Locuri din Romania unde te incarci cu energie pozitiva daca le vizitezi! O alegere foarte buna pentru vacanta!

Publicitate

In Romania exista locuri numite “guri de rai”, despre care se spune ca au puteri magice. In total, pe Pamant, exista 15 astfel de locuri si 7 dintre ele se gasesc in tara noastra.

Iata care sunt principalele locruri!

Platoul Bucegi – Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se gaseste cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. In aceste imprejurimi apar conuri de lumina alba, care amplifica perceptia extrasenzoriala.

Varful Ocolit (Bucura) – Se afla langa Varful Omu, fiind numit si Varf al Cerului, el constituind un centru energetic in care se petrec fenomene bizare. Acolo apar curcubee stralucitoare, vizibile chiar saptamani la randul, iar acestea nu apar dupa ploaie. Tot aici apar lumini ciudate, fulgere, scantei lungi de un metru in jurul Sfinxului. Se spune ca acesta este cel mai important punct energetic al lumii.

Cheile Zanoaga – Se gasesc intre frumosul Lac Bolboci si Scropoasa, sunt sapte izvoare a caror apa izvoraste dintr-o grota unde se afla un imens lac subteran. S-a demonstrat, din punct de vedere stiintific, ca puritatea ei este datorata trecerii printr-un camp magnetic si printr-un zacamant de argint. Se stie ca argintul are proprietatea de a impiedica inmultirea bacteriilor, astfel, el fiind si un element purificator. Aici este, de fapt, Apa Vie, iar testele au evidentiat faptul ca in apa de aici bacteriile sunt inexistente, adica 0 fata de limita de 5 acceptata, iar poluarea cu azotati, azotiti, este de asemenea nula!

Sarmizegetusa Regia – Se gaseste in Muntii Orastiei, iar cetatea a fost inclusa pe lista UNESCO ce cuprinde monumente aflate in patrimoniul universal al lumii. Aici se gaseste un altar megalitic, pe care sunt inscriptii intr-o limba nedescifrata inca. Se zice ca ar fi limba de la inceputul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie…

Publicitate

Cei mai ciudati munti din Valea Jiului – Aici le este recomandat sa mearga doar celor care nu sunt slabi de inger. Este vorba despre Muntele Gugu, sau Varful Gugu, cum este cunoscut, un masiv inconjurat de mistere inca neelucidate. Legenda spune ca pe Muntele Gugu a trait Zamolxe si, din acest motiv, muntele era considerat un loc sfant de catre daci. Tot aici, se mai spune ca Decebal si-a ascuns o mare parte din comoara, fiind convins ca spiritul Inaltului Preot o va pazi. Multi dintre turistii spun ca au vazut explozii de lumina tasnind chiar din munte.

Polovragi, Targu Jiu – Se spune ca aici Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului si trupului. Acestia prelucrau aici o planta rara, numita polovraga folosita ca remediu impotriva bolilor. Bioenergoterapeutii de azi spun ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului.

Manastirea Prislop – Manastirea Prisilop are o singura turla si un plan triconic, fiind alcatuita din pronaos, naos si altar. Constructia din piatra pastreaza o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, biserica fiind un loc de reculegere. Langa biserica este cimitirul unde este inmormantat parintele Arsenie Boca, mormantul acestuia fiind loc de pelerinaj. Se spune ca Arsenie Boca a putut prevesti viitorul, dar putea citi si trecutul sau prezentul oamenilor.

Grota de langa Persani, judetul Brasov – Se pare ca aici patrund doar energiile pozitive, iar oamenilor cu suflet bun li se indeplinesc dorintele si, mai ales, sunt tamaduiti de cele mai grele boli.

Ce ati spune de o excursie prin toate aceste locuri?

