Legătura dvs. cu lumea de dincolo, despre care s-ar putea să nu aveți habar

Legătura dvs. cu lumea de dincolo, despre care s-ar putea să nu aveți habar

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 September 2023 in CredințăSfaturiSpiritualitateSuperstitii

V-ați confruntat vreodată cu situații în viață când aveți impresia că un mare blestem a fost pus peste toată familia, evenimente tragice având loc unul după altul?

De exemplu, mai întâi fiica pleacă dintre noi, iar în câteva zile mama ei moare. Sau brusc, soțul moare de un atac de cord și într-un an, după el, soția moare din cauza problemelor de sanatate, deși până atunci a fost o femeie în floarea vârstei și complet sănătoasă.

Ați spune că nu este nimic neobișnuit aici. Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna un stres imens, care poate provoca diverse boli. Acest lucru este adevărat.

Dar există și situații care nu pot fi explicate din punct de vedere medical. Când o persoană fizic puternică și sănătoasă începe să decadă tot mai mult, deși, la prima vedere, nu a avut nicio legătură emoțională cu un membru al familiei care a murit recent.

Să vă spun o poveste incredibilă: într-o familie, bunica era grav bolnavă. Era la pat de câțiva ani și avea peste 90 de ani. Familia s-a împăcat cu gândul că va pleca în curând. Și așa s-a și întâmplat. Bunica a murit în somn.

Fiica ei, o femeie în vârstă, a luat cruciulița de aur de la ea și i-a dat-o nepoatei sale, o tânără.

Și cu lacrimi în ochi i-a spus: “Mama ar fi vrut ca tu să o ai. Să te protejeze!”

Doar că bunica nu și-a dorit așa ceva!

Acea cruciuliță era foarte prețioasă pentru ea. A primit-o cadou de la fiul ei iubit, care murise cu 10 ani înainte. Și nu s-a despărțit niciodată de acest obiect drag inimii sale. Și-a dorit mereu să se reîntâlnească cu fiul ei. Acesta este și motivul pentru care s-a îmbolnăvit grav.

Nepoata nu era foarte dornică să primească acest “moștenire”, dar a văzut că bunica ei era în doliu pentru mama ei, așa că nu a refuzat. A luat cruciulița și a pus-o într-o cutie.

La câteva zile după ce și-a luat rămas bun de la străbunica ei, a început să aibă coșmaruri. Se trezea obosită în fiecare dimineață, simțind o mare slăbiciune și dureri de cap. A început să lipsească de la cursurile universității și a acumulat multe restanțe. S-a întâlnit mai rar cu prietenele sale. Părea că toată bucuria tinereții ei dispăruse brusc.

Părinții fetei au devenit foarte îngrijorați. Și, din fericire, au înțeles cauza problemelor ei în timp util. Astfel, cruciulița a fost “returnată” proprietarei sale. Au dus-o la cimitir și au îngropat-o în locul unde bunica și-a găsit odihna veșnică.

Deci, ce este “legătura necrotică”?

Legătura necrotică este conexiunea dintre o persoană în viață și lumea de dincolo. Aceasta creează o pierdere masivă de energie și, pe plan fizic, duce la boli grave și dificultăți majore.

Ce situații ar trebui evitate pentru a nu se crea o legătură necrotică?

1. Nu oferiți lucrurile dvs. decedatului.

2. Nu luați lucrurile decedatului.

3. Nu faceți promisiuni decedatului pe care nu le puteți îndeplini.

4. Nu vă agățați de o persoană decedată.

5. Nu cheltuiți banii destinați pentru înmormântare cuiva pe lucruri pentru voi înșivă.

Cum să scapi de legătura necrotică?

Nu puteți face acest lucru singuri. Aveți nevoie neapărat de ajutorul unui specialist. Metoda de energoterapie cosmică funcționează perfect pentru această problemă: elimină orice legătură energetică și pune protecție în jurul persoanei.

După aceea, sănătatea începe să se îmbunătățească treptat, problemele dispar, energia și forța revin, permițând recuperarea completă și o viață fericită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!