Inceteaza sa mai atragi langa tine oameni care iti fac rau! Cum sa primesti iubirea si partenerul pe care il meriti cu ajutorul legii atractiei!

Daca simti ca viata ta devine plina de probleme si ca nimic nu mai merge asa cum ar trebui, atunci cu siguranta trebuie sa rostesti cea mai puternica rugaciune catre Ingerul Pazitor. Efectele nu vor intarzia sa apara. Orice crestin care simte ca este urmarit de paguba, de ghinion sau de situatii complicate trebuie sa rosteasca cea mai puternica rugaciune catre Ingerul Pazitor: „Sfinte Ingere, pazitorul si acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobita si cu sufletul indurerat stau dinaintea ta si ma rog. Auzi-ma pe mine, pacatosul rob al lui Hristos, care cu multa cainta si lacrimi amare strig: sa nu pomenesti faradelegile si nedreptatile cu care eu, nevrednicul, te mahnesc in toata vremea, savarsind fapte necuvenite in fata Ziditorului meu Dumnezeu. Fii milostiv si nu te departa de la mine. Trezeste-ma din somnul pacatului si ajuta-ma cu rugaciunile tale, ca intru pocainta si neprihana sa-mi petrec cealalta vreme a vietii mele. Pazeste-ma de caderile in pacate de moarte, ca sa nu pier in deznadejde si sa nu se bucure vrajmasul de pierzarea mea. In tot locul si in tot ceasul sa-mi stai inainte, rugandu-L pe Domnul Dumnezeul indurarilor sa-mi ierte pacatele pe care le-am savarsit in viata mea cu fapta, cu gandul sau cu vorba. Iar in infricosatul ceas al mortii tu sa fii langa mine, bunul meu pazitor, alungandu-i pe intunecatii demoni veniti sa infricoseze cutremuratul meu suflet. Apara-ma de cursele lor, cand va fi sa trec prin vamile vazduhului, pentru ca, de tine calauzit si pazit, lumina Raiului sa o vad, unde Sfintii si Puterile ceresti laolalta lauda si preamaresc numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Treimea cea de-o-fiinta si nedespartita, si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin”

Cea mai puternica rugaciune pentru alungarea relelor

Daca crezi ca cineva iti vrea raul si lucreaza cu farmece asupra ta, tot ce ai de facut este sa rostesti in fiecare seara rugaciunea Sfantului Ciprian. “Stapane, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti, imparatul imparatiilor si Domnul domnilor, slava tie. Tu cel care locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai, revarsa ploaia la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa dea roadele lui, copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor, femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecului, acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. si dezleaga pe robuI Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui, de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice. impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri, toata lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea PreaSfantului Tau nume. Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul, si dezleaga pe robul Tau (numele), de toate legaturile satanei si daca este legat in cer sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare sau cu fier sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor, sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in clipa aceasta, Doamne, cu puterea Ta cea mare. Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarma si distruge acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele), pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti. Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele). Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul robul Tau cu toti ai casei mele si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci. Amin.” Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este CEVA.
Daca exista cu adevarat iubire, atunci sa stie ca sunt pregatit sa o primesc…

Stim cu totii ce este si cum functioneaza. Este un magnet. Este o putere. Este o lege simpla care te aduce aproape de visurile tale. Este ACEA lege. Guverneaza universul si nu tine cont de religii. Este ceea ce oferim ca sa primim. Este ceea ce primim pentru a oferi la randul nostru. Este un principiu care atrage. Este un principiu care poate respinge daca nu il constientizezi intr-un mod pozitiv. Nu este insa o bagheta magica. Nu iti aduce instant, in acest moment, ceea ce iti doresti. Nu iti transpune capriciile si fanteziile in realitate. Nu iti asterne instantaneu la picioare iubire pe care ti-o doresti.

Dar face loc gandurilor pozitive in viata ta. Gandurile pozitive creeaza o atmosfera pozitiva in jurul tau. Iar aceste ganduri aduc aproape oameni pozitivi. Genereaza situatii si circumstante pozitive. Gratie lor, te debarasezi de ganduri negative ca de haine groase la inceput de primavara. Iti gasesti primavara. Te pregatesti sa iti traiesti vara. Este ceea ce poate face LEGEA ATRACTIEI in viata ta. Iti va aduce, la momentul potrivit, ceea ce iti doresti.

