Luna: influența spirituală a Lunii pline și a Lunii noi asupra oamenilor

Luna: influența spirituală a Lunii pline și a Lunii noi asupra oamenilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 March 2023 in AstrologieSpiritualitateViata

Credeți că Luna influențează cu adevărat comportamentul uman? Cert este că toate corpurile cerești emit frecvențe subtile, care ne afectează în diferite grade la nivel fizic și mental.

Frecvențele emise de Luna influențează activitatea corpului din punct de vedere mental, adică a minții umane. Prin “minte” înțelegem sentimentele, emoțiile și dorințele noastre. Mintea este alcătuită din componente conștiente și subconștiente.

În subconștient, există o serie de percepții care determină natura noastră de bază și personalitatea noastră. Acolo se păstrează șabloanele educației noastre, iar aceste șabloane sunt catalizatorul tuturor gândurilor și acțiunilor noastre.

Impresiile și gândurile noastre au și ele propriile lor frecvențe. Frecvențele lunare sunt puțin mai subțiri decât frecvențele gândurilor noastre, dar frecvențele impresiilor și sentimentelor noastre mentale sunt mai subtile decât frecvențele lunare. Așadar, frecvențele Lunii sunt mai subțiri, dar mai puternice.

Energiile lunare au capacitatea de a declanșa impresii în subconștientul nostru, care se manifestă în conștiință. Odată ce acestea intră în mintea conștientă, le conștientizăm. Prin urmare, oamenii sunt sub influența Lunii în conformitate cu șabloanele lor predominante din subconștient.

Asta înseamnă că Luna acționează ca un amplificator a ceea ce avem în interior, dar marea majoritate a timpului nu conștientizăm acest lucru în mod direct. Prin urmare, fiecare persoană reacționează la Lună în felul său.

Luna influențează și mintea animalelor. Cu toate acestea, deoarece subconștientul animalelor constă doar în scheme legate de nevoi de bază, cum ar fi senzația de foame, reproducere, somn, etc., activitatea crescută va afecta doar aceste impulsuri de bază.

Efectul fazelor Lunii:

Luna nouă

În ziua Lunii noi, partea neiluminată, adică partea întunecată a Lunii, este îndreptată către Pământ. Frecvența predominantă stimulează dorințele, impulsurile și întunericul din subconștient. Luna emite mai multă energie cu o componentă predominantă întunecată în această fază.

Luna plină

În schimb, în noaptea de Lună plină, energia întunecată scade datorită luminii mari. Cu toate acestea, frecvențele lunare sunt mai active în această zi, motiv pentru care observăm, de asemenea, o activitate crescută în mintea noastră.

Acesta este motivul pentru care suntem agitați și nu putem adormi. În funcție de tipul setărilor care apar în subconștient în timpul Lunii pline, oamenii pot avea anumite gânduri și sentimente.

Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, gândurile sunt aleatorii. Dacă cineva are o serie de defecte de personalitate dominante, cum ar fi furia, lăcomia și altele, acestea pot fi, de asemenea, evidențiate în acest moment și pot domina gândirea persoanei.

Pentru oamenii spirituali, Luna plină poate trezi gânduri și dorințe de a se ocupa cu practici spirituale și, dacă se angajează în a le face, vor descoperi că sunt mai eficienți în timpul Lunii pline. Vor medita mai bine și vor simți energia mai bine.

Consecințele intensificării influenței Lunii în perioada de Lună plină și nouă.

În perioada de Lună nouă, spiritele bazate pe energie distructivă și oamenii care se angajează în ritualuri oculte, în principal vrăjitoare și magicieni negri, care primesc energie întunecată pentru activitatea lor discutabilă, sunt puternic influențați.

Deoarece aceasta este o zi favorabilă pentru activitățile distructive, este considerată, de asemenea, o zi nepotrivită pentru orice activitate creatoare. Deoarece întunericul lunar afectează mintea, comportamentul distructiv și autodistructiv atinge vârful în timpul Lunii noi.

Pe de altă parte, în noaptea de Lună plină, când partea iluminată a Lunii este îndreptată către Pământ, este emisă cantitatea minimă de energie distructivă. Prin urmare, în această noapte, spiritele rele, oamenii destructivi sau cei care se închină magiei negre nu vor avea aceeași putere.

Diferența dintre influența Lunii noi și a Lunii pline asupra oamenilor.

În general, influența opresivă a Lunii asupra omului este mai mare în timpul Lunii noi decât în timpul Lunii pline. Influența nefavorabilă a Lunii pline se manifestă mai mult prin neliniște în corpul fizic, în timp ce Luna nouă se manifestă mai mult asupra psihicului.

Efectul Lunii pline este mai evident fizic, în timp ce efectul Lunii noi este mai subtil. Deoarece efectul Lunii noi nu este atât de ușor de recunoscut de către om, el este mult mai periculos. Deoarece omul nu conștientizează această influență, nu ia nicio măsură pentru a o depăși.

Între Luna nouă și Luna plină, în perioada Lunii crescânde, influența Lunii noi este mai puțin vizibilă pentru noi. Cu toate acestea, efectul distructiv este mai mare la sosirea Lunii noi de la Luna plină, când Luna este în descreștere. Motivul acestui lucru este că Luna nouă acționează asupra omului la un nivel mai subtil, spre deosebire de Luna plină, pe care omul o conștientizează mai mult.

Practicanții spirituali sunt mai sensibili la schimbările acestei energii în mediul înconjurător în comparație cu oamenii obișnuiți. În timpul Lunii pline, ei simt o ușurare împreună cu influxul de energie, pe când în timpul Lunii noi sunt predispuși să se simtă rău.

Ce putem face pentru a ne proteja de posibile influențe?

Deoarece influența dăunătoare a Lunilor nouă și plină este determinată de energie, doar mijloacele sau practicile spirituale te pot proteja.

La nivel terestru, este mai bine să evitați luarea deciziilor importante sau achizițiilor și vânzărilor în aceste zile, deoarece spiritele pot lucra prin aceste lucruri.

În timpul fazei de descreștere a Lunii, adică în perioada dintre Lună plină și nouă, frecvențele sale emanate cresc treptat. Acest lucru se datorează faptului că partea sa întunecată devine mai puternică. Pentru a ne proteja de influența nefavorabilă a acestei energii crescute, este important să ne întărim practica spirituală în această perioadă, adică să medităm mai mult.

În rândul oamenilor există presupunerea dacă Luna este un corp constructiv sau distructiv. Am avut de-a lungul anilor și eu de-a face cu această contradicție și mi-a fost dificil să găsesc adevărul, deoarece datele separate erau contradictorii.

Dar adevărul a fost întotdeauna undeva la mijloc.

Este interesant faptul că oamenii constructivi simt influxul de energie în timpul Lunii pline, dar problemele interne ale oamenilor distructivi apar din subconștientul lor.

Acest lucru creează o contradicție în experiența oamenilor, când unii meditează în timpul Lunii pline și simt energie bună, iar alții energie proastă. Această contradicție este apoi reflectată în articole și tratate despre influența energetică a Lunii.

Tu te-ai simțit vreodată influențat de Lună? Ai observat vreo schimbare în starea ta în timpul Lunii pline? Împărtășește-ți experiența în secțiunea de comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!