comedie.

8. Aveți grijă de corpurile voastre, dacă aveți grijă de casele voastre. Aveți grijă de alimentele cu care vă hrăniți corpul. Alcoolul și drogurile sunt doar niște mijloace care îl ajută pe om să fugă de realitate. Supraalimentarea este și ea o metodă de a ne ascunde iubirea. Dietele sunt doar niște mijloace de pedepsire a organismului, care promovează îngrășarea.

9. Munca în fața oglinzii. Este foarte importantă pentru oamenii care învață să se iubească. Când, dimineața, mă apropii de oglindă, îmi spun: „Te iubesc! Ce pot să fac azi pentru tine, ca să-ți aduc fericire?” După această întrebare, ascultați-vă vocea interioară și veți găsi răspunsul.

10. Începeți să vă iubiți în acest moment și nu așteptați să deveniți ideali. Învățați să vă acceptați și atunci veți fi acceptați și de alte persoane.

Sursa: ea.md

Trebuie să te iubești pe tine înainte să poți iubi pe altcineva. Când te accepți pe tine și te manifești așa cum ești, simpla ta prezență îi poate face pe ceilalți fericiți. Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, merită dragostea și afecțiunea ta. Buddha

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala