Îl rog pe Dumnezeu să-mi dea putere în zilele în care nu pot merge mai departe. Amin!

Îl rog pe Dumnezeu să-mi dea putere în zilele în care nu pot merge mai departe. Amin!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 December 2020 in De SufletRugaciuniSpiritualitate

Uneori, mi se pare că viața este o luptă nesfârșită, care alternează doar cu evenimente negative. Parcă încerc să ridic în fiecare zi un bolovan imens spre vârful muntelui, iar în fiecare seară se rostogolește înapoi. Continui să fac acest lucru, repetând aceleași acțiuni, aceeași rutină, încercând să fac tot posibilul să trăiesc doar o altă zi de care să mă pot bucura și de care să fiu mândru.

Ca să fiu sincer, astfel de momente se întâmplă în viață mai des decât ne-am dori.

Dar ce pot face? Asta e tot ce îmi poate oferi viața? Un alt revers după un alt revers? Pierdere după pierdere? Fiecare zi mi se pare doar o altă listă de motive pentru care să mă simt neputincios. Și vreau să renunț și să mă dau bătut.

Se va sfârși vreodată suferința asta? Uneori mi se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Dar atunci ce rost are viața dacă este plictisitoare? Depășesc fiecare obstacol pe care mi-l oferă ea. Merg pe drumul meu, oricât de dificil ar fi, pentru că știu că într-o zi totul va da roade. Dar după următoarea bătălie la care particip, se pare că mă așteaptă încă una după colț.

De aceea, mă rog la Tine, Doamne. Nu vreau o viață ușoară, pentru că știu că fără durere și dificultăți nu aș fi cunoscut bucuria și fericirea. Nu îți cer să înlături obstacolele din calea mea. Nu. Tot ce vreau este ca Tu să fii acolo. Doar dă-mi puterea să continui.

Vreau să merg mai departe.. Iubesc viața cu adevărat. Este pur și simplu foarte dificil când nu simt niciun ajutor în timpul perioadei de testare. Când nu am dorința de a continua. În fiecare dimineață mă ridic din pat pentru a ajunge la serviciu la timp. Viața pare un cerc vicios în care nu există loc de alegere.

Deci, te rog, Doamne. Te rog să-mi dai puterea și hotărârea de a depăși momentele dificile și de a trece la o nouă etapă. Știu că până la sfârșitul vieții mele totul va fi la fel de dificil. Dar am nevoie de sprijin pentru a suporta toate acestea. Dacă pot face acest lucru, atunci voi înțelege că nicio dificultate nu mă poate împiedica.

În adânc, știu că merită. Știu că nu aș fi devenit persoana care sunt dacă toate acestea nu ar fi fost. Te rog să mă ajuți să-mi amintesc acest lucru. Ajută-mă să văd că zilele calde și strălucitoare sunt întotdeauna în fața mea, indiferent de cât de gri și reci par astăzi.

Amin!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!