Mama nu va înceta să te iubească nici măcar atunci când inima i se oprește

Mama nu va înceta să te iubească nici măcar atunci când inima i se oprește

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 February 2021 in De SufletLecții de viațăRelatiiViata

Ziua în care îți pierzi mama va fi cea mai urâtă și cea mai tristă din viața ta. Când ea va pleca, totul se va schimba pentru totdeauna. Vei începe să simți lucruri pe care nu le-ai mai simțit până acum. Te vei gândi la lucruri care nu ți-au trecut niciodată prin minte.

Indiferent de vârsta pe care o ai, vei simți în mod deosebit cât de tare îți lipsește mama ta pe acest Pământ. Cât de importantă și dragă a fost pentru tine, cât de mult ai iubit-o. Și numai când ți-ai pierdut persoana cea mai dragă, inima ta se oprește literalmente la gândul: „Unde este ea acum?”

Pare incredibil, dar mama va fi în continuare acolo pentru tine. Ea va rămâne pentru totdeauna îngerul tău păzitor care nu va pleca de lângă tine și nu te va uita. Crezi sau nu, poți jura că încă o mai poți mirosi, că simți prezența ei. Nu vei putea să o atingi, dar ea va fi totuși acolo. Și uneori nu vei simți această prezență, dar în sufletul tău te vei gândi la ea.

Te vei întreba unde este și cum se simte și va veni la tine în cele mai dificile momente. Ea te vede atunci când plângi în pernă și numai ea îți poate șterge lacrimile cu prezența ei invizibilă. Numai mângâierea ei te poate face să te simți mai bine, pentru că de asta aveai nevoie.

Zile, luni, ani te vei întreba dacă știe cât de mult o iubești, cât îți lipsește, cât ți-ai fi dorit să mai fie lângă tine. Te vei învinovăți că nu ai sunat-o și că nu i-ai spus în fiecare zi că o iubești. Astăzi ai da orice pentru a aduce înapoi, ai da orice ca să-i mai spui o ultimă dată că este cea mai scumpă ființă.

Minutele vor trece ca zilele. Zilele vor părea luni. Exact asta se întâmplă când pierdem cel mai prețios lucru din această viață: mama noastră. Îți vor lipsi telefoanele ei, vocea ei caldă, zâmbetul ei, mâinile ei blânde. Îți vei aminti fiecare detaliu.

Timpul nu vindecă astfel de răni. Însă prin urmare, vor trece luni, ani și nu va mai fi atât de dureros. În principiu, pentru că îți dai seama că mama va fi mereu cu tine. Cei dragi nouă nu dispar în întuneric, ei rămân acolo în inimile noastre, în mintea noastră, în amintirile noastre din copilărie, în cuvintele și glumele noastre preferate.

Mama ta te va iubi mereu. Va fi mereu acolo. Deși nu este prezentă fizic în lumea noastră, sufletele voastre sunt unite pentru totdeauna. Această unire este mai puternică decât moartea. Această iubire este însăși viața.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!