Keanu Reeves – “Barbatul adevarat e cel care stie sa aprecieze si sa iubeasca o femeie”

Keanu Reeves – “Barbatul adevarat e cel care stie sa aprecieze si sa iubeasca o femeie”

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 June 2019 in Relatii

In aceste vremuri moderne, este greu sa gasim acel barbat adevarat, care ne va iubi si ne va aprecia asa cum meritam. Este greu sa gasim acel barbat adevarat care ne va accepta si ne va pretui pentru cine suntem cu adevarat. Este greu sa gasesti acel barbat adevarat, care te va face sa te simti ca si cum ai fi cea mai fericita si mai iubita femeie din lume.

Omul caruia ii vei spune totul.

Este nevoie de un barbat adevarat sa inteleaga ca o femeie este de ajuns. Este nevoie de un barbat adevarat sa inteleaga ca barbatii care se intalnesc cu mai multe femei, in acelasi timp, nu sunt „in trend”. Ei sunt doar egoisti si plini de pofte si nu tin cont de sentimentele partenerei lor. Nu sunt barbati adevarati.

Pentru ca un barbat adevarat stie ca atunci cand cineva este cu adevarat indragostit, isi dedica inima numai unei singure persoane. El stie ce este iubirea adevarata, relateaza mesajeinspirationale.com.

Un barbat adevarat stie ca gasirea iubirii adevarate, pure, cinstite si puternice este grea si ca atunci cand o gasesti, faci tot posibilul pentru a o hrani si a o pastra.

Un barbat adevarat stie ca conceptul de „femeie perfecta” este doar un tipar de la hollywood. El stie ca ai defecte, obiceiuri enervante, capricii, slabiciuni si temeri si te iubeste pentru cine esti.

El te iubeste pentru ceea ce iti doresti din inima si pentru ca el stie ce meriti, nu pentru persoana pe care si-o doreste sau pentru cine ar trebui sa devii.

Un barbat adevarat nu este deranjat de defectele tale pentru ca esti perfecta pentru el, asa cum esti tu.

Un barbat adevarat lupta pentru femeia pe care o iubeste cu adevarat. Se asigura ca esti protejata si sigura. El nu permite nimanui sa te critice, sa te puna la pamant sau sa iti raneasca sentimentele. El este dispus sa mearga prin foc si sa lupte cu monstrii pentru a te face sa te simti in siguranta.

Un barbat adevarat ramane intotdeauna alaturi de tine. El nu te va lasa sa te ocupi de problemele, ingrijorarile si temerile pe care le avi.

In schimb, el se straduieste sa te ajute sa iti depasesti durerea. El se straduieste sa-ti ofere un zambet, pentru ca nimic nu-l face mai trist decat atunci cand vede ca esti ingrijorata sau ranita.

Un barbat adevarat se asigura ca stii ca poti conta intotdeauna pe ajutorul si sprijinul lui.

Un barbat adevarat este mereu cinstit cu tine . El nu te pune in situatii in care ar trebui sa te minta, pentru ca nu va suporta sa-ti raneasca sentimentele si sa-ti franga inima.

Un barbat adevarat iti spune mereu adevarul, indiferent cat de crud si dureros ar fi, pentru ca meriti onestitate si stie cat de mult inseamna increderea, pentru tine.

Un barbat adevarat arata interesul fata de opiniile, interesele, placerile si dezacordurile tale. Si lucrurile care conteaza pentru tine, conteaza si pentru el.

Un barbat adevarat te incurajeaza si te inspira prin propriile sale cuvinte si actiuni, pentru a creste si a deveni cea mai buna versiune a ta. El crede in tine. El crede in abilitatile, talentele si puterile tale. El te motiveaza sa-ti urmaresti cele mai inalte scopuri si visuri.

Un barbat adevarat iti permite sa stii cat de fericit si de recunoscator este pentru ca ai un loc in viata lui.

Un barbat adevarat te alege in fiecare zi, pentru ca nu exista alta persoana care ocupa un loc atat de special in inima lui!

Sursa: secretele.com

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!