Iata de ce este bine sa arunci lucrurile vechi din casa

Iata de ce este bine sa arunci lucrurile vechi din casa

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2019 in Superstitii

Vezi 5 argumente pentru a arunca lucrurile vechi din casa ta. Tot ce este nou va veni atunci când vei scăpa de tot ce este vechi în viața ta

Dacă felul nostru de a fi este să păstrăm toate lucrurile vechi chiar dacă acestea sunt nefolositoare atunci mai mult ca sigur acest lucru se întâmplă și cu gândurile și trăirile noastre. Acest tip de oameni trec mai greu peste întâmplările care i-au marcat și nu reușesc să se desprindă de trecut.

Acest lucru nu este deloc benefic pentru sănătate deoarece amintirile dureroase peste care nu putem să trecem pot provoca grave probleme de sănătate în timp. De aceea este important să reușim să ne detațăm de trecut oricât de dificil ar fi acest lucru pentru noi.

5 motive de ce e necesar să scapi de lucrurile vechi din viața ta:

1. Legea abundenței afirmă că dacă vrei să primești un lucru nou, mai întâi scapă de cel vechi. Cu alte cuvinte, Universul (Dumnezeul, dacă dorești), nu îți va trimite nimic nou în viață, dacă tot nu încerci să scapi de lucrurile și trăirile de care nu ai nevoie sau care îți creează disconfort.

2. Un proverb chinezesc spune: „Tot ce este nou va veni atunci când vei scăpa de tot ce este vechi în viața ta.”

3. Potrivit regulilor Feng Shui, dacă ne debarasăm de lucrurile vechi, neapărat vom scăpa şi de evenimentele neplăcute din trecutul nostru, pentru că energia vitală (chi) va circula într-o manieră optimă pentru a crea armonie și abundență în prezent pentru viitor.

4. O altă concluzie: dacă ne îmbrăcăm cu haine vechi, ne dăm cu un parfum pe care nu l-am folosit o anumită perioadă de timp sau ascultăm muzica pe care obișnuiam să o audiem acum câțiva ani – e mare probabilitatea că ne vom întoarce involuntar în trecut, ceea va cauza recidiva amintirilor și sentimentelor trecute – un lucru periculos, întrucât cu toții știm că suntem ceea ce gândim. Astfel ne formăm viața prin gânduri vechi și nu putem obține ceea ce ne dorim.

5. Dacă nu scapi de lucruri vechi din teama că nu vei avea bani să-ți cumperi ceva nou în schimb sau nu vei putea găsi ceva mai bun decât obiectul aruncat, atunci rezonezi cu mentalitatea omului sărac și atragi și tu sărăcia în viața ta. Dacă te descotorosești ușor de lucrurile inutile și ești sigur că Universul îți va oferi în schimb ceva mai bun, atunci așa se întâmplă – rezonezi cu gândurile oamenilor bogați și obții abundență.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!