Legea atractiei iti poate indeplini visurile. Gandurile noastre produc de asemenea o vibratie electrica care este in mod continuu eliberata in univers impreuna cu dorintele noastre.

Legea atractiei iti poate indeplini visurile. Gandurile noastre produc de asemenea o vibratie electrica care este in mod continuu eliberata in univers impreuna cu dorintele noastre.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 April 2020 in Spiritualitate

“Avem nevoie de liniște pentru a ne putea atinge sufletele.” Maica Tereza

Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie… Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Din ce sunt formati atomii?

Protoni (cu incarcatura electrica pozitiva), Neutroni (fara incarcatura) si Electroni (cu incarcatura electrica negativa). Deci, daca toul este format din atomi in tot universul nostru, inseamna ca totul este energie…

Gandurile noastre produc de asemenea o vibratie electrica care este in mod continuu eliberata in univers impreuna cu dorintele noastre.

In termeni simpli, aceasta inseamna ca, daca tu continui mereu sa ai ganduri negative sau distructive in legatura cu tine insuti, cu situatia ta din prezent si cu ceilalti oameni sau lucruri, creezi sentimente si emeotii negative, care conduc catre actiuni si obiceiuri negative, care creeaza mai multe energii negative si situatii care vor reveni mereu in viata ta; mereu si mereu…

De aceea aceasta teorie este denumita Legea Atractiei, pentru ca atragi in viata ta ceea ce gandesti in mod predominant.

Acelasi lucru se aplica si in legatura cu gandurile tale pozitive. Cu cat actionezi mai mult din dragoste, recunostinta, rabdare, blandete si intelegere, cu atat mai mult vei atrage aceste lucruri in viata ta.

Tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu Legea Atractiei este aceea ca tu esti singurul creator al lumii tale. Tot ceea ce este in acest moment in viata ta (bun sau rau) este aici fiindca tu l-ai atras spre manifestare, constient sau… din pacate nu. Fiindca multe salasuiesc in subconstientul nostru, dominandu-ne uneori, fara ca noi sa realizam. De aceea este important sa ne incercam sa ne autocunoastem cat mai profund posibil.

Pentru unii oameni este greu sa recunoasca dintr-o data acest fapt, dar cand incepi sa realizezi si incepi sa folosesti gandurile intr-un sens pozitiv, vei observa ca viata ta se va schimba in mai bine.

Primul pas este acela sa incepi sa recunosti gandurile pe care le tii in mintea ta. Incearca sa intelegi de ce ai anumite ganduri negative (daca le ai) si incearca sa te intorci cat mai mult in urma ta, pentru a identifica de unde vin aceste ganduri. Facand acest lucru, iti izolezi gandurile si devii mult mai constient si responsabil, mai constiincios cu privire la ceea ce se petrece zi de zi in mintea ta.

Puneti intrebari ca „Ce trebuie sa fac ca sa incerc sa nu mai am acest gand? Cum pot sa ii dau o turnura pozitiva?” Etc.

Atunci cand devii mult mai constient de gandurile tale, incepi sa iti recastigi controlul asupra mintii tale. Aceasta inseamna ca esti capabil sa te auto-conditionezi, sa te gandesti doar la lucrurile din viata ta pe care le iubesti, care iti fac placere si pentru care esti recunoscatoare. Pot fi lucruri simple ca faptul ca esti in viata, faptul de a lua o gura de aer proaspat, ca privesti natura, etc.

Stabileste-ti tinte!

Sa iti stabilesti tinte este unul dintre cele mai importante aspecte ale legii atractiei si criteriu de baza pentru a atrage ceea ce iti doresti in viata ta. Punandu-ti tinte solide, concrete in minte, imediat vei pune in miscare toate fortele naturii si ale universului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!