Karma familială – cum să scapi de Karma moștenită

Karma familială – cum să scapi de Karma moștenită

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Karma familială ne este transmisă de la strămoși îndepărtați la străbunicii, de la ei – la bunicii, părinți și, în cele din urmă, la tine.

Tu, ca copil al părinților tăi, poți moșteni toată karma primită de părinți. Drept urmare, personalitatea ta poate fi incredibil de blândă, pasivă și maleabilă, precum și incredibil de explozivă, aprinsă și predispusă la multe vicii. Dar asta nu depinde numai de părinții tăi, ci și de tine.

Iată cum îți dai seama că ești purtătorul karmei familiei:

Ești cea mai dezvoltată persoană din punct de vedere spiritual dintre rudele tale.

Ai simțit întotdeauna că ești diferit de membrii familiei tale și ți se pare că există un decalaj uriaș între tine și modul în care se comportă și cine sunt.

Uneori te îmbolnăvești fără motiv și, când ești bolnav, ți se pare că greutatea întregii lumi stă pe umerii tăi.

De mai multe ori ai fost „adăugat” în probleme familiale de neînțeles.

Simți karma negativă la strămoșii tăi și acest sentiment este atât de acut încât încerci cu toată puterea să îți schimbi viața.

Cum să scapi de energia negativă?

Acea parte a sufletului tău care se opune perspectivei tale asupra vieții, poate fi responsabilă pentru problemele tale de comunicare și interacțiune cu oamenii din jurul tău. Dacă vrei să scapi de energia negativă a strămoșilor tăi și de „karma familială”, ar trebui să începi prin a elibera energia blocată în mintea și emoțiile tale.

Trebuie să înțelegi în ce măsură îți trăiești propria viață și în ce măsură trăiești o viață care corespunde dorințelor părinților tăi, precum și ideologiilor bazate în primul rând pe temerile și judecățile de valoare.

Abia după ce îți dai seama de acest lucru și te eliberezi de inhibiții și de obiective irealizabile, poți să iei decizii pe cont propriu. Trebuie să „părăsești casa tatălui” în plan mental, nu în plan fizic. Abia după ce ai tăiat conexiunile energetice care vă leagă, îți poți asuma responsabilitatea pentru propria viață, lăsând părinții să-și trăiască viața după propriile lor reguli, iar tu după ale tale.

Cum poți transforma tiparele de karma ale familiei?

Pentru a ajunge la capătul oricăror probleme persistente din viața ta, va trebui să te angajezi într-o cunoaștere consecventă și pe termen lung a ta.

De regulă, toate aceste probleme sunt rezultatul unor modele comportamentale urmate de familia ta, pe care le puteți schimba în timp.

Da, durează mult, dar drumul către schimbarea dorită începe cu o soluție simplă. Spune-ți doar: „Vreau să fiu propriul meu stăpân, vreau ca energia și sufletul meu să fie numai ale mele, vreau să port propria mea karma și numai ea”.

Nu uita niciodată că ești plin de energie și, pentru a o folosi, trebuie să crezi în tine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!