Karma banului necinstit – Banul furat macină corpul pe interior mai rău ca orice boală

Karma banului necinstit – Banul furat macină corpul pe interior mai rău ca orice boală

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Să nu vă bucurați niciodată la banul altuia, pentru că va aduce cu el numai nenorociri în viața voastră, și vă veți blestema și nepoții copiilor cu ei. Și niciodată în viața ta să nu oprești banul celui care a muncit, pentru că rugăciunea lui ajunge direct la Dumnezeu, iar cei care fac asta, vor fi blestemați pe vecie, în focurile iadului.

Nimeni din cei care s-au îmbogățit necinstit, furând bani, nu au sfârșit bine în viață. Karma banului este cea mai periculoasă, și în schimb aduce boli și ia suflete.

Ce se întâmplă cu cei care fură din munca altuia, mai ales cei care fură din banii publici

În momentul în care o persoană ajunge să comită fapta, Karma se activează instant, din acel moment neliniștea și stresul se instalează în sufletul său.

Pe măsură ce trece timpul și hoțul nu caută să-și îndrepte fapta, tot ce îi este mai drag începe să aibă probleme: părinții se îmbolnăvesc, copii nu mai învață și se apucă de lucruri rele, partenerul de viață își găsește pe altcineva.

Tot ce a construit în jurul său începe să se dărâme. Neliniștea și dezordinea se așază în viața sa și nu mai poate controla nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său.

Karma banului necinstit se termină numai în momentul în care fiecare leu, bănuț este plătit și răsplătit cu dobândă, nenorocirile și răutățile din viața celor care au furat sau nu au plătit munca ori au luat banii în locul altcuiva nu se vor opri până când nu se vor restitui toți banii care nu îi aparțin, și tot ce au realizat cu ei.

Karma banului nu ia înapoi doar suma furată, ci și tot ce ai realizat cu acei bani. E o prăpastie care se adâncește tot mai mult.

Pentru a scăpa și a putea trăi din nou în liniște și face, cel care a luat trebuie să se întoarcă la momentul în care era atunci când a furat, să renunțe la tot ce a realizat pe baza furatului. Doar așa se poate curăța karma banului necinstit!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!