Cine spune ca a gasi persoana potrivita este floare la ureche se insala. A gasi pe acela cineva pe care sa il iubesti cu toate fiinta ta si care sa iti raspunda sa-ti raspunda, nici mai mult, nici mai putin decat cu toata fiinta sa, este ceva. Legea Atractiei poate fi aplica si relatiilor si iti poate aduce iubirea pe care ti-o doresti. Foloseste-te de Legea Atractiei. Iata cum:

Claritatea este unul din principiile de baza ale legii atractiei. Clarifica-ti sentimentele, experientele si emotiile fundamentale pe care le astepti de la o viitoare relatie de iubire. Ca sa poti cere ceva, trebuie sa fii sigura de ceea ce vrei sa ceri. Ca sa ai o relatie pe o viata intreaga, trebuie sa stii cum arata aceasta relatie. Atractia a ceea ce iti doresti nu lasa loc dubiilor si nesigurantei. Trebuie sa constientizezi cum trebuie sa fie persoana pe care o vrei in viata ta. Trebuie sa vizualizezi felul in care trebuie sa arate relatia pe care ti-o doresti. Fa curat printre dorintele si proiectiile tale despre iubire si partenerul ideal. Fii convinsa ca ceea ce ceri este si ceea ce iti doresti cu adevarat. Trebuie in primul rand sa te intrebi pe tine insati ce vrei.

Noteaza pe o foaie de hartie asteptarile si dorintele tale. Defineste exact ceea ce vrei. Expune concis calitatile, experientele si emotiile pe care le astepti de la partenerul tau. Nu te rezuma la generalitati ( inaltimea, varsta, culoarea parului, etc), ci bazeaza-te pe detalii. Foloseste-te doar de afirmatii si cuvinte pozitive. Nu pune in joc puterea negatiilor (scrie “vreau ca partenerul meu sa fie afectuos, si nu “nu vreau ca partenerul meu sa ma neglijeze”). Sterge din minte lucrurile pe care nu ti le doresti.

Publicitate

Emite dorinta ta de iubire. Crede in iubirea pe care o vrei. Comporta-te ca si cum ai avea parte de acea iubire. Vizualizeaza. Proiecteaza viitorul in prezent. Fii convinsa ca exista persoana potrivita si ca destinul va face astfel incat sa o intalnesti in viitorul apropiat. Simte acea iubire. Traieste emotiile. Imagineaza-ti cum o sa fie in momentul in care o sa fie… Esti la fel de fericita acum ca si atunci. Pentru ca sunt de factura pozitiva si in consonanta cu energia sa naturala, universul iti va recepta propriile vibratii de energie.

Fereste-te insa sa controlezi universul. Nu verifica daca acesta a inregistrat cererea ta si lucreaza la ea. Nu cauta semne si parteneri in jurul tau, dar nici nu neglija semnele si potentialele persoane care te plac. Nu pierde timp pretios numarand secundele ramase pana la manifestarea fizica a dorintei tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti mentii nealterata atitudinea pozitiva, sa te relaxezi si sa permiti fortelor exterioare sa iti proiecteze dorintele interioare in exterior. La momentul potrivit…

Daca primeste un indiciu de la univers de a o lua pe alt drum decat o iei de obicei, nu opune rezistenta. Fii deschisa si pregatita sa primesti. In acelasi timp, nu te indoi de puterea incredibila a subconstientului. Este o forta in sine. Nu il forta cu ganduri puternice. Nu ii impune. Nu ii cere cu violenta. Conecteaza-te la subconstient, la tine insati. Procesul de solicitare trebuie sa fie calm, concis, linistit. Daca ii faci cunoscute dorintele tale, subconstientul are puterea de a atrage persoana potrivita in viata ta. Vei fi surprinsa sa constati acest lucru. Vei fi suprinsa sa constati ca ai atras un partener cu exact acele calitati pe care le doreai.

Permite-ti iubirea fata de tine insati. Nu este nici egoism, nici narcisism. Permite-ti sa fii asa cum esti. Accepta-te asa cum esti. Iubeste-te asa cum ii iubesti pe ceilalti. Fa acele lucruri care te fac fericita, adreseaza-ti cuvinte frumoase, rasfata-te cu obiceiuri si ganduri pozitive, trateaza-te asa cum ai vrea sa fii tratata. Vei radia astfel optimism si pozitivism. Vei capata mai multa incredere in tine. Treptat, se vor intampla lucruri bune in viata ta. Fiecare relatie din viata noastra este o reflexie a felului in care ne tratam. Iubirea de sine este ea insasi cel mai puternic magnet energetic pentru a atrage iubirea celuilalt. Mai mult ca sigur, relatia cu Sinele se numara printre cele mai provocatoare si incitante relatii. Odata adusa la un echilibru, atrage relatia dorita.

Nu te poti iubi pe tine insati daca experimentezi amaraciune, resentimente sau sentimente negative si le indrepti fie catre tine, fie catre cei din jur. Indeparteaza si tine departe de tine aceste emotii autodistructive. Lasa sa plece ceea ce nu functioneaza corespunzator in viata ta. Indiferent ca ne referim la o relatie deficitara sau un job care nu-ti aduce satisfactie, lasa sa se indeparteze acele lucruri care te fac sa te simti nefericita, lipsita de energie. Universul va umple acest gol cu ceva mai potrivit pentru tine.

