Indicii de la Îngerul Păzitor: Cum ne avertizează despre problemele din viața noastră

Indicii de la Îngerul Păzitor: Cum ne avertizează despre problemele din viața noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 February 2021 in SpiritualitateSuperstitii

La naștere, fiecare persoană își primește Îngerul Păzitor ca ajutor și protector în viața pe Pământ. Prezența sa invizibilă se simte uneori. De multe ori ne trimit semne de avertizare pentru a fi atenți.

Pentru a nu rata semnele importante, astrologii și oamenii cu abilități energetice sfătuiesc pe toată lumea să-și dezvolte propria intuiție și să învețe să citească semnele Destinului. Acest lucru vă va ajuta să evitați necazurile vieții, să vă pregătiți pentru o situație grea și să luați decizia corectă într-o situație dificilă. Deci, de ce unii oameni spun că Îngerul lor îi ajută, în timp ce alții se plâng de indiferența Forțelor Superioare față de soarta lor? Răspunsul oamenilor care studiază bioenergia în acest sens este simplu: pur și simplu nu acordă atenție semnalelor de atenționare.

Semne de la Îngerul Păzitor

Achizițiile, întâlnirile și semnarea contractelor ar trebui amânate dacă pe drum o mașina v-a stropit cu apă dintr-o baltă. Acest semn de la protectorul tău poate fi descifrat ca un avertisment despre o posibilă înșelăciune sau trădare. Dacă nu ai ocazia să reprogramezi lucrurile pentru o altă zi, roagă-te îngerului tău pentru ajutor astfel: „Izbăvește-mă de necazuri, Îngerul mei păzitor, îndepărtează intrigile celui rău, dă-mi înțelepciune în afaceri pentru a nu fi înșelat. “

Dacă conduceți un vehicul și mergeți într-o călătorie, acordați atenție unui astfel de semn precum cheile care cad constant. Acest lucru poate vă avertiza despre mari probleme care pot apărea pe drum, motiv pentru care vă avertizează protectorul. Pentru a evita consecințele negative, trebuie să te rogi pentru un rezultat reușit al călătoriei tale, lovind de mai multe ori cheile de mașină și spunând: „Protejează-mă, Ajutorul lui Dumnezeu, de accidente, nenorociri, avarii și blocaje. Dintr-un mediu malefic, dintr-o atitudine proastă. Nu mă tem de nimic cu tine lângă umărul meu”.

Dacă ceva vă împiedică să semnați un document important (stiloul a încetat să scrie, vântul a întors foile, cineva vă distrage în permanență), verificați din nou textul mai atent. Este foarte probabil să existe o greșeală care vă va afecta negativ în viitor. Rugați-vă în minte Îngerului Păzitor să vă arate problema.

Diferite insecte pot zbura în casa sau biroul dvs., dar dacă sunteți urmăriți de fluturi de aceeași culoare timp de câteva zile, atunci ceva vă amenință sănătatea. Este necesar să prinzi cu atenție fluturele și să îl eliberezi rostind cuvintele: „Fluturele zboară, și ia-mi problemele pe aripi. Mă rog Îngerului meu păzitor să mă protejeze”.

O pasăre care se lovește de geamului casei tale este, de asemenea, un semn al Îngerului Păzitor. Astfel, el avertizează asupra unei posibile pierderi a unei persoane dragi. Este necesar să ne întoarcem cu fața spre fereastră și să spunem: „Mă rog la toți Sfinții pentru ajutor, am încredere în Îngerul meu protector. Ajută, Doamne, scapă-mă de necaz, ferește-i pe cei dragi, din orice primejdie.”

Când aplicați pentru un nou loc de muncă, și scăpați hârtiile de mai multe ori – acesta este un semn că vă așteaptă dificultăți în comunicarea cu superiorii. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să țineți documentele în mâinile dvs. câteva minute și să spuneți: „Mă bazez pe Îngerul meu păzitor, îi încredințez soarta mea. Ferește-mă de certuri și conflicte, ajută-mă să evit mânia șefului “.

Un animal rătăcitor care s-a atașat de tine este semnul unei întâlniri Karmice. Dacă nu aveți o relație, mângâiați animalul și rugați-vă Îngerului: „Cu ajutorul lui Dumnezeu și sub protecția Îngerului meu păzitor, nu mai vreau să fiu singur(ă)”. Dacă poți, ia animalul la tine acasă.

Mâncărimea în palma stângă dimineața avertizează despre achizițiile și cheltuielile neprogramate. Pentru a vă proteja, puneți mâna dreaptă în buzunar și spuneți: „Banii mei sunt sub protecția Îngerului păzitor, sunt protejați și înmulțiți. Ascult avertismentul, las banii acasă. Buzunarul meu nu va rămâne gol, banii nu vor scădea, ci vor crește. “

Când faceți bagajul pentru o călătorie lungă, puteți fi oprit de diferite lucruri mici. De exemplu, un fermoar de la o valiză se rupe, hainele se murdăresc, nu găsiți lucrurile importante. Acesta este un avertisment că vă aflați în pericol pe drum. Astfel, Îngerul Păzitor încearcă să vă oprească ieșirea din casă. După ce ai ieșit din casă, treci ușa de trei ori și spune:

„Îmi încredințez viața în mâinile Îngerului meu păzitor și am încredere în el și în ajutorul lui Dumnezeu. Ghidează-mi calea, roagă-te pentru mine înaintea Domnului. Protejează-mă și sprijină-mă în această călătorie. Ai grijă de casa mea, ai grijă de sănătatea mea.”

Dacă mergi adesea pe lângă un bidon de apă și te împiedici constant în acest loc, ar trebui să fii atent cu apa. Astfel, Îngerul tău te avertizează să stai departe de apa adâncă pentru a evita necazurile. Rugați-vă protectorului vostru în timp ce înotați sau călătoriți cu transportul pe apă: „Protecția ta este puternică, credința mea este puternică, nicio apă nu o poate spăla. Nu mă voi îneca în apă, înot și nu mi-e frică. Am încredere în Îngerul meu și îi cer protecție ”.

Un păianjen care coboară pe o pânză dimineața este un avertisment despre vești importante. Nu trebuie să refuzați ceea ce vi se va oferit în acea zi. Acesta este un semn bun, adică urmează schimbări din viața ta în bine. Mulțumește Îngerului Păzitor pentru vestea bună: „Mulțumesc Îngerul meu păzitor că aduci bunătate și prosperitate în viața mea.”

Aceste semne vă vor ajuta să mergeți mai ușor prin viață și să vă protejați de probleme care pot apărea. De asemenea, fii atent și la semnele Destinului, astfel încât viața ta să nu fie în pericol.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!