La fiecare 100 de ani, o Mare Boală vine pe Pământ. Coincidență?

La fiecare 100 de ani, o Mare Boală vine pe Pământ. Coincidență?

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2020 in Curiozități

Există o teorie conform căreia o pandemie se aprinde pe planetă la fiecare 100 de ani . Putem spune că aceasta este o coincidență, dar precizia cronologică este alarmantă.

În 1720 era ciuma, în 1820 era holera, iar în 1920 era gripa spaniolă.

Mulți cercetători spun că actuala epidemie de coronavirus seamănă cu evenimentele din secolele precedente.

Apare o întrebare firească: ce se întâmplă dacă aceste pandemii sunt aranjate artificial de o forță sinistră? Poate vreo organizație secretă?

1720:

Europa a fost cuprinsă de o epidemie de ciumă bubonică, poreclită ciuma de la Marsilia. Pesta catastrofală a dus la moartea a 100.000 de oameni.

1820:

La centenarul pandemiei din 1720, a avut loc prima epidemie de holeră. Ea a afectat țările asiatice – Filipine, Indonezia și Thailanda. Interesant este că această epidemie a ucis, de asemenea, aproximativ 100.000 de oameni. Se crede că motivul a fost consumul de apă din izvoare.

1920:

A apărut cea mai recentă și bine documentată pandemie de gripă spaniolă. Această gripă a afectat un număr record de oameni – până la un miliard. A ucis 100 de milioane. Aceasta este cea mai letală pandemie din istoria omenirii.

Anul 2020:

O epidemie a unui nou coronavirus a început în China, răspândindu-se în Coreea de Sud, Iran, Italia și alte țări. Peste 77.000 sunt infectați, peste 2.000 au murit. Dar situația se înrăutățește în fiecare zi.

Cel mai rău lucru este că călătoriile aeriene și tehnologia modernă accelerează răspândirea virusului în întreaga lume. Și cum se va sfârși, numai Dumnezeu știe …

Tu ce crezi?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!