Keanu Reeves – “Barbatul adevarat e cel care stie sa aprecieze si sa iubeasca o femeie”

Simplitatea este elixirul cu ajutorul caruia putem distila adevarul. Problemele complexe pot fi intotdeauna prezentate intr-un mod in care sa-i permita chiar si unui copil mic sa le inteleaga. Nu exista nimic nobil in a ascunde adevarul in spatele unor termeni academici. Omul intelept este acela care nu inceteaza niciodata sa-si simplifice viata, iar acest lucru il face sa fie un om cu adevarat inteligent. Iata care sunt cele 15 propozitii care detin puterea de a-ti schimba viata: 1. Nu-ti compara niciodata slabiciunile cu punctele forte ale celorlalti oameni. 2. Asuma-ti responsabilitatea pentru intreaga ta viata, sau altcineva o va face pentru tine. 3. Nu putem schimba cartile de joc pe care le-am primit, ci doar cum vom juca mana respectiva. 4. Urca-te pe munti nu pentru a te vedea lumea, ci pentru ca tu sa vezi lumea. 5. In cazul in care iti accepti limitele, reusesti astfel sa treci dincolo de ele. 6. Confortul este inamicul realizarilor. 7. Indiferent de ceea ce iti va spune cineva este important sa-ti amintesti ca nu trebuie sa mananci cina, sa locuiesti sau sa mergi la culcare impreuna cu persoana respectiva. 8. In cazul in care nu risti nimic, risti totul. 9. Nu le oferi celorlalti puterea de a-ti controla emotiile. Acestea sunt doar ale tale si doar tu ar trebui sa le poti manipula. 10. Victoria te face cunocut in lume, dar infrangerea iti face cunoscuta lumea. 11. In cazul in care nu vei face greseli cat esti tanar, nu vei avea de ce sa zambesti atunci cand vei fi batran. 12. Nu-ti pierde timpul cu explicatii, oamenii aud doar ceea ce vor sa auda. 13. Nu te odihni dupa prima ta victorie, deoarece daca vei esua a doua oara, multe vor fi buzele care vor spune ca prima ta victorie a fost doar un noroc chior. 14. Toata lumea isi doreste sa schimbe lumea, dar foarte putini sunt cei care se gandesc sa se schimbe pe ei insisi. 15. Persoana alaturi de care iti vei petrece cea mai mare a timpului in viata esti tu insuti, asa ca incearca sa fii cat mai interesant posibil. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

12 vorbe de suflet ale Pr. Iustin Pârvu

Cuvinte care vindeca si inspira... * Să-i iubeşti şi să pătimeşti împreună cu cei săraci, ca şi tu să fii miluit de Dumnezeu. * Să nu-i mustri pe cei care au întristare în inimă, ca să nu fii pedepsit cu acelaşi toiag şi căutănd pe cineva care să te măngăie, să nu afli pe nimeni! * Mai bine să fii dispreţuit, decât să dispreţuieşti pe altul. Mai bine să fii nedreptăţit, decât să nedreptăţeşti. * Cel care fuge de slava cea deşartă a lumii, unul ca acesta simte în sufletul său slava veacului ce va să fie. * Fereşte-te de întâlnirile cele multe şi îngrijeşte-te de sufletul tău, ca să-ţi păstrezi liniştea sufletească. * Păzeşte-te de păcatele cele mici, ca să nu cazi în cele mari. * Îţi este mai de folos să înviezi sufletul tău din patimi, cugetând la cele dumnezeieşti, decât să înviezi morţi. * Mai bine să fiii prigonit, decât să prigoneşti; să fii răstignit, decât să răstigneşti; să fii nedreptăţit, decât să nedreptăţeşti; să fii clevetit, decât să cleveteşti. * Dacă iubeşti blândeţea, vei avea pace în sufletul tău. Iar dacă te vei învrednici să dobândeşti pacea, te vei bucura în orice încercare. * Dumnezeu rabdă toate neputinţele noastre, însă nu-l suferă pe cel care tot timpul cârteşte, ci îl pedepseşte ca să-i îndrepte. * Gura şi inima, care în fiecare încercare Îi mulţumesc lui Dumnezeu, primesc binecuvântarea Lui şi harul dumnezeiesc. * Atunci când viaţa ta este după Dumnezeu, să nu te întristezi pentru necazurile şi relele tale pătimiri, căci Dumnezeu ţi le va ridica într-o bună zi. Să nu te temi nici de moarte, pentru că Dumnezeu a pregătit bunătăţile cele viitoare ca să te facă mai presus de moarte. Părintele Iustin Pârvu Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

