Invata sa renunti atunci cand trebuie! Sufletul tau nu merita durere, ci fericire. Inima ta nu merita suferinta, ci zambete.

Invata sa renunti atunci cand trebuie! Sufletul tau nu merita durere, ci fericire. Inima ta nu merita suferinta, ci zambete.

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 November 2019 in De Suflet

“Sunt putin surd, putin orb, putin lipsit de putere, iar pe deasupra mai am doua sau trei infirmitati, dar nimic nu imi distruge speranta.” – Voltaire

Invata sa renunti daca esti singura care face tot posibilul si depune tot efortul pentru ca lucrurile sa mearga intre voi. Daca esti singura care incearca si daca te face sa simti ca nu esti suficient de buna de fiecare data cand va certati.

Invata sa mergi mai departe daca fericirea s-a transformat in tristete, zambetul de pe fata ta a disparut, lacrimile au secat de la atatea nopti in care stateai si te intrebai cu ce ai gresit si ce ai mai putea face pentru ca totul sa fie ca inainte. Invata sa renunti cand vezi ca nu esti apreciata, respectata, iubita. Cand esti subestimata. Cand nu iti poate oferi ceea ce inima ta cauta cu atat de multa ardoare: o dragoste adevarata.

Invata sa mergi mai departe cand trebuie sa tragi de el pentru a fi prezent in viata ta, cand trebuie sa fortezi comunicarea, grija si mai ales iubirea. Cand incerci sa faci tot posibilul sa isi dea seama ce ar putea pierde. Pleaca de langa cineva care nu are suflet si caruia nu ii pasa ca pierde o femeie atat de minunata.

Invata sa faci un pas inapoi atunci cand simti ca totul s-a destramat. Ca nu mai este nimic in afara de durere. Cand vrei sa te convingi sa renunti, insa o farama din inima ta te implora sa ii mai dai o sansa. Cand simti ca este mai bine sa fii singura decat langa o persoana care este doar cu trupul alaturi de tine. Cand vezi adevarul clar ca lumina zilei.

Nu iti pierde timpul incercand sa repari ceva ce nu mai poate fi reparat. Pentru ca sufletul tau este deja frant in mii de bucati pe care cu greu le vei mai lipi la loc.

Invata sa mergi mai departe cand ai oferit nenumarate sanse, crezand ca si-a invatat lectia si ca poate va fi mai bine… insa nimic nu pare sa se schimbe. Invata sa te indepartezi de el cand iti dai seama ca te iubesti din ce in ce mai putin.

Invata sa mergi mai departe pentru ca asa poti scapa de durere, de infidelitate, de ura, de amaraciune. Doar asa te poti salva de jocurile egoiste pe care altii le joaca in momentul in care incearca sa te tina in viata lor fara sa iubeasca cu adevarat.

Invata sa renunti si sa mergi mai departe pentru ca nu toti oamenii merita sa ramai pentru ei. Si o data ce ai plecat, nu mai privi inapoi. Ai incredere in tine si in inima ta. Acorda-ti iubirea de care ai nevoie. Traieste, zambeste, bucura-te de viata.

Sufletul tau nu merita durere, ci fericire. Inima ta nu merita suferinta, ci zambete.

“Viața este o curgere, este un fluviu, este o mișcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înșiși reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viața este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viața este mai abundentă. Iar o viață abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă.” – Osho

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!