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Cum sa imbatranim frumos, frantuzoaicele trecute de 50 de ani ne ofera 10 sfaturi minunate – “Totul este permis, dar cu măsură”

Publicitate

Numărul de femei frumoase și elegante trecute de 50 de ani în Franța este pur și simplu uluitor. Aceste femei nu au nici o problemă să poarte fuste până la genunchi și arată superb, chiar dacă pielea nu le e în stare ideală. Lor nu le e frică să îmbătrânească și să se simtă confortabil la orice vârstă.

Redacția noastră vă prezintă 10 reguli de viață cuprinse în cartea “Lecții de îmbătrânire frumoasă: secretul franțuzoaicelor”, scrisă de americanca Rebeca Plantier.

1. Modul activ de viață trebuie păstrat la orice vârstă – În Franța modul activ de viață este o parte din cultura națională, la care nu se renunță odată cu înaintarea în vârstă. Francezii fac camping, merg la munte, joacă tenis, practică schi etc.

2. Simțul umorului – un antioxidant puternic – Celebrul sarcasm franțuzesc le ajută pe femei să nu-și privească vârsta ca pe o dramă. În nici o altă limbă nu sunt atâtea proverbe și zicale despre activitatea și pasiunea femeilor în vârstă.

3. Mâncarea în centrul atenției – Toată lumea cunoaște că francezii sunt obsedați de mâncare, dar, spre deosebire de americani, această obsesie nu e orientată spre cantitate, ci spre calitatea mâncării. În general franțuzoaicele mănâncă puțin, scrie Rebecca invidioasă.

4. Înaintând în varstă, franțuzoaicele își permit tot mai mult – Odată ce copiii cresc și devin de sine stătători, prioritățile franțuzoaicelor se orientează spre sine. Rebecca numește acest fenomen drept “egoism sănătos”.

5. Garderoba devine mai mică, dar mai scumpă – Și, bineînțeles, mai calitativă. Chiar și femeile cu venituri medii își cumpără lucruri mai valoroase și mai comode: haine din mătase și cașmir, încălțăminte calitativă, gentuțe elegante. Toate acestea formează un acel stil grațios caracteristic franțuzoaicelor.

Publicitate

6. Viața socială se dezvoltă – Spre deosebire de femeile din alte țări, odată cu înaintarea în vârstă franțuzoaicele devin tot mai active. Copiii și gospodăria nu mai necesită atâta atenție, deci e perioada perfectă pentru a merge la petreceri, în ospeții, la restaurante, expoziții etc.

7. Vârsta nu este o boală și nu necesită tratament – Franțuzoaicele (dar și francezii) au o atitudine calmă față de vârstă și riduri. Lipsa acestora, precum și operațiile estetice evidente, provoacă mai curând un surâs ironic decât admirație.

8. La orice vârstă poți purta lucrurile în care arăți bine – Franțuzoaicele de orice vârstă nu au nici o problemă să poarte fuste până la genunchi sau blugi strânși pe corp. În Franța nu există ideea de “vârstă nepotrivită” pentru anumite haine, mama și fiica de multe ori preferă hainele de același brand.

9. Viața se * uală nu are limite de vârstă – Dimpotrivă, în Franța se consideră că după 40 de ani vine a doua tinerețe. Asta e și bine și rău totodată, scrie Rebecca, fiindcă pe de o parte femeile se simt iubite și apreciate, iar de cealaltă parte – în această categorie de vârstă este apogeul divorțurilor.

10. Totul este permis, dar cu măsură – Vin, cafea, dansuri și distracții până târziu – Rebecca descrie modul de viață al prietenei sale franțuzoaice de 52 de ani, menționând că ea nu face niciodată abuz de acestea, păstrând o măsură inteligentă în toate.

În general, încheie Rebecca, cel mai important este respectul față de sine și acceptarea vârstei așa cum este ea. Toate aceste lucruri se cuprind în fraza-manifest expusă de prietena autoarei într-un restaurant parizian: “Eu mi-am organizat viața până acum, de aceea îmi pot permite să savurez momentul și frumusețea din jurul meu”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet