Linia vietii iti spune ce trasaturi iti ascunde inima! Afla si tu!

Linia vietii iti spune ce trasaturi iti ascunde inima! Afla si tu!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 June 2017 in Teste de Personalitate

Linia inimii este responsabilă pentru toate emoțiile și evenimentele noastre care sunt centrate în jurul iubirii, fie că esti iubit sau că iubesti. În general, nivelul devotarii depinde de cât de puternica și profunda este linia inimii.

Linia inimii este definită ca linia orizontală deasupra liniei de cap. Începe sub degetul arătător sau degetul mijlociu și se extinde de-a lungul marginii palmei de pe partea degetului mic.

Aceasta este linia despre care toata lumea stie cate ceva. O linie scurta a vietii nu inseamna o viata scurta, la fel cum o linie lunga nu garanteaza o viata lunga.

Poti gasi oameni care sa aibe toate cele trei linii principale (a vietii, a capului si a inimii) scurte.Linia vietii este prima linie care se formeaza in palma si apare cand atunci embrionul are opt saptamani. Apoi apar imediat si linia inimii si a capului. Un fapt interesant este ca liniile repective apar cu mult inainte ca bebelusul sa poata face vre-o miscare.

Linia vietii este cea care inconjoara degetul mare, incepand de la marginea palmei pe partea degetului aratator si formand un semicerc in jurul partii mai proeminente de la baza degetului mare. Ca si celelalte linii , aceasta ar trebui sa fie clara si bine definita.

Cineva care are o linie a vietii care inconjoara degetul mare aproape pana la baza va fi apatic, letargic si lipsit de energie.

Daca linia acopera o suprafata mare a palmei, persoana respectiva va avea foarte multa energie si va fi mai alert si mai entuziasmat de viata.

Iar celui care careaia linia vietii acopera o suprafata mare a palmei i-am putea spune ca: sunt foarte rezistenti si dispun de multa energie, daca fac ceea ce la place ar putea sa o faca la infinit. Le plac activitatiile fizice si, atunci cand obosesc, somnul ii ajuta sa se refaca foarte repde.

A. Esti nascut pentru a fi lider: ambițios, independent, inteligent, judeci bine și nu iei decizii pripite. Cu toate acestea, esti mai puțin sensibil și uneori poți să fi mai rece cu celelalte persoane, dar această problema se va remedia după ce cunoști mai bine persoanele respective.

B. Esti blând și grijuliu cu alți oameni, cu toate acestea poate să iți fie este sa te decizi daca sa ai incredere in persoanele necunoscute, dar tu ești o persoană bună și de încredere. De asemenea aveți un echilibru bun și o intuiție care nu vă dezamăgește niciodată.

C. Ai o stimă de sine mare și iei decizii de bun conducător. Ești răbdător, grijuliu, binevoitor și ai un suflet bun. Aceste cuvinte te descriu ca fiind cel mai tare lider, dar aceste lucruri nu trebuie să ți se urce la cap, ci să știi cum să gestionezi situațiile fară să pari o persoană îmgâmfată.

D. Ai o inima blanda si buna si de aceea trebuie sa fii atent(a) la cei din jur pentru ca multi vor sa profite de bunatatea ta. Sunt momente in viata in care te-ai lasa pe tine doar ca sa ii ajuti pe restul, insa, te-ai gandit cati ar face acelasi lucru pentru tine?
Nu iti mai lasa emotiile sa iti controleze viata si invata sa pui NU atunci cand trebuie!

Daca te-ai regasit, te rugam sa distribui si tu mai departe! Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!