Legea Răutății: De ce se întâmplă lucruri rele oamenilor buni și cum se poate schimba acest lucru

Legea Răutății: De ce se întâmplă lucruri rele oamenilor buni și cum se poate schimba acest lucru

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Una dintre cele mai misterioase legi ale universului este legea răutății. Cercetătorii ne vorbesc despre motivul pentru care lucrurile rele li se întâmplă oamenilor buni și ne învață cum putem păcăli legea răutății ca să fie de partea noastră.

De ce se întâmplă lucruri rele oamenilor buni

Legea răutății spune: dacă există riscul ca un lucru rău să se întâmple, atunci cu siguranță se va întâmpla. S-a observat că această regulă se aplică cel mai adesea persoanelor care iau problemele prea în serios și sunt mereu foarte îngrijorați. Acest lucru duce la pierderea vitalității și a gândirii pozitive.

Se întâmplă foarte des ca lucruri rele să i se întâmple unui om bun, dar experții sunt convinși că persoana însăși este responsabilă pentru majoritatea problemelor sale. Universul trimite indicii pe care oamenii pur și simplu nu le observă și, prin urmare, ajung să aibă probleme.

Posibilitățile noastre sunt nelimitate, iar de cele mai multe ori ceea ce ni se întâmplă depinde de atitudinea noastră interioară și de atitudinea față de viață. Legea răutății nu este altceva decât rezultatul gândirii negative, anxietății și obsesiei față de probleme.

Legea răutății nu este ca legea bumerangului. Totul se întâmplă datorită faptului că lucruri negative sunt fixate în capul multor oameni: stima de sine scăzută, îndoială de sine, neîncredere în ceilalți. Toată această negativitate interioară atrage probleme și eșecuri către o persoană. Pentru a evita acest lucru, trebuie să-ți schimbi viziunea asupra lumii și să începi să gândești pozitiv.

Cum să ocolești legea răutății:

1. Scade importanța problemelor

Potrivit experților, legea răutății are o influență atât de puternică, deoarece este mai ușor pentru oameni să dea vina pe altcineva pentru problemele lor, și nu pe ei înșiși: dacă au fost concediați de la locul de muncă, șefii sunt de vină, nu propria lor iresponsabilitate. Pentru a păcăli legea ghinionului trebuie să ți cont de această regulă: viața este formată 15% din evenimente și 85% din reacțiile la acestea.

2. Ține cont de puterea gândului

Universul este atent la gândurile și dorințele noastre, iar dacă acestea vin la pachet cu gândul că vei eșua, universul îți va da ceea ce ai cerut, eșecul. Ca să poți avea parte de evenimente fericite, începe să crezi în tine și în puterile tale și să te gândești că poți face tot ceea ce ți-ai propus.

3. Începe să gândești pozitiv

Pentru orice problemă există o soluție, trebuie doar să fim pozitivi. Dacă ai o atitudine negativă față de probleme și îți vin în minte cele mai rele scenarii, este de așteptat că universul te va lăsa cu problemele. Dacă vrei ca universul să țină cu tine trebuie să începi să vezi partea bună în orice, și să ai mereu speranța că totul va fi bine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!