Lucrurile pe care nu trebuie să le faci după apusul soarelui

Lucrurile pe care nu trebuie să le faci după apusul soarelui

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Noaptea este cel mai misterios și mistic moment al zilei. Strămoșii noștri aveau o listă completă cu ce să nu facem după apusul soarelui, pentru a evita un dezastru. O mare parte din această listă se respectă chiar și în zilele noastre.

Iată lucrurile pe care nu ar trebui să le faci după apusul soarelui:

1. Să numeri sau să transferi bani 

În întuneric, tot răul iese în lume, lucru care are un efect negativ asupra banilor. Prin urmare, ar trebui să amâni aceste lucruri până dimineața. În caz contrar, există riscul de a atrage dificultăți financiare, datorii și pierderi mari. A număra și a da bani cuiva seara este ca și cum i-ai arunca.

2. Să speli și să usuci hainele 

Strămoșii noștri credeau că hainele și așternuturile, care sunt spălate și uscate noaptea, absorb tot răul din întuneric, energia negativă se lipsește de ele. Lumina lunii este, de asemenea, încărcată cu energie negativă, hainele uscate sub ea au atras ghinionul asupra proprietarului.

3. Să schimbi becurile

Este mai bine să amâni acest lucru până dimineața, dacă nu vrei să aduci probleme în casă. Se crede că „răsucind” lumina din casă, împiedici îngerii păzitori să te mai protejeze de deasupra.

4. Să duceți gunoiul la tomberon

Există un superstiție: dacă scoți gunoiul seara sau noaptea, vei atrage atenția persoanelor invidioase și a bârfitorilor. Aceste persoane, sub influența răului nopții, vor spune tot felul de bârfe pentru a-ți face rău.

5. Să te uiți în oglindă

Potrivit superstițiilor, în timpul nopții se deschid porțile către altă lume, unde domnește răul. Oglinda este un adevărat portal, iar cine se uită pe întuneric poate vedea spirite rele. Și cu cât te uiți mai mult, cu atât se vor hrăni mai mult cu energia ta, care îi poate ajuta să ajungă în casa ta.

6. Să lași vasele murdare în chiuvetă și cuțitele pe masă

Când pleci din bucătărie seara, verifică dacă au rămas vase murdare sau cuțite pe masă . Strămoșii noștri credeau că vasele murdare și cuțitele, lăsate peste noapte, jignesc spiritele care umblă în întuneric.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!