Locuri din Romania unde te incarci cu energie pozitiva daca le vizitezi! O alegere foarte buna pentru vacanta!

Locuri din Romania unde te incarci cu energie pozitiva daca le vizitezi! O alegere foarte buna pentru vacanta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 January 2020 in Spiritualitate

In Romania exista locuri numite “guri de rai”, despre care se spune ca au puteri magice. In total, pe Pamant, exista 15 astfel de locuri si 7 dintre ele se gasesc in tara noastra.

Iata care sunt principalele locruri!

Platoul Bucegi – Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se gaseste cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu – Babele – Sfinxul. In aceste imprejurimi apar conuri de lumina alba, care amplifica perceptia extrasenzoriala.

Varful Ocolit (Bucura) – Se afla langa Varful Omu, fiind numit si Varf al Cerului, el constituind un centru energetic in care se petrec fenomene bizare. Acolo apar curcubee stralucitoare, vizibile chiar saptamani la randul, iar acestea nu apar dupa ploaie. Tot aici apar lumini ciudate, fulgere, scantei lungi de un metru in jurul Sfinxului. Se spune ca acesta este cel mai important punct energetic al lumii.

Cheile Zanoaga – Se gasesc intre frumosul Lac Bolboci si Scropoasa, sunt sapte izvoare a caror apa izvoraste dintr-o grota unde se afla un imens lac subteran. S-a demonstrat, din punct de vedere stiintific, ca puritatea ei este datorata trecerii printr-un camp magnetic si printr-un zacamant de argint. Se stie ca argintul are proprietatea de a impiedica inmultirea bacteriilor, astfel, el fiind si un element purificator. Aici este, de fapt, Apa Vie, iar testele au evidentiat faptul ca in apa de aici bacteriile sunt inexistente, adica 0 fata de limita de 5 acceptata, iar poluarea cu azotati, azotiti, este de asemenea nula!

Sarmizegetusa Regia – Se gaseste in Muntii Orastiei, iar cetatea a fost inclusa pe lista UNESCO ce cuprinde monumente aflate in patrimoniul universal al lumii. Aici se gaseste un altar megalitic, pe care sunt inscriptii intr-o limba nedescifrata inca. Se zice ca ar fi limba de la inceputul omenirii, limba Lemuriei, continentul pierdut pentru vecie…

Cei mai ciudati munti din Valea Jiului – Aici le este recomandat sa mearga doar celor care nu sunt slabi de inger. Este vorba despre Muntele Gugu, sau Varful Gugu, cum este cunoscut, un masiv inconjurat de mistere inca neelucidate. Legenda spune ca pe Muntele Gugu a trait Zamolxe si, din acest motiv, muntele era considerat un loc sfant de catre daci. Tot aici, se mai spune ca Decebal si-a ascuns o mare parte din comoara, fiind convins ca spiritul Inaltului Preot o va pazi. Multi dintre turistii spun ca au vazut explozii de lumina tasnind chiar din munte.

Polovragi, Targu Jiu – Se spune ca aici Zamolxis ii invata pe vraci tehnici de tamaduire a sufletului si trupului. Acestia prelucrau aici o planta rara, numita polovraga folosita ca remediu impotriva bolilor. Bioenergoterapeutii de azi spun ca Polovragiul este cea mai buna zona pentru tonifierea generala a organismului.

Manastirea Prislop – Manastirea Prisilop are o singura turla si un plan triconic, fiind alcatuita din pronaos, naos si altar. Constructia din piatra pastreaza o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, biserica fiind un loc de reculegere. Langa biserica este cimitirul unde este inmormantat parintele Arsenie Boca, mormantul acestuia fiind loc de pelerinaj. Se spune ca Arsenie Boca a putut prevesti viitorul, dar putea citi si trecutul sau prezentul oamenilor.

Grota de langa Persani, judetul Brasov – Se pare ca aici patrund doar energiile pozitive, iar oamenilor cu suflet bun li se indeplinesc dorintele si, mai ales, sunt tamaduiti de cele mai grele boli.

Ce ati spune de o excursie prin toate aceste locuri?

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!