Învață să vezi aura celor din jur: exerciții și practici

Învață să vezi aura celor din jur: exerciții și practici

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in Dezvoltare PersonalaLifeStyleSecreteSpiritualitate

Fiecare persoană are propria sa aură – un biocâmp care ne înconjoară corpul. Prin culoarea sa, se poate determina cu ușurință starea de spirit și caracterul unei persoane, adevărata sa esență nedisimulată. Cu toate acestea, nu este ușor să vezi aura. Pentru aceasta veți avea nevoie de exerciții speciale.

Chakrele umane sunt implicate în principal în formarea biocâmpului și a aurei. Încercați să vă mențineți o stare normală cu gânduri pozitive, un mod de viață corect și să comunicați cu oameni plăcuți. Aura unei persoane poate fi analizată si după starea chakrelor sale, dar acesta este un proces foarte dificil. Este mai ușor să înveți să simți și să o vezi cu ochii tăi.

De ce trebuie să poți vedea aura

Acest lucru este extrem de benefic celor care petrec timp în mod constant alături de persoane negative – la locul de muncă, în afaceri. Vă ajută să alegeți persoana potrivită pentru relație, să rezolvați problema și așa mai departe.

Există mai multe culori ale aurei. De exemplu, roșu este aura puterii fizice, verde este aura libertății și iubirii pentru natură, rozul este aura compasiunii, albastrul este aura devotamentului, violetul este aura puterii spirituale puternice și așa mai departe.

Cel mai important lucru este să înveți să distingi nu culorile, ci intensitatea lor. Ideea este că aura poate fi întunecată. Dacă este eterogenă, are lacune și, în general, strălucește slab, atunci acea  persoană poate fi periculoasă, și nu doar pentru tine, ci pentru toți cei din jur. Dacă roșu aprins este culoarea aurei unei persoane pasionate, atunci roșu închis este culoarea agresivității, a negativității.

Cum să înveți să vezi aura

În primul rând, intuiția ta te va ajuta în acest sens. Mulți experți în domeniul ezoterismului au dezvoltat intuiția înnăscută sau au dobândit-o prin exerciții. O intuiție dezvoltată te ajută să nu te uiți prea mult la o persoană pentru a înțelege ce se află în sufletul și mintea sa.

Dacă nu știi cum să vezi aura, o poți învăța destul de ușor. Există un exercițiu simplu pentru care veți avea nevoie de cineva pe care îl cunoașteți.

Este important ca acesta să fie la cel puțin trei pași de tine. Spune-i să stea în picioare și să nu se miște, să respire uniform. Va fi de ajutor dacă există un perete de culoare uniformă albă sau gri deschis în spatele acestuia.

Nu te uita la persoană, ci la zona din spatele ei. Aura este mai pronunțată în spatele umerilor și deasupra capului. Uită-te în această zonă, nu la fața persoanei.

Aveți răbdare până când veți vedea o mică strălucire de o anumită culoare. Va arăta ca ceva nefiresc, pentru că aura nu este vizibilă în forma cu care suntem obișnuiți. Când o vedem, este rezultatul interacțiunii lumii noastre interioare cu cea exterioară.

Există încă un mod de a vedea aura și de a te antrena: trebuie să te uiți în mijlocul frunții, acordând atenție fluxului de energie din apropierea capului său. Această tehnică va fi utilă pentru cei care deja știu cel puțin un pic să distingă aurele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!