In aceste vremuri moderne, este greu sa gasim acel barbat adevarat, care ne va iubi si ne va aprecia asa cum meritam. Este greu sa gasim acel barbat adevarat care ne va accepta si ne va pretui pentru cine suntem cu adevarat. Este greu sa gasesti acel barbat adevarat, care te va face sa te simti ca si cum ai fi cea mai fericita si mai iubita femeie din lume.

Omul caruia ii vei spune totul.

Este nevoie de un barbat adevarat sa inteleaga ca o femeie este de ajuns. Este nevoie de un barbat adevarat sa inteleaga ca barbatii care se intalnesc cu mai multe femei, in acelasi timp, nu sunt „in trend”. Ei sunt doar egoisti si plini de pofte si nu tin cont de sentimentele partenerei lor. Nu sunt barbati adevarati.

Pentru ca un barbat adevarat stie ca atunci cand cineva este cu adevarat indragostit, isi dedica inima numai unei singure persoane. El stie ce este iubirea adevarata, relateaza mesajeinspirationale.com.

Un barbat adevarat stie ca gasirea iubirii adevarate, pure, cinstite si puternice este grea si ca atunci cand o gasesti, faci tot posibilul pentru a o hrani si a o pastra.

Un barbat adevarat stie ca conceptul de „femeie perfecta” este doar un tipar de la hollywood. El stie ca ai defecte, obiceiuri enervante, capricii, slabiciuni si temeri si te iubeste pentru cine esti.

El te iubeste pentru ceea ce iti doresti din inima si pentru ca el stie ce meriti, nu pentru persoana pe care si-o doreste sau pentru cine ar trebui sa devii.

Un barbat adevarat nu este deranjat de defectele tale pentru ca esti perfecta pentru el, asa cum esti tu.

Un barbat adevarat lupta pentru femeia pe care o iubeste cu adevarat. Se asigura ca esti protejata si sigura. El nu permite nimanui sa te critice, sa te puna la pamant sau sa iti raneasca sentimentele. El este dispus sa mearga prin foc si sa lupte cu monstrii pentru a te face sa te simti in siguranta.

Publicitate

Un barbat adevarat ramane intotdeauna alaturi de tine. El nu te va lasa sa te ocupi de problemele, ingrijorarile si temerile pe care le avi.

In schimb, el se straduieste sa te ajute sa iti depasesti durerea. El se straduieste sa-ti ofere un zambet, pentru ca nimic nu-l face mai trist decat atunci cand vede ca esti ingrijorata sau ranita.

Un barbat adevarat se asigura ca stii ca poti conta intotdeauna pe ajutorul si sprijinul lui.

Un barbat adevarat este mereu cinstit cu tine . El nu te pune in situatii in care ar trebui sa te minta, pentru ca nu va suporta sa-ti raneasca sentimentele si sa-ti franga inima.

Un barbat adevarat iti spune mereu adevarul, indiferent cat de crud si dureros ar fi, pentru ca meriti onestitate si stie cat de mult inseamna increderea, pentru tine.

Un barbat adevarat arata interesul fata de opiniile, interesele, placerile si dezacordurile tale. Si lucrurile care conteaza pentru tine, conteaza si pentru el.

