Hipocrate: Cordonul de argint care leagă trupul și sufletul

Hipocrate: Cordonul de argint care leagă trupul și sufletul

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in SanatateSecreteSpiritualitateStiinta

Celebrul medic grec Hipocrate și-a dat seama de importanța coloanei vertebrale și a spus: „Analizați coloana vertebrală, deoarece există multe cauze ale bolilor.” Pentru a fi atenți la coloana vertebrală, a venit la noi celebrul vindecător și profesor spiritual Satjit Aden.

Acesta a condus un curs de îndreptare energetică a coloanei vertebrale și masaj terapeutic pentru o mai bună sănătate, întinerire și creștere spirituală. Aden desfășoară și sesiuni de vindecare ca reflexolog.

Un cablu de argint leagă trupul și sufletul

În prima parte a cursului, Satjit Aden atrage atenția asupra unui fapt invizibil – șnurul de argint pe care crede că îl are toată lumea. Conectează corpul fizic de cel astral. Informațiile din Univers și de la Creatorul nostru către sufletele noastre trec prin el. Despre cablul de argint este scris în toate cărțile antice, cum ar fi Biblia și Coranul. Oamenii care au fost în moarte clinică spun, de asemenea, că s-au văzut ieșