Lucruri de care trebuie să scapi înainte de noul an

Lucruri de care trebuie să scapi înainte de noul an

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 December 2022 in LifeStyleSarbatoriSuperstitiiViata

În curând, pe toate calendarele noastre va scrie 2023. Mereu sperăm ca noul an să fie mai bun decât cel precedent, dar de multe ori uităm că noi înșine trebuie să-l facem mai bun, nimeni altcineva nu va face asta în locul nostru.

Un an nou este ca o pagină nouă a vieții, tocmai deschisă. Noi suntem cei care trebuie să scrie acea pagină după cum ne dorim. În fiecare an încercăm să ne facem promisiuni nouă înșine că vom fi mai buni, mai organizați, că vom mânca mai sănătos, că ne vom apuca de sport, dar niciodată nu ne ținem de el. Poate anul acesta va fi diferit, trebuie doar să avem ambiție.

Ce lucruri nu ar trebui să iei cu tine în noul an:

1. Relațiile toxice

Nu contează dacă este vorba de un parteneriat de afaceri, de o relație de prietenie, de dragoste sau o relație de rudenie. Dacă simți că anumite persoane nu fac altceva decât să îți provoace stres, supărări sau stări de furie, atunci nu merită să le ții aproape de tine, cel mai bine este să te îndepărtezi de ele.

Anul Nou este un prilej minunat de a începe o relație nouă, de a cunoaște oameni noi, de a vă face prieteni noi. Viața este scurtă, așa că înconjoară-te numai de oameni care te fac fericit.

2. Lucruri vechi sau pe care nu le mai folosești

Înainte de Revelion, fă o faptă bună – dăruiește hainele pe care nu le mai porți, lucrurile vechi, mărunte sau pur și simplu cele de care te-ai plictisit celor care au cu adevărat nevoie de ele. În plus, vei face curat în casă, vei scăpa de articolele de îmbrăcăminte învechite și vei găsi o scuză pentru a-ți reînoi propria garderobă.

3. Resentimente

Iartă-i pe toți cei care, de bunăvoie sau fără să vrea, te-au jignit, te-au supărat sau ți-au făcut rău în ultimul an. Trebuie să intri în Anul Nou cu o inimă curată, nu cu povara resentimentelor inutile. Potrivit tradiției, în ajunul Revelionului, oamenii își doresc unii altora ca anul care vine să fie mai bun și ca toate lucrurile rele să rămână în vechiul an. Așa să fie!

4. Grămezi de hârtii inutile

Înainte de intrarea în noul an, este bine să faceți o curățenie generală în toată casa, iar asta include și sertarul / dulapul cu hârtii și acte. Ar trebui să aruncăm certificatele de garanție expirate, bonurile de la electrocasnice pe care le păstrăm prea mult timp, chitanțe vechi de ani de zile și alte acte de care nu veți mai avea nevoie niciodată.

5. Obiceiuri proaste

Pe 1 ianuarie începe o nouă etapă a vieții tale, așa că este timpul să faci niște schimbări. Intră în noul an cu o promisiune față de tine că vei avea grijă de sănătatea ta, că vei începe să mănânci mai sănătos, să faci puțină mișcare și să renunți la obiceiurile proaste, dacă există.

Alte lucruri care trebuie făcute înainte de Anul Nou

1. Achita datorii

Există o superstiție care spune că nu este bine să intri în noul an cu datorii. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci datoriile te vor urmării tot anul care vine. Pune-ți situația financiară în ordine și încearcă să plătești datoriile înainte de sfârșitul anului.

2. Organizați-vă spațiul de lucru

Dezordinea creativă este cu siguranță un lucru bun. Dar praful din spațiul de lucru trebuie șters cel puțin o dată pe săptămână. Organizează puțin lucrurile și vezi ce trebuie păstrat, ce este util, ce trebuie aruncat. Cel mai probabil, vei găsi ceva care ar fi trebuit aruncat la coșul de gunoi cu mult timp în urmă.

3. Planifică o vacanță

Oamenii prudenți își planifică înainte vacanțele pentru a-și pune în ordine toate planurile și obiectivele pentru anul care vine. Poți alege o destinație, rezerva bilete de avion, sau poate că mergi cu mașina, totuși, poți alege un hotel, să vezi ce restaurante și obiective turistice sunt în zonă sau chiar să plănuiești o croazieră. Totul depinde de cât de grandioase sunt planurile tale de vacanță în 2023 și ce buget ai.

4. Gândește pozitiv și fii recunoscător

Viața este surprinzător de imprevizibilă. Eșecul poate fi înlocuit de o bucurie neașteptată. Munca grea se plătește foarte bine. Concentrează-te pe pozitiv. La urma urmei, viața este așa cum o privești tu. De asemenea, fii recunoscător pentru tot ceea ce ți-a dat anul acesta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!