La ce trebuie să aștepți în următoarele 30 de zile? Alege o carte de tarot

La ce trebuie să aștepți în următoarele 30 de zile? Alege o carte de tarot

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2023 in CuriozitățiSpiritualitateTeste de Personalitate

V-ați dorit vreodată să aruncați o privire în viitor? Acum aveți o oportunitate minunată. Această metodă simplă, dar veridică, îți va spune la ce ar trebui să aștepți în următoarele treizeci de zile.

Pentru a primi prezicerea, trebuie doar să alegi una dintre cărți… Privește cu atenție cele patru cărți din imaginea de mai jos și alege cartea pe care vrei să o întorci. Pentru ca testul să fie mai exact, alege doar o carte, iar dacă vrei să te răzgândești, schimbă cartea înainte să citești semnificația pentru cartea aleasă inițial.

Pentru fiecare persoană este alocată o singură carte pe lună.

Iată imaginea, concentrează-te pe dorințele tale și alege cartea după cum îți spune intuiția.

Acum că te-ai decis și nu vrei să te mai răzgândești, te invităm să citești răspunsurile mai jos.

Dacă ai ales prima carte…

Cartea spune că în curând vei avea mai multe probleme de rezolvat și sarcini suplimentare de făcut. Vei fi foarte ocupat(ă) în următoarea perioadă. Însă nu dispera și nici nu te speria. Acesta este o perioadă necesară înaintea unui nou stadiu de evoluție. Vei reuși să depășești toate dificultățile și să faci față tuturor sarcinilor.

Pentru eforturile tale, vei fi recompensat pe măsură. Rezultatul te va bucura. După ce vei rezolva toate problemele, norocul va bate la ușa ta, momentan sunt lucruri nerezolvate care îi blochează calea. Concentrează-te pe ceea ce vrei să realizezi, iar norocul va pune umărul pentru a reuși cât mai repede.

Dacă ai decis să alegi cartea nr. 2…

Ești pe jumătatea drumului către succes. Continuă să acționezi activ, iar planurile tale cu siguranță se vor îndeplini. Mai ai puțin de mers. Norocul cu siguranță va fi de partea ta. Fii atent la semne. Acum ești mai aproape de succes ca oricând, fie că vorbim de o nouă relație, un loc nou de muncă, sau o oportunitate de avansare, în viața ta se deschide o cale de rezolvare a unor probleme care îți dau de furcă de mult timp.

Nu lăsa această oportunitate să zboare. Totuși, nu te bucura prea tare, pentru că unele probleme de sănătate pe care le-ai ignorat s-ar putea să bată din nou la ușă. Nu te mai neglija.

Dacă ai preferat a treia carte…

Te așteaptă evenimente pline de bucurie și pasiune. Ai muncit din greu și acum pregătește-te să primești recompensa. Dacă ai ezitat să iei o decizie în ultimul timp, acum este momentul potrivit. Norocul este de partea ta. Este un moment foarte favorabil pentru noi începuturi. Nu rata această șansă. Vine o perioadă de cotitură în viața ta și va trebui să alegi ce vei face pe viitor.

Ai grijă la ce alegere vei face pentru că aceasta va avea consecințe pe termen lung, evită să iei decizii fără să le pui în balanță toate punctele pozitive dar și cele negative.

Dacă ai ales a patra carte…

Vin momente stresante în viața ta, pentru că toate problemele pe care le-ai ignorat în ultimii ani, acum s-au adunat și nu le mai poți ascunde. Dar nu trebuie să te sperii, aceste perioade sunt normale și necesare pentru a clarifica viitorul. Cu cât le evităm mai mult, cu atât se aglomerează mai tare. Partea cea mai bună este că financiar vei avea parte de mult noroc. Problema este că nu faci nimic pentru a primi acest noroc, care tot stă și așteaptă la ușa ta.

Îți recomandăm să participi la concursuri, să joci la loto. Atunci când auzi o reclamă la un nou concurs la radio sau o promoție la un produs, să știi că nu degeaba vine la tine această informație, ci te îndeamnă să încerci. Chiar dacă până acum te-ai înscris peste tot și nu te-a sunat nimeni, lucrurile sunt mereu în schimbare iar acum a venit rândul tău, nu lăsa șansa sp zboare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!