Iata cum ne ajuta Legea atractie sa sporim veniturile si sa scapam de ghinion. Legea atracției se bazează și pe principiul „Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple”.

Publicitate

Principala lege a Universului, legea atracției sau legea cauză-efect, este ceea care ne ajută să deținem controlul propriei vieți, iar dacă ajungem să înțelegem și să îi punem în aplicare principiile, putem construi viața pe care ne-o dorim.

Legea atracției se bazează și pe principiul „Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple”.

Gândurile, vorbele și faptele noastre sunt niște semnale pe care noi le trimitem constant către Univers, iar acesta ne răspunde fără excepție. Pe principiul binele atrage bine, iar răul atrage rău nu putem să ne dorim fericire, iubire, bani, dar în același timp să ne gândim „viața nu a fost un succes: nici bani, nici sănătate, nici dragoste …”, iar gândurile negative se pot întoarce cu dublu efect.

Există câteva legi de care trebuie să ținem cont pentru a fi fericiți:

Legea 1. O persoană iubitoare atrage iubirea celor din jur

Legea iubirii este una dintre cele mai importante părți a legii atracției. Trebuie să ne obișnuim să gândim pozitiv, să vedem doar frumusețea oamenilor și obiectelor care ne înconjoară.

10 reguli de aur pentru a atrage iubirea

 1. Trezește-te zâmbind.
 2. Interacționează pe cât posibil doar cu oameni pozitivi.
 3. Fă doar ceea ce simți din suflet să faci.
 4. Încearcă mereu să fii interesant.
 5. Să nu te îndoiești niciodată de tine și de capacitățile tale.
 6. Indiferent prin ce treci încearcă să îți păstrezi echilibrul și armonia interioară.
 7. Strânge într-o cutie amintirile fostelor iubiri și ceea ce îți provoacă durere, apoi sigileaz-o și arunc-o.
 8. Visează mereu la iubire.
 9. Descrie pe o foaie de hârtie cum îți dorești să fie persoana visurilor tale.
 10. Fă-ți un jurnal de dorințe.

Legea 2. O persoană fericită trăiește mai mult și se îmbolnăvește mai greu.

Publicitate

Sănătatea fizică este o reflexie a gândurilor tale, emoțiile negative ca teama, durerea, dar și alte gânduri negative duc la distrugeri la nivel celular provocând boli incurabile.

10 reguli de aur despre cum să fii sănătos

 1. Încearcă să scapi de stres.
 2. Zâmbește cât de des poți.
 3. Fii îngăduitor, iartă greșelile celorlalți și fii mereu amabil.
 4. Creează-ți un set de activități orientate după dorințele tale.
 5. Fii calm și acționează cu încredere.
 6. Încearcă să accepți doar emoțiile pozitive.
 7. Renunță la sentimentele de furie, vinovăție și nemulțumire atât față de tine, cât și față de ceilalți.
 8. Încearcă să te relaxezi complet cât de des poți.
 9. Încearcă să vezi ce boli ai și ce poți face pentru a scăpa de ele.
 10. Încearcă să controlezi stările proaste și nu le lăsa să atragă depresii.

Legea 3. Nu banii aduc fericirea, ci fericirea aduce bani

În ceea ce privește acest principiu legea atracției funcționează invers: bogăția, succesul, dar și alte beneficii apar doar după ce omul se simte cu adevărat fericit. În concluzie este absolut greșit să gândim sau să spunem: „dacă aș avea bani, aș fi fericit”.

10 reguli de aur despre cum să faci bani

 1. Banii nu trebuie să fie un scop în viață.
 2. Încearcă să îți schimbi concepția despre bogăție.
 3. Fă mereu ceea ce îți place.
 4. Fii răbdător.
 5. Ține minte că banii sunt făcuți să circule.
 6. Nu te lăcomi.
 7. Caută mereu surse noi de venit.
 8. Imaginează-ți viața exact așa cum îți dorești să fie.
 9. Vizualizează mereu banii pe care ți-i dorești…
 10. Nu uita să mulțumești mereu pentru ceea ce ai.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Asculta si intelege mesajele sufletului tau pentru a duce o viata fericita!

Publicitate

„Incepe sa faci tot ceea ce poti face sau visezi ca poti face. Curajul contine geniu, putere și magie.” — Johann W. von Goethe

Atunci cand Sufletul nostru este nemultumit de felul in care ne traim viata, de anumite lucruri din viata noastra, el ne avertizeaza si ne da cate un semn de alarma, fie printr-o boala psihica (depresie, anxietate, atacuri de panica etc.), fie printr-o boala fizica, fie printr-un accident.

Sufletul nostru incearca prin aceste metode sa ne spuna ca NU ne traim viata asa cum ne dorim si astfel, ne trimite un indiciu prin boli si accidente, pentru a ne AVERTIZA ca e nevoie sa facem SCHIMBARI in viata noastra acolo unde ne simtim nemultumiti.

Cand te confrunti cu o boala sau cu un accident, intreaba-te ce vrea de fapt sa-ti SPUNA sufletul tau. Cauta sa-ti analizezi toate aspectele vietii tale si sa iti detectezi toate NEMULTUMIRILE pe care le ai si apoi incepe sa faci SCHIMBARI.

Daca ai in viata ta oameni care te trateaza urat si te fac sa te simti prost, atunci cauta sa te detasezi de ei si sa-ti vezi de viata ta fara ei. Cauta sa pastrezi in viata ta doar pe acei oameni care te sprijina, te iubesc, te respecta si te sustin si renunta la cei care te trag in jos si te fac sa te simti frustrat si nefericit. Oamenii din viata noastra au un mare impact asupra fericirii sau nefericirii noastre, de aceea este foarte important sa fim foarte selectivi in privinta acestora si sa pastram in viata noastra doar pe acei oameni care ne fac fericiti, alaturi de care simtim ca CRESTEM si EVOLUAM si care dau un plus de valoare vietii noastre.

Daca esti intr-o relatie amoroasa sau intr-o casnicie unde esti tratat urat, cu lipsa de respect, nu esti iubit sau esti abuzat fizic sau psihic, cel mai bine pentru tine si pentru sanatatea ta este sa RENUNTI la aceste relatii, altfel, intr-un final, vei acumula foarte multa frustrare interioara care te va duce la diferite boli.

Publicitate

Daca ai un job la care te simti nefericit si nemultumit, e nevoie sa te straduiesti sa-ti cauti un alt job la care sa mergi cu placere si sa te simti multumit de el, altfel, vei acumula multa frustrare care intr-un final te va duce la diverse boli.

Daca ai o imagine proasta despre tine, nu crezi in tine si nu te apreciezi, daca nu te iubesti pe tine insuti, daca nu te tratezi cu respect, daca traiesti cu regrete, daca te autoinvinovatesti, daca te abuzezi muncind foarte mult fara a-ti acorda pauze de respiro si timp pentru a te relaxa si pentru a te distra si tu, daca nu te pui pe primul loc in viata ta si tot timpul ii pui pe ceilalti (sot, iubit, copii, parinti, prieteni etc.), daca nu stii sa spui „NU” atunci cand iti doresti sa spui NU si te straduiesti tot timpul sa le faci celorlalti pe plac in ciuda a ceea ce simti tu sa faci, daca nu faci nimic din ceea ce-ti doresti, daca nu iti traiesti pasiunile, daca nu cauti sa-ti indeplinesti visele, vei acumula foarte multa frustrare interioara care intr-un final te va duce la diferite boli si accidente.

Sufletul nostru intotdeauna cauta sa ne ghideze si sa ne spuna cand ceva e in NEREGULA in NOI, insa noi nu ii dam importanta si il ignoram, astfel ca, el insista sa ne ghideze pe drumul cel bun pentru noi si ne da boli si accidente pentru a ne determina sa ne TREZIM, sa constientizam toate nemultumirile si tristetile din sufletul nostru si sa INCEPEM sa facem SCHIMBARILE necesare pentru a ajunge sa fim fericiti si sa urmam drumul bun pentru noi.

Asadar dragii mei, pentru a evita sa ajungeti la diverse boli si accidente, cautati sa va analizati viata, sa vedeti acolo unde sunteti nemultumiti de ea si sa incepeti sa schimbati TOT ce va NEMULTUMESTE. Doar asa puteti trai sanatosi si fericiti, FACAND CURATENIE in viata voastra pe toate planurile ei!

de Camelia Serban

„Cel mai fericit om e acela ce face fericiti un numar cat mai mare de oameni.” – Tolstoi

Publicitate
Alte Articole
De Suflet