Un barbat adevarat te incurajeaza si te inspira prin propriile sale cuvinte si actiuni, pentru a creste si a deveni cea mai buna versiune a ta. El crede in tine. El crede in abilitatile, talentele si puterile tale. El te motiveaza sa-ti urmaresti cele mai inalte scopuri si visuri.

Un barbat adevarat iti permite sa stii cat de fericit si de recunoscator este pentru ca ai un loc in viata lui.

Un barbat adevarat te alege in fiecare zi, pentru ca nu exista alta persoana care ocupa un loc atat de special in inima lui!

Sursa: secretele.com

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Relatii
“Trebuie să ai încredere în abilitățile tale și apoi să fi destul de puternic ca să le urmezi.” – Rosalynn Carter Azi zorii sunt o frumusete. Este o alta zi în care poti exprima cine esti, ce esti tu în viata asta. Aceasta viata este atât de scurta, atât de pretioasa, iar zilele trec repede pe lânga tine. Zilele trec chiar daca tu îti împlinesti dorintele sau nu, chiar daca esti sau nu deschis la noi experiente. Dar daca faci asta, s-ar putea sa atingi un alt nivel. Este un lucru minunat când simti ca ceea ce faci este parte a unui întreg, a unei curgeri. Brusc începi sa simti ce sa faci si încotro sa te îndrepti. Stii ce cuvinte se vor spune chiar inainte ca ele sa fie rostite de ceilalti. Simti cum viitorul se desfasoara în fata ta ca o floare plina de frumusete si promisiuni. Iar linistea este peste tot, aparând cu sincronicitate în jurul tau ca margaretele într-un câmp deschis. Asta este ceva frumos, când se întampla, când te cheama, trebuie sa lasi orice altceva daca vrei sa fii ridicat deasupra lucrurilor si transportat pe noi planuri ale miracolului. Însa suvoiul vietii nu e ceva ce poti controla. Nu este ceva ce poti forta sau crea dupa vointa ta. Ea este. Si felul în care percepi aceasta abundenta curgere de actiune coordonata înseamna a fi deschis, bun observator, si bineînteles, curajos. Pentru ca intrarea în acest râu subteran este marcata de acele presimtiri si dorinte, acele aluzii si sageti aruncate de îngeri catre tine. Ajungi la asta daca urmezi acea voce sau acea dorinta ascunsa, acel sentiment al drumului drept. Uneori când faci asta, pare ca nu se întâmpla mare lucru. Dar câteva saptamâni mai târziu, sau luni, sau ani, actiunea aceea mica îsi poate croi un drum larg în viata ta si oamenii pe care îi întâlnesti, întâmplarile care îti sunt destinate, brusc se manifesta ca fiind ceea ce trebuia sa fie, singura actiune, pentru ca acest suvoi de viata sa înceapa si tu sa prinzi putere. Fii deschis. Fii constient. Raspunde micilor presimtiri pe care le ai. Si chiar daca nu pare ca ele se vor materializa acum, continua, continua sa le urmezi. Si apoi, în acea zi norocoasa când simti ca suvoiul te trage la el, renunta la planurile tale cele vechi si sari si bucura-te de ceea ce se petrece. Si acum o mica rugaciune pentru azi Azi sunt deschis la semnele si la linistea îngerilor si spiritelor care ma ghideaza si ma înconjoara. Azi ma simt destul de relaxat ca sa vad si sa le aud semnalele, sunt destul de activ si de conectat ca sa actionez în concordanta cu ele. Azi simt legatura mea cu propriul meu adevar interior si stiu ca voi fi ghidat de simturi, viziune si auz catre locuri ale miracolului. Azi simt legatura mea cu tot ceea ce este si simt marea curgere de energie si actiune care se manifesta în viata. Azi sunt plin de curaj si sunt gata sa ma avânt într-o viata plina si în legatura cu tot. Sunt profund relaxat. Sunt profund constient. Sunt plin de pace si de curaj. Sunt. “Mergi cu încredere în direcția visurilor tale. Trăiește viața pe care ți-ai imaginat-o.” – Henry David Thoreau