Intelege legea atractiei pentru a atrage prosperitatea si abundenta in viata voastra.

Intelege legea atractiei pentru a atrage prosperitatea si abundenta in viata voastra.

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in Dezvoltare Personala

Joseph Murphy ne arata cum sa ne folosim de puterea mintii subconstiente, dar si de legea atractiei pentru a atrage prosperitatea si abundenta in viata noastra.

Nu exista limite pe care sa nu le treci daca apelezi la puterea mintii subconstiente. Nu exista un acces limitat la fericite. Nu exista un acces limit la prosperitate. Nu exista un acces limitat la implinire si pace a mintii. Subconstientul are o putere incredibila si te poate duce in punctul in care iti doresti. Important este sa te folosesti de forta lui, sa crezi in ea si sa crezi ca te poate conduce acolo unde iti doresti.

Subconstientul iti poate aduce prosperitatea si bunastarea catre care aspiri. Important este sa-i comunici acest lucru si sa ii comunici intr-un fel deschis, hotarat, convingator. Joseph Murphy in cartea “The Power of Your Subconscious Mind” (Puterea extraordinara a subconstientului tau) ne invata cum sa ne folosim de puterea mintii subconstiente, dar si de legea atractiei pentru a atrage banii si prosperitatea in viata noastra. Iata cateva din ideile prezentate in cartea mentionata:

Banii sunt doar o curgere in viata noastra, ne spune Joseph Murphy. Ei vin si pleaca, pleaca si vin, circula in jurul nostru, sunt energie care poate fi intrebuintata pentru a crea alte energii si ii vei folosi in diverse schimburi ce servesc implinirii anumitor nevoi. Banii nu sunt “facuti”, ei sunt “atrasi”. Pentru a atrage banii in viata ta, nu te atasa prea mult de ei si permite-le sa circule liber in viata ta.

Trebuie sa acceptam ca avem nevoie de bani, la fel cum trebuie sa acceptam ca nu avem nevoie de ei intru totul. Incearca sa te convingi pe tine insati ca, indiferent de ceea ce se intampla in mediul extern, banii sunt meniti sa circule liber si in ceea ce te priveste. Imagineaza-te ca esti bogat si simte-te ca atare. Crede cu convingere ca dispui de suficienti bani pentru a obtine ceea ce iti doresti. Mintea ta subconstienta trebuie sa stie ca te bucuri din plin de prosperitate.

Ceea ce accepta constientul va fi acceptat si de subconstient care va atrage circumstantele si imprejurarile potrivite pentru a face acest lucru. Vizualizeaza starea ta de multumire si implinire, eliberarea de grijile cauzate de lipsa lor. Trimite catre subconstientul tau sugestii de o incarcatura puternica. Vizualizeaza-te bogat in timp ce te relaxezi in vacanta visurilor tale. Vizualizeaza-te ca folosind acei bani intr-un mod constructiv, cumpatat si rational.

Vorbeste despre proiectele si planurile tale financiare cu prietenii, familia, cu cei apropiati. Discutand despre ele, vei transmite subconstientului ca obiectivele tale sunt reale, tangibile si posibile si iti vei asuma implicit o responsabilitate mai mare pentru a le transpune in realitate. Sentimentul de a fi bogat in plan mental atrage bogatia in plan experimental. Pune-ti in acord constientul si subconstientul. Ele trebuie sa vibreze la unison pentru ca subconstientul sa accepte ca adevarat ceea ce propune constientul.

Atitudinea ta fata de bani conteaza si ea enorm pentru a primi banii pe care ii meriti. Trebuie sa dam banilor ceea ce este al lor. Nu trebuie nici sa-i consideram prea importanti, dar nici lipsiti de importanta. Nu trebuie nici sa ne inchinam lor, dar nici sa ii consideram aducatori de negative si lucruri rele. Este important sa ne gasim echilibrul in atitudinea noastra fata de bani. Este important sa crezi ca banii sunt importanti, dar nu cei mai importanti si ca sunt multe alte lucruri care merita sa fie plasate pe o pozitie superioara banilor.

Sunt persoane ce considera banii ca fiind primordiali si pierd din vedere, din cauza lor, relatiile pe care le desfasoara cu ceilalti, linistea si fericirea interioara. Sunt persoane care priveaza banii de orice urma de importanta., iar acest lucru atrage dupa sine insuccesul si bani putini. A privi viata si partea ei materiala intr-un mod echilibrat atrage echilibrul in viata ta materiala si spirituala.

Nu critica banii si nu-i percepe ca pe raul suprem. Subconstientul va lua aceasta convingere ca reala si va incerca sa se protejeze inlaturand acest rau. Fa depozite in subconstient de ganduri frumoase, luminoase, legate de prosperitate, fericire, bunastare, multumire. Mai tarziu vor da roade, iar banii vor incepe sa se manifeste in experienta. Scapa de resentimentele pe care le ai fata de anumite persoane care au o situatie financiara mai buna decat a ta.

Nu te gandi intotdeauna ca i-au obtinut prin metode necinstite sau frauda. Sunt multe persoane care isi merita prosperitatea si conditia financiara. Evita sa pastrezi resentimente chiar si fata de angajatorul tau. Evita sa fii gelos si invidios pe cei care au mai mult decat tine. Nu vei face decat sa creezi blocaje care te vor impiedica sa te bucuri la randul tau de prosperitate. Nu insista asupra sentimentelor ostile chiar daca esti platit mai putin decat ai merita. Daca vei reusi sa scapi de ele, vei vedea ca vei obtine fie o marire de salariul, fie un job mai bine remunerat.

Autosugestia are si ea o forta incredibila. Iata afirmatia pe care Murphy ne sfatuieste sa o repetam de trei ori pe zi, cu precadere noaptea inainte de somn, pentru a se imprima intr-un mod eficient in subconstient: “Imi plac banii. Ii iubesc. Ii folosesc cu intelepciune, constructiv si rational. Banii circula constant in viata mea. Ii las sa circule cu bucurie, iar ei se intorc la mine multiplicati intr-un mod minunat. Banii curg catre mine in avalanse ale abundentei. Ii folosesc inspre bine si sunt recunoscator pentru binele si bogatiile mintii mele”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!