Lucruri care nu nu trebuiesc depozitate acasă sub nicio formă dacă vrei să nu te ocolească sporul banilor și norocul

Lucruri care nu nu trebuiesc depozitate acasă sub nicio formă dacă vrei să nu te ocolească sporul banilor și norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2022 in SpiritualitateSuperstitii

Înțelepții susțin că există unele lucruri care nu trebuie ținute în casă, pentru că emană o energie negativă. În casă ar trebui să existe numai energii pozitive, deoarece o persoană își petrece cea mai mare parte a vieții acasă.

Lucruri care nu pot fi ținute în casă sub nicio formă

Conform învățăturilor străvechi ale Feng Shui, aranjarea adecvată a locuințelor va crea și o atmosferă confortabilă, dar va atrage și succesul și prosperitatea. Fiecare obiect din casă este înzestrat cu o anumită energie și are un scop anume. Unele lucruri atrag fluxuri de energie pozitivă, altele negative.

Iată care sunt principalele 10 obiecte care nu ar trebui ținute în casă.

1. Vase și oglinzi sparte

Se spune că nu ar trebui să folosiți vase crăpate sau să păstrați oglinzile crăpate în casă, deoarece aceste articole distorsionează energia pozitivă și alung norocul. Aruncă astfel de lucruri fără ezitare.

2. Pantofi rupți

Papucii rupți nu trebuie ținuți acasă, deoarece acumulează energie negativă. Aruncă întotdeauna pantofii uzați, astfel îți vei îmbunătăți starea de bine și vei crea și mai mult spațiu în casă.

3. Electronice vechi și stricate

Energia circulă prin tehnologie, experții în domeniul bioenergiei nu numesc degeaba electronicele, televizoarele și telefoanele vechi și stricate portaluri energetice. Astfel de obiecte acumulează negativitate și o eliberează în lumea exterioară.

4. Gunoiul, praful și murdăria aduc ghinion

Trebuie să acordați o atenție deosebită curățeniei casei. Se spune că nu este bine să lăsați saci de gunoi în cameră, deoarece acest lucru blochează fluxul de energie. De asemenea, trebuie să ștergeți praful cât mai des posibil și să curățați suprafețele murdare, deoarece acumularea de praf și murdărie atrage sărăcia.

5. Fotografii rupte sau uzate

Puteți păstra fotografiile vechi acasă doar dacă nu sunt deteriorate. Dacă fotografiile sunt foarte uzate, dar au o valoare emoțională mare, ca o amintire, cel mai bine este să le duceți undeva și să le plasticați. Fotografiile vechi dau același efect ca oglinzile crăpate, așa că nu merită să riști prezentul de dragul trecutului.

6. Mătură veche

Matura veche trebuie înlocuită cu una nouă, care va aduce noroc și va îndepărta energiile negative. De asemenea, scăpați de mopul rupt și uzat și de cârpe foarte murdare. Tot ce folosiți pentru a vă curăța casa ar trebui să arate îngrijit.

7. Sticle goale, reviste și ziare vechi

Aceste lucruri sunt conductoare de energie negativă. Scapă de sticle, reviste și ziare inutile, deoarece ocupă spațiul în mod inutil și acumulează praf.

8. Lucruri de la oameni care au decedat

Lucrurile persoanelor decedate nu pot fi păstrate în casă , este mai bine să le dai de pomană sau să le donezi celor care au nevoie. Pentru străini, astfel de lucruri nu sunt periculoase. Potrivit spuselor, morții ar trebui tratați cu respect, iar bunurile lor nu ar trebui ținute în locul în care locuiau aceștia.

9. Cadouri de la oameni negativi sau toxici

Aceste lucruri provoacă emoții negative, așa că nu trebuie ținute în casa ta. Astfel de lucruri fură norocul și sănătatea și pot provoca probleme. Dacă o persoană negativă sau toxică ți-a făcut un mic cadou, pentru a scăpa complet de negativitate, este mai bine să arzi acel lucru.

10. Plante cu spini

Astfel de plante blochează energia pozitivă. Desigur, dacă ați cumpărat un cactus, atunci îl puteți pune lângă un televizor sau un computer, dar florile spinoase nu ar trebui să vă decoreze casa, deoarece interferează cu gândirea rațională.

Dacă urmați recomandările și eliminați lucrurile periculoase din casă, puteți crește semnificativ șansele de a atrage bunăstare, succes, sănătate și noroc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!