Mama a ascuns întotdeauna trei lucruri de tata. Am înțeles asta când m-am căsătorit!

Mama a ascuns întotdeauna trei lucruri de tata. Am înțeles asta când m-am căsătorit!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2023 in De SufletLecții de viațăLifeStyleRelatiiSfaturi

Mama ascundea anumite lucruri de tata, iar la început nu înțelegeam de ce face asta. Conștientizarea acțiunilor ei a venit doar după ce am devenit și eu o soție. Uneori, începem să înțelegem unele lucruri doar după ce ajungem în acea situație.

Am avut o relație minunată cu mama mea încă din copilărie. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea, cu care împărțeam toate secretele mele. Am petrecut foarte mult timp cu ea în copilărie, iar când am crescut, am început să mergem împreună la cumpărături, să mergem la saloane de înfrumusețare și să facem alte lucruri importante pentru femei.

Am început să observ că mama ascundea de tata costul real al hainelor ei noi și al produselor cosmetice, și niciodată nu-i spunea cât a costat de fapt o vizită la salonul de înfrumusețare. Am întrebat-o de mai multe ori de ce face asta, dar răspunsul ei a fost întotdeauna același, cu un zâmbet misterios pe buze îmi spunea: „Când vei crește, vei înțelege.

În cele din urmă am crescut și m-am căsătorit, iar atunci am înțeles de ce mama acționa așa. Am realizat că mama mea nu era doar inteligentă, ci și foarte înțeleaptă. Mai târziu, am început să folosesc și eu aceste trucuri în viața mea de familie.

Cele trei lucruri care mama mea le ținea secret:

Nu îi spunea tatălui meu prețul real al cumpărăturilor

Mama nu-i spunea niciodată tatălui adevăratul preț al hainelor sale și al produselor cosmetice, sau cât a plătit când a fost la salonul de înfrumusețare.

În realitate, astfel de vizite erau destul de scumpe, cred că multe femei ar fi de acord cu mine, pentru că uneori poți cheltui o sumă considerabilă într-un salon de înfrumusețare. Acum, gândiți-vă cât de mult costă un ruj de buze sau o cremă de calitate.

Pentru mulți bărbați, este un mister de ce femeile cheltuiesc atât de mulți bani pe aspectul lor. Chiar și psihologii sunt de acord că bărbații consideră alte lucruri importante, iar extensiile de gene, probabil, nu sunt considerate o investiție valoroasă pentru ei.

Nu se afișa în fața tatălui meu atunci când își făcea tratamente de înfrumusețare

Mama mea era întotdeauna îngrijită în prezența tatălui. Niciodată nu și-a permis să apară în fața lui într-un halat vechi sau într-o bluză murdară. Toate hainele ei de casă au fost mereu la fel de frumoase și îngrijite ca cele pe care le purta afară. Coafura și aspectul ei erau întotdeauna impecabile.

Așadar, la rândul meu, chiar și după câțiva ani de căsnicie, nu-mi permit să apar în fața soțului meu într-o bluză murdară sau în pantaloni rupți. Sper că soțului meu îi face plăcere să mă vadă mereu aranjată.

Cred că și lui îi place să mă vadă frumoasă când vine acasă după o zi grea de muncă. Mama mea își făcea mereu rutina de îngrijire a tenului și își aplica măști pentru față și păr în secret. Ea credea că tatăl nu trebuie să o vadă cu o pungă pe cap atunci când își făcea o mască pentru păr.

Nu îi spunea tatălui meu exact ce conține mâncarea

Mama a făcut întotdeauna față cu măiestrie tuturor frazelor de genul: „Nu vreau să mănânc asta!” Tata nu voia să mănânce deloc produse lactate pentru că spunea mereu că în copilărie a mâncat în fiecare zi lapte și brânză, iar acum nu vrea să le mai vadă pentru că s-a săturat de ele.

Cu toate acestea, mama știa foarte bine că nu este nevoie să-i spună tatălui că mâncarea preparată de ea conține lapte. Dacă el nu știe asta, poate să mănânce liniștit, ba chiar să ceară și porții suplimentare.

El adora cartofii gratinați pe care îi făcea mama, dar nici măcar nu bănuia că există smântână în ei. Unii psihologi susțin că astfel de comportamente provin din copilărie.

Acum sunt foarte recunoscătoare mamei mele pentru că m-a învățat aceste trucuri feminine, pentru că datorită lor, nu avem nicio ceartă sau scandal în familie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!