De fapt… gandeste-te la tine ca la un magnet… Nu iti doresti sa atragi iubirea in jurul tau? Iubirea adevarata? Acea iubire? Persoana potrivita? Acel partener care sa te completeze in totalitate?

Publicitate
Alte Articole
Relatii
Cioara este cea mai inteligenta pasare din lume. Drept dovada stau numeroase teste efectuate de cercetatori, o parte dintre aceste teste regasindu-se si in filmulete postate pe Youtube. Ciorile, care fac parte din familia corvidelor, sunt atat de inteligente, incand expertii in biologia behaviorista le-au denumit „primatele cu pene”. Potrivit studiilor, ciorile sunt la fel de inteligente ca un copil in varsta de 7 ani. Cioara si corbul nu fac parte din aceeasi specie, iar corbul nu este perechea mascul a ciorii, dupa cum se mai crede in mod eronat. Proportia dintre creier si volumul corporal la ciori este cea mai mare in randul tuturor speciilor de pasari. Proportia in cauza este egala cu cea prezenta la maimutele antropoide si cetacee. Singura vietuitoare care are proportia creier-volum corporal mai mare decat a ciorii, este insasi omul! Corpul unei ciori este de cel mult 2 ori mai mare decat cel al unui porumbel – creierul ciorii este, insa, de 4 ori mai voluminos decat cel al porumbelului. In testele de inteligenta efectuate pe caini, pisici, porci si ciori, cele din urma au iesit invingatoare fara probleme. Mai mult decat atat, un studiu de mare anvergura, efectuat in anul 2004, a scos la iveala ca banalele ciori sunt la fel de inteligente ca cimpanzeii bonobo. Cu alte cuvinte, ciorile sunt cele mai inteligente fapturi de pe planeta dupa oameni, ocupand locul 2 la egalitate cu cimpanzeii si delfinii! Ciorile sunt omnivore. Mananca orice, fara mofturi, inclusiv hoituri si gunoaie. De asemenea, ele sunt sedentare de felul lor. Daca insa mancarea se imputineaza, sau conditiile meteo se inrautatesc, migreaza in masa. Spre deosebire de marea majoritatea a pasarilor, ciorile nu se tem de om, ci au invatat se traiasca in apropierea oamenilor, profitand deseori de pe urma lor. Ciorile sunt singurele vietuitoare, cu exceptia omului si maimutelor, care sunt capabile sa se foloseasca de unelte in cautarea hranei. O cioara a fost observata cum se hranea cu nucile pe care initial nu putea sa le sparga. Ingenioasa pasare aseza nucile pe o autostrada astfel incat autovehicolele treceau peste ele. Dupa aceea, cioara poposea tacticoasa hranindu-se linistita. Pasarea era atat de inteligenta, incat plasa nucile intregi doar sub rotile masinilor de mici dimensiuni, experientele trecute invatand-o ca daca pune o nuca sub roata unui TIR, sunt slabe sanse sa mai gaseasca miezul. Carnea de cioara este comestibila, fiind pe lista a numeroase restaurante exclusiviste din occident. Desi pare greu de crezut, carnea de cioara este mai sanatoasa decat carnea de porc. Conform unui studiu efectuat in anul 2005 de catre o echipa de cercetatori germani, carnea de cioara are mult mai putine toxine si compusi reziduali decat carnea de porc. Toate corvidele se imperecheaza pe viata un cu un singur partener. Fidelitatea ciorilor si a corbilor este atat de mare, incat nu isi cauta alt partener decat daca cel actual a fost ucis sau capturat. Cum se folosesc ciorile de unelte Cercetatorii din cadrul Universitatii Auckland din Noua Zeelanda au descoperit ca ciorile sunt capabile sa foloseasca 3 unelte diferite pentru a ajunge la hrana, fapt care le transforma in cele mai inteligente pasari din lume. Echipa de ornitologi s-a deplasat pe insula Noua Caledonie din Pacificul de Sud, unde a investigat comportamentul ciorilor din specia Corvus moneduloides. Pasarile respective sunt numite de bastinasi „ciorile meseriase” pe baza obiceiurilor acestora de a se folosi foarte des de diferite unelte in cadrul procesului de cautare al hranei. Spre surpriza cercetatorilor, ciorile nu doar ca foloseau o gama larga de unelte de genul ramurelelor desfrunzite, cu care extrageau larve de insecte din ascunzisul lor, ci erau capabile sa isi faureasca unelte specifice, adaptate fiecarui tip de operatiune. Ciorle sunt, asadar, capabile sa-si lege singure sfori atasate betelor, apeleaza la bete scurte atasate de bete mai lungi, sau se folosesc de bete de diferite marimi pentru a fura bucatile de hrana pe care nu le pot atinge cu betigasele mai scurte. Ciorile au demonstrat aceeasi inteligenta aplicata atat in experimentele din captivitate, cat si in salbaticie.