Julia Roberts: “Până la vârsta de 40 de ani îți îmbraci viața cu propria ta față, iar după aceea îți porți viața pe fața ta.”

Julia Roberts: “Până la vârsta de 40 de ani îți îmbraci viața cu propria ta față, iar după aceea îți porți viața pe fața ta.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2023 in CitateDe SufletDezvoltare PersonalaFrumuseteLecții de viațăLifeStyleSfaturi

Actrița Julia Roberts este cunoscută și iubită în întreaga lume. Are un caracter complex, dar mulți regizori au visat și încă visează să lucreze cu ea. De aproximativ zece ani, Julia apare rar pe ecrane. Da, își permite să aleagă scenariile și să refuze să joace în filmele care nu îi plac. De asemenea, este o femeie foarte înțeleaptă. Are peste 50 de ani și emană fericire…

Iată una dintre postările ei despre vârstă:

“Sub o fotografie cu nepoata mea, cineva mi-a scris: cum ai îmbătrânit, cât de oribilă ești. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să înțeleg cât de dificil este să fii o femeie tânără în era rețelelor sociale. Am peste 50 de ani, știu cine sunt și știu ce vreau. Astfel de comentarii pot răni.

Am și eu oglinzi, dar nu sunt obsedată de ideea frumuseții cu orice preț. Cineva a spus că până la 40 de ani îți îmbraci viața cu propria ta față, iar după aceea începi să îți porți viața pe propria ta față. Exact asta va aduce frumusețe feței mele, pentru că sunt mulțumită de viața mea!”

Și încă ceva:

“Perfecțiunea este o boală a multor femei. Ne acoperim fețele cu tone de machiaj. Ne injectăm regulat botox și ne înfometăm pentru a atinge “dimensiunea perfectă”. Încercăm să corectăm ceva ce nu are nevoie deloc de corecție. Însă ceea ce ar trebui să ne preocupe în primul rând rămâne fără atenția noastră.”

Iată mai multe gânduri și citate inspiraționale de la Julia Roberts:

1. “Eu cred că norocul se naște când pregătirea se întâlnește cu oportunitatea. Nu uitați să fiți mereu pregătiți, pentru că oportunitățile pot apărea în cele mai neașteptate momente.”

2. “Fericirea nu constă în a avea totul, ci în a aprecia tot ceea ce ai.”

3. “A fi autentic este una dintre cele mai mari forme de frumusețe. Nu încercați să fiți altcineva, ci îmbrățișați-vă propria personalitate și unicitate.”

4. “Cel mai important lucru pe care l-am învățat în viață este să iubești și să fii iubit. Restul sunt doar detalii.”

5. “Mai important decât cum arăți este cine ești cu adevărat în interior. Frumusețea exterioară se estompează în timp, dar frumusețea interioară rămâne veșnică.”

6. “Viața este plină de provocări și obstacole, însă acestea ne ajută să creștem și să devenim mai puternici.”

7. “Nu te simți niciodată vinovat pentru faptul că ești tu însuți. Fiecare persoană este unică și valoroasă în propriul fel.”

8. “Mereu încerc să trăiesc în prezent și să mă bucur de fiecare clipă. Trecutul nu mai poate fi schimbat, iar viitorul este incert, dar putem influența modul în care trăim în prezent.”

9. “Încrederea în sine este cheia succesului. Când crezi în tine și în abilitățile tale, poți realiza orice îți propui.”

10. “Nu contează câte greșeli faci în viață, ci cât de mult înveți din ele. Eșecurile nu sunt sfârșitul drumului, ci doar o parte a călătoriei.”

Aceste gânduri reflectă filozofia și înțelepciunea lui Julia Roberts în ceea ce privește viața, frumusețea interioară și autenticitatea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!