Începe să mulțumești Universului pentru ceea ce ai. Și el îți va oferi ceea ce îți lipsește

Începe să mulțumești Universului pentru ceea ce ai. Și el îți va oferi ceea ce îți lipsește

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 June 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiSpiritualitate

Această frază poate fi spusă în trei variante. Probabil cea mai frecventă este “a mulțumi lui Dumnezeu“, apoi vine “a mulțumi Universului” și apoi “a mulțumi vieții“. În mare, esența acestor variante este aceeași. Învață să fii recunoscător și să apreciezi, concentrează-te pe lucrurile bune și atunci cu siguranță viața ta va deveni mai plină de lucruri bune.

Cum funcționează acest lucru și de ce merită să crezi în el?

1) Prin a ști să apreciezi și să mulțumești, oamenii intră într-o stare de primire a resurselor

Exact în această stare se obține mult mai mult. Deoarece aceasta este o poziție de putere și de responsabilitate față de propria viață.

2) Banii – se adună la bani, bogatul devine și mai bogat – săracul devine și mai sărac

Există multe proverbe cu un conținut similar. Sensul lor trebuie analizat într-un mod mai larg. Nu se referă doar la interpretarea bogăției ca stare financiară. Bogat înseamnă puternic, plin de resurse, fericit. O astfel de persoană poate atinge și mai mult, poate obține lucruri și mai bune.

3) Universul iubește pe cei buni și le oferă și mai mult

Nu se referă la bunătatea care se apropie de naivitate și iluzie. Este vorba despre o stare de bunătate, acceptare și iubire față de viață, față de alte persoane și față de tine însuți. O persoană care petrece cea mai mare parte a vieții într-o astfel de stare este benefică pentru societate, pentru Univers și pentru sine. Prin urmare, obține rezultate – este fericit.

4) În loc să te întristezi pentru ceea ce nu ai, mai bine bucură-te de ceea ce ai

Astfel, nu te lași prins în negativitate, nu îți risipești resursele în van. Prin urmare, ai puterea, ai libertatea de a corecta multe lucruri, de a realiza multe lucruri.

Este important să te nu concentrezi pe limite, ci pe posibilități. Într-o astfel de stare, este mult mai ușor să vezi căi de rezolvare a problemelor și opțiuni pentru a obține ceea ce îți dorești.

5) Cum să mulțumești lui Dumnezeu, Universului, vieții pentru ceea ce ai deja?

Aici este important să nu complici lucrurile. Mai bine începe cu ceva simplu și ușor de înțeles pentru tine:

Să ții un Jurnal al Recunoștinței în fiecare zi, în care să treci în revistă rezultatele pozitive ale zilei. Să remarci lucrurile care te-au bucurat, care ți s-au părut valoroase.

Să îți exprimi recunoștința față de oameni pentru lucrurile bune pe care ți le-au făcut în timp util. Dacă persoanele importante pentru tine nu sunt lângă tine sau nu ai contact direct cu ele, să le trimiți gânduri de iubire și recunoștință.

– Să încerci să vezi partea luminoasă, pozitivă în orice situație.

– Să îți faci regulat liste cu propriile tale puncte forte, realizări și tot ceea ce apreciezi în viață.

– Să te străduiești să te schimbi de la negativ la pozitiv.

În fiecare seară, înainte să adormi, în gândul tău să mulțumești Lui Dumnezeu, Universului, vieții pentru ziua care a trecut, pentru tot ce ai primit sau ai putut oferi, pentru șansa de a mai trăi o zi pe Pământ.

Dragi cititori, ce părere aveți despre acest subiect?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!