La ce vârstă este periculos să sărbătorim zilele de naștere, conform numerologiei

La ce vârstă este periculos să sărbătorim zilele de naștere, conform numerologiei

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 September 2021 in NumerologieSecreteSfaturiSpiritualitateSuperstitii

Ziua de naștere este o sărbătoare importantă pentru toată lumea. Dar există anumite vârste care, potrivit superstițiilor populare, nu trebuie sărbătorite!

9 ani

Acest număr este asociat cu a noua zi după moarte. Se crede că în a noua zi sufletul decedatului este încă pe pământ.

În această zi, rudele se adună pentru a onora memoria decedatului și îi cer lui Dumnezeu o soartă mai bună pentru el. După această zi se decide unde va merge sufletul – în cer sau iad.

13 ani

Numărul 13 este considerat un număr diabolic care aduce nenorocire. Unii cred că pe 13 Cain la ucis pe Abel și că în această dată Hristos a fost răstignit. Oamenilor le este atât de frică de această cifră încât unele clădiri nu au etaje și apartamente la numărul 13.

Întrucât ziua de naștere determină ritmul și starea de spirit în care va avea loc tot anul viitor, superstiția sugerează că este mai bine să abandonezi celebrarea unei astfel de zile.

33 de ani

La vârsta de 33 de ani Iisus Hristos a suferit îngrozitor de dragul omenirii, ceea ce a dus la moartea sa. Este recomandat ca bărbații să evite să sărbătorească această dată. Se crede că sărbătorirea celor 33 de ani îi va aduce unui om o serie de necazuri și eșecuri, din care va fi dificil să iasă.

Ținând sărbători zgomotoase, îți vei arăta respectul pentru ceea ce a făcut Hristos pentru păcătoși. Trebuie remarcat faptul că, deși această credință este de natură religioasă, slujitorii bisericii nu aprobă credința în superstiții.

40 de ani

Există mai multe motive pentru a nu sărbători cea de-a patruzecea aniversare. Din punct de vedere religios, 40 este un număr rău, deoarece după 40 de zile sufletul decedatului părăsește pământul.

În plus, există convingerea că după 40 de ani îngerul păzitor părăsește o persoană. Se crede că a câștigat suficientă experiență și poate continua singură în viață, așa că pierde protecția puterilor superioare.

De asemenea, astrologii nu recomandă sărbătorirea a patruzeci de ani, este considerată o perioadă de criză în viață, care va dura până la 43 de ani.

53 de ani

Această vârstă nu este recomandată pentru sărbătorire. În această perioadă a vieții la femei apare o schimbare a ritmului biologic. Corpul experimentează stresul, devine deosebit de vulnerabil. A celebra această dată, potrivit experților în bioenergie, înseamnă a risipi energie.

Strămoșii noștri nu au petrecut în aceste ocazii, de teamă să nu atragă prea multă atenție asupra sa, deoarece puțini oameni au trăit fericiți după ce au sărbători aceste vârste.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!