Hooponopono face minuni pentru sănătate

Hooponopono face minuni pentru sănătate

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in SfaturiSpiritualitateStiintaViata

Ai auzit de un medic care își tratează pacienții fără să-i vadă? Nu, nu vorbim despre clarvăzători. Terapeutul hawaian Dr. Hugh Len a vindecat un grup de criminali bolnavi mintal numai cu puterea recunoștinței și a iubirii.

Terapeutul a folosit o metodă de vindecare hawaiană numită hooponopono. Metoda este descrisă de Joe Vitale în cartea sa „Absolute Infinity” și se bazează pur și simplu pe rostirea a câteva cuvinte, dintre care unul este „mulțumesc”. Potrivit acestuia, cheia se află în conceptul de responsabilitate – majoritatea oamenilor o caută la alții care dau vina pe eșecurile lor.

Joe Vitale susține că opțiunea potrivită este exact opusă – să presupunem sută la sută că suntem responsabili pentru lumea din jurul nostru.

„Dr. Hugh Len mi-a povestit despre munca sa într-un spital din Hawaii, unde a fost trimis în secția pentru criminali periculoși bolnavi mintal. Niciun medic nu a vrut să lucreze acolo, deoarece condițiile erau teribile și nu era neobișnuit ca pacienții să atace personalul. Cu toate acestea, Dr. Len i-a trecut prin cap să încerce o metodă de vindecare hawaiană veche – el a decis să-și asume un risc, pentru că, chiar dacă nu ar funcționa, nu ar face rău nimănui. El nu i-a văzut pe pacienți față în față, ci a stat pur și simplu în biroul său și le-a examinat dosarele medicale. Și pe măsură ce lucra la sine, gândindu-se la diagnosticele lor, pacienții s-au îmbunătățit”, spune Joe Vitale.

Cum sa întâmplat exact tratamentul?

Odată ce o persoană își asumă întreaga responsabilitate pentru tot ce se întâmplă în viața sa (inclusiv întâlnirea cu bolnavi), trebuie doar să repete patru cuvinte magice: îmi pare rău, iartă-mă, mulțumesc, te iubesc. Se pare că dragostea și recunoștința sunt capabile să facă minuni în sens literal. Aceasta nu este o descoperire hawaiană, deoarece este revendicată de toate religiile și filozofiile. Se pare că recunoștința și iubirea de sine sunt cel mai ușor și mai plăcut mod de a îmbunătăți lumea.

Sistemul este simplu. Primul pas este să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru ceea ce vedem în fiecare zi, ceea ce se întâmplă cu cei dragi, cu străinii pe care îi întâlnim întâmplător, cu noi înșine. Tot ceea ce știm are de-a face cu viața noastră – prin urmare, decizia este în mâinile noastre.

Nu contează dacă problema ni se întâmplă nouă sau altcuiva – important este că putem să o eliminăm cu recunoștință, dragoste, scuze și cerând iertare. Chiar și la început, nu trebuie să experimentați aceste sentimente: repetând fraza „Te iubesc, îmi pare rău, te rog să mă ierți, mulțumesc”, declanșezi un mecanism de vindecare și rezolvare a problemelor care funcționează fără cusur. Atunci oportunitățile de a ieși din situație încep să îți apară în fața ochilor.

Apa are memorie – fii atent la ceea ce îi spui

O altă dovadă a proprietăților magice ale „mulțumirii” este dată de savantul japonez Masaru Emoto, care studiază proprietățile informaționale ale apei. După o serie de experimente în care a fotografiat cristalele formate în timpul înghețului, a ajuns la concluzia că apa are capacitatea de a înțelege și de a-și aminti mesajele pe care le transmitem în prezența ei.

Laboratorul său a testat probe de apă din întreaga lume, care a fost expusă la diferite tipuri de expunere – muzică, imagini, radiații electromagnetice de la televizor, gânduri ale unei persoane sau grupuri de oameni, rugăciuni, cuvinte scrise și rostite. Emoto constată că cele mai fabuloase cristale sunt formate din apă, cărora li se adresează în același timp două mesaje simple „Mulțumesc” și „Te iubesc”. Prin comparație, o notă cu cuvântul „prost” sau care cântă muzică agresivă produce cristale deformate sau fără cristal.

Potrivit savantului japonez, cuvintele pozitive au vibrații clare, frumoase, iar cuvintele negative produc forme urâte, fără legătură, care nu se pot conecta într-o structură cristalină. Dr. Emoto consideră că apa poluată poate fi purificată prin cuvinte „magice” și, deoarece corpul uman este format dintr-un procent mare de apă, acestea au un efect de vindecare nu numai la nivel fizic, dar au și capacitatea de a rezolva problemele globale. – atâta timp cât repetăm ​​de mai multe ori „mulțumesc” și „te iubesc” când suntem lângă un iaz.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!