Karma: 5 modalități de a-ți schimba viitorul

Karma: 5 modalități de a-ți schimba viitorul

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in Lecții de viațăSfaturiSpiritualitateViata

Fiecare acțiune contează. Vorbim despre toate acțiunile: despre lucruri mari și despre lucruri mici și chiar cele mai nesemnificative. Totul contează și face parte din ceea ce oamenii numesc karma … Contează că pierzi timpul. Contează că ești leneș. Contează că dai vina pe alții pentru eșecurile tale.

Contează pentru că destinul tău contează. Și karma este o cale care devine destinul tău (indiferent dacă îți place sau nu) … În termeni simpli, aceasta este o legătură directă între acțiunile unei persoane și soarta sa. Adică, destinul nostru final depinde de ceea ce facem și de cine suntem cu adevărat.

Este conștientizarea faptului că, cu cât te trezești mai devreme, cu atât vei avea mai mult timp să faci ceva cu adevărat util.

Un exemplu simplu: trezirea cu o oră mai devreme în fiecare zi timp de 50 de ani este egală cu 2.281 zile în plus (sau 6,25 ani) pe care le poți petrece pentru atingerea obiectivelor tale. Cu cât lupți mai mult, cu atât câștigi mai mult.

Karma este munca ta de a-ți construi destinul. Karma este o muncă care, datorită eforturilor depuse, îți permite să trăiești viața la care visezi.

Iată cum îți poți schimba karma, începând de astăzi

Trebuie să începi prin a crede că personalitatea ta contează. Că cine ești și ce faci înseamnă foarte mult. Că fiecare acțiune pe care o faci astăzi îți schimbă posibilitățile în viitor.

Aceasta înseamnă că trebuie să:

  • Alegi să fii pozitiv, chiar dacă ți-e frică.
  • Lupți pentru succes chiar și atunci când simți că nu mai poți.
  • Fii sincer, chiar dacă te face să te simți inconfortabil.
  • Alegi ceea ce te inspiră cu adevărat în loc să lași suferința să îți conducă deciziile.

Ca urmare, începe prin a:

  • Găsi soluții creative neașteptate la care alte persoane nu se pot gândi.
  • Avea încredere în tine când toți ceilalți cred că nu vei reuși.
  • Fi mai flexibil, mai perspicace, mai individual decât concurenții tăi.
  • Realiza visele în condițiile care te-au determinat să renunți înainte.

Și dacă analizați cu atenție fiecare dintre aceste elemente – creativitate, încredere, flexibilitate, vise – și le împărțiți în și mai multe componente, puteți obține rezultate și mai „benefice”:

Să ai o atitudine pozitivă de douăzeci de ori pe zi timp de 15 ani înseamnă 109.500 de șanse să-ți faci destinul și mai fericit.

A fi sincer cu tine însuți cel puțin o dată pe zi înseamnă să câștigi peste 300 de oportunități de încredere în tine în fiecare an.

Citirea unei cărți noi pe săptămână timp de douăzeci și doi de ani vă oferă șansa de a cunoaște 1.144 de idei noi din cele mai strălucite minți ale lumii.

Construirea a cinci noi cunoștințe (nu pe rețelele sociale) pe lună reprezintă 2.100 de noi personalități pe care te poți baza atunci când ai nevoie de ajutor.

Multe soluții mici au un impact mare.

Ce s-ar întâmpla dacă fi ai avut de fapt acele 109.500 de momente extra fericite, 30 de succese foarte mari, 2.100 de noi cunoștințe, 1.100 de idei în plus și 300 de oportunități suplimentare de încredere în tine?

Ai fi putut realiza mai multe în viață? Ai fi fost capabil să realizezi ceva incredibil?

Probabil că da.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!