Magia oamenilor cu ochii verzi – culoarea ochiului nu este decât o proiecție a lumii interioare!

Magia oamenilor cu ochii verzi – culoarea ochiului nu este decât o proiecție a lumii interioare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in CuriozitățiLifeStyleSpiritualitate

Potrivit credințelor populare, ochii verzi sunt considerați cei mai insidioși. O persoană cu ochi verzi este, în majoritatea cazurilor, fiabilă și nobilă, mai rar – vicleană și schimbătoare. Deși aceasta este o trăsătură cavalerească, nu se va grăbi niciodată pe prima linie. Oferind ajutor, se simt mai confortabil, ca să spunem așa, rămânând în culise. Îi place faptul că și-a adus contribuția modestă la rezolvarea unei cauze comune, spre binele altcuiva.

Culoarea verde a ochilor unei persoane, a cărei semnificație astrologii o compară cu energiile lui Venus și Neptun, caracterizează o persoană ca un excelent interlocutor și ascultător. Psihologii observă că persoanele cu ochi verzi oferă o bunăstare în discuții, deoarece pe de o parte sunt stabile și, pe de altă parte, sunt visătoare și au o imaginație bogată.

În relațiile cu prietenii, oamenii cu ochii verzi sunt întotdeauna amabili și generoși, iar în raport cu dușmanii, ei sunt destul de hotărâți și persistenți în deciziile lor.

Persoanele cu ochii verzi se caracterizează prin misteriozitate, însă ei înțeleg foarte bine gândurile și sentimentele oamenilor. De asemenea, persoanele cu ochii verzi caută să evite conflictele, și nu le plac certurile și discuțiile contradictorii. Pe baza observațiilor experților, persoanele cu ochi verzi sunt tandre și vulnerabile, și se remarcă prin loialitatea lor incredibilă în dragoste.

Iubirea pentru ei este ceva sacru și nu vor permite nimănui din jur să o invadeze. Dacă inima unei persoane cu ochii verzi este luată, nici nu ar trebui să mai faci încercări de a o combina, în majoritatea cazurilor, noua relație va avea o durată scurtă. Puteți face față unui partener cu ochii verzi acceptând idealul său: trebuie să te comporți și să te îmbraci după gustul său.

O femeie cu ochi verzi este o soție minunată: este loială, grijulie, este capabilă să ierte multe și este întotdeauna gata să ajute. Dar dimpotrivă, soțul cu ochii verzi își stresează soția având multe cerințe stricte și o atitudine precaută la fiecare pas. Și, de asemenea, culoarea verde a ochilor nu iartă nicio trădare, indiferent dacă este de la o persoană dragă sau de la un prieten.

În activitățile profesionale, oamenii cu ochi verzi sunt șefi respectați, care sunt capabili să facă față unei sarcini responsabile fără mari dificultăți. Ele se caracterizează prin persistență și exigență atât pentru ei înșiși, cât și pentru cei din jur.

Amintiți-vă că, culoarea ochiului nu este decât o proiecție a lumii interioare, iar în niciun caz o reflectare a acestuia. Cunoscându-vă pe voi înșivă și pe cei din jur, vă puteți facilita drumul către atingerea obiectivelor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!