Keanu Reeves: „Nu pot să fac parte dintr-o lume ca asta. Îmi aleg propria cale…”

Keanu Reeves: „Nu pot să fac parte dintr-o lume ca asta. Îmi aleg propria cale…”

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 November 2023 in CitateDe SufletLecții de viață

Keanu Reeves este un actor canadian renumit pentru cariera sa lungă și versatilă în industria cinematografică. Născut pe 2 septembrie 1964, în Beirut, Liban, Keanu este cunoscut pentru mai multe roluri iconice în filmele de acțiune, științifico-fantastice și dramatice.

Nu pot să fac parte dintr-o lume în care soții își îmbracă soțiile ca pe femei ușuratice, expunând tot ceea ce ar trebui să fie intim.

Unde noțiunea de onoare și demnitate nu există, iar cuvintele oamenilor pot fi luate în considerare doar atunci când spun “promit.”

Unde femeile nu vor să aibă copii, iar bărbații nu vor să aibă familii.

Unde bețivii se consideră de succes la volanul mașinilor părintești, iar oricine are chiar și puțină putere încearcă să vă dovedească că sunteți neînsemnat.

Unde oamenii declară ipocrit că cred în Dumnezeu cu un pahar de alcool în mână, fără să înțeleagă măcar religia lor.

Unde gelozia este considerată o rușine, iar modestia este văzută ca un defect.

Unde oamenii au uitat de dragoste și caută doar cea mai bună opțiune pentru un partener.

Unde oamenii cheltuie fiecare sumă pentru a-și repara mașinile, fără să economisească bani sau timp, iar ei înșiși arată atât de neglijent încât doar mașina scumpă poate ascunde acest lucru.

Unde băieții cheltuiesc banii părinților în cluburile de noapte, mișcându-se pe sunete primitive, iar fetele se îndrăgostesc de ei din această cauză.

Unde diferența dintre bărbați și femei nu mai există de mult, și unde toate acestea sunt numite libertate de alegere.

Îmi aleg propria cale, doar că îmi pare rău că nu am găsit aceeași înțelegere la oamenii pe care îi căutam cel mai mult…

Iată câteva citate celebre ale lui Keanu Reeves:

“Nu contează cât de trist sau singur te simți, întotdeauna există lumea naturală. Munții, cerul, apa, pădurea… acestea sunt lucruri care mă fac să simt că totul va fi bine.”

“Nu cred că viața este un vis, deoarece am simțit durerea. Cred că viața este o coșmar frumos.”

“Scopul vieții este să iubești, să creezi și să experimentezi. Dacă nu iubești, nu trăiești. Dacă nu creezi, nu ai nicio viziune. Dacă nu experimentezi, nu ai nicio poveste de spus.”

“Nu am toate răspunsurile. Ceea ce știu este că nu știu. Nu vreau să mă înșel crezând că știu totul. Adevărul este că cunoaștem foarte puține lucruri cu adevărat.”

“Nu contează cât de repede te deplasezi, contează direcția în care mergi.”

“Niciunul dintre noi nu este perfect. Suntem oameni cu imperfecțiuni. Cu toate acestea, este acea imperfecțiune care ne face unici și frumoși.”

Aceste citate reflectă filozofia și gândirea profundă a lui Keanu Reeves cu privire la viață, dragoste și existența umană. El este cunoscut pentru abordarea sa înțeleaptă și reflectivă a lucrurilor și pentru umanitatea sa autentică.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!