Influența vibrațiilor numerice asupra destinului omului

Influența vibrațiilor numerice asupra destinului omului

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2020 in NumerologieSpiritualitateStiinta

Fiecare număr are sarcini și energii diferite. Vibrația fiecărui număr are un efect diferit asupra destinului unei persoane. Pentru a calcula vibrația numerică a sufletului tău, trebuie să aduni ziua, luna și anul nașterii până când obții un număr dintr-o singură cifră.

Exemplu pentru data de 10 decembrie 1975: 10.12.1978 = 10+12+1978 = 2000 = 2+0+0+0 = 2 este numărul destinului pentru această persoană.

Numărul destinului 1

Această vibrație este benefică pentru cei care încep o nouă cale în viața lor sau pentru cei care își doresc mai multă libertate și independență. Astfel de oameni au o soartă dificilă. Ideea este că pot fi numite o sursă de energie pentru alții. Nu este ușor pentru acești oameni să obțină succes, trebuie să lucreze din greu și constant.

Numărul destinului 2

Astfel de oameni au căzut sub influența lunii. Au o intuiție bună. Se pot vindeca cu puterea energiei, de multe ori astfel de oameni au vise profetice. Vibrația sufletului 2 are karma lui Adam și Eva.

Numărul destinului 3

Un suflet cu această vibrație are amintiri arhetipale ale reîncarnărilor din trecut. Puterea sa constă în schimbul de emoții, gânduri și bogăție materială. Astfel de oameni au o singură misiune – să fie mesageri, mediatori în transmiterea informațiilor.

Numărul destinului 4

Astfel de oameni se nasc cu o astfel de soartă din cauza datoriilor karmice. Au o viață dificilă. Ei trebuie să învețe să accepte viața așa cum este. Astfel de oameni ar trebui să învețe să trăiască viața calm și într-un mod filosofic.

Numărul destinului 5

O astfel de persoană va avea o viață strălucitoare și dinamică. Pentru astfel de oameni, principalul pericol este graba și vanitatea. Aceste persoane trebuie să învețe să se controleze și să nu manifeste o emoționalitate excesivă.

Numărul destinului 6

Vibrația numărului 6 este dăruită la acei oameni care nu au reușit să înțeleagă mesajele iubirii în alte reîncarnări. Viața unei persoane cu o astfel de vibrație este plictisitoare și statică.

Numărul destinului 7

O persoană cu o vibrație a numărului 7 va trebui să rezolve problemele karmice folosind bogata sa experiență. Astfel de oameni stau de obicei departe de ceilalți și se disting prin indiferența lor. Scopul din viața acestor oameni este să învețe iubirea și iertarea.

Numărul destinului 8

Cei născuți sub vibrația numărului 8 ar trebui să accepte toate încercările vieții cu atenție și calm. Astfel de oameni sunt sceptici și realiști.

Numărul destinului 9

Astfel de oameni trebuie să continue vechea misiune și să ducă la bun sfârșit toate angajamentele. Aceasta este principala misiune a vieții. Astfel de oameni vor munci toată viața în folosul altora. Dacă o persoană cu numărul destinului 9 se comportă egoist, atunci va avea mari probleme. Aceste probleme vor continua până când o persoană înțelege care este scopul său principal.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!