Masează-ți picioarele înainte de culcare! Acesta este motivul pentru care contează atât de mult

Masează-ți picioarele înainte de culcare! Acesta este motivul pentru care contează atât de mult

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2020 in Remedii NaturisteSanatateSfaturiStiinta

Masajul este cea mai bună metodă de relaxare și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra stării generale de sănătate.

Unul dintre cele mai bune (și cele mai plăcute) lucruri pe care le poți face pentru tine este auto-masajul .

Masajul îmbunătățește metabolismul, stimulează buna funcționare a glandelor sudoripare, îmbunătățește și accelerează fluxul sanguin prin țesuturi.

Masajul este benefic și în ceea ce privește frumusețea pielii, deoarece îmbunătățește elasticitatea și sănătatea pielii.

Prin urmare, și noi întinerim!

Masajul ajută la eliminarea acidului lactic, facilitează digestia, îmbunătățește tensiunea musculară și relaxează.

Masajul și presiunea asupra anumitor puncte ale picioarelor (reflexoterapie) pot ușura simptomele diferitelor boli și pot ajuta la îmbunătățirea și menținerea funcției sănătoase a organelor.

Moduri de a masa tălpile și degetele:

Se recomandă masarea picioarelor în fiecare seară înainte de culcare. Procedura va fi cea mai eficientă dacă masajul durează 10 – 15 minute.

Un masaj la picioare te vindecă de fapt. Un număr foarte mare de terminații nervoase se regăsesc pe talpă

În consecință, picioarele reprezintă o hartă a întregului corp. Când le masezi, stimulezi de fapt și alte părți ale corpului.

Acesta este motivul pentru care se spune că picioarele joacă un rol important în sistemul nostru nervos. Și este foarte ușor de făcut.

Apăsați pe diferite puncte de pe talpă și strângeți degetele de la picioare câteva secunde. Continuați să faceți acest lucru până când simțiți relaxarea în tot corpul.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!