Învață să atragi norocul: 10 afirmații simple pentru a atrage succesul în tot ceea ce faceți

Învață să atragi norocul: 10 afirmații simple pentru a atrage succesul în tot ceea ce faceți

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Dacă lucrurile merg prost în viață, dacă problemele te împiedică să simți fericirea, ar trebui să apelezi la afirmațiile pozitive care atrag energiile bune. Vă vor ajuta să vă pregătiți pentru succes și să atrageți norocul pentru a rezolva orice probleme grea.

Afirmațiile simple te pot ajuta să îți concentrezi energia și mintea pentru a atrage bunăstarea. Se spun înainte de a începe lucruri importante pentru a le putea finaliza cu succes.

Cum funcționează afirmațiile pozitive

Afirmațiile sunt un fel de atitudini prin care toată lumea învață să gândească pozitiv . Frazele scurte permit să lucrați cu subconștientul și să învățați să percepeți lumea corect, să vă programați pentru noi victorii și să nu vă descurajați atunci când intrați în situații dificile.

Universul răspunde la cereri și, dacă acestea sunt făcute corect, atunci succesul nu vă va face să așteptați. O atitudine pozitivă și programarea sinelui interior vă permit să faceți rapid față oricăror obstacole în calea către o viață fericită și împlinită.

Trebuie să vorbești despre tine și pentru tine, la timpul prezent, fără îndoieli și frici. Fericirea și succesul sunt necesare aici și acum, deci este important să ne amintim că sintagma „voi fi fericit” nu va funcționa, iar expresia „Atrag succesul” va intra în efect imediat.

Afirmații pentru succes

Succesul nu va veni brusc și nimeni nu îți va da o cutie cu o atitudine pozitivă, așa că trebuie să lupți pentru fericirea ta. Cei care doresc să aibă încredere în ei, să atingă noi obiective și să aducă succesul în fiecare zi ar trebui să acorde atenție afirmațiilor pozitive. Ei își vor programa mintea subconștientă pentru succes în tot ce își propun și vor fi feriți de îndoieli.

Afirmațiile pe care să le spui în gând înainte să te apuci de un lucru nou:

1. Norocul mă însoțește în toate.

2. Succesul vine la mine.

3. Trec ușor de obstacolele din calea succesului meu.

4. Voi întâlni doar oameni pozitivi.

5. Sunt deschis la noi oportunități și atrag fericirea.

6. Sunt o persoană fericită, iar norocul este întotdeauna alături de mine.

7. Sunt încrezător în reușita a ceea ce am început.

8. Orice lucru este ușor pentru mine și atrag succesul în fiecare zi.

9. Sunt recunoscător pentru succesul meu și ofer bucurie tuturor celor din jur.

10. Eu iau cu ușurință deciziile corecte și au întotdeauna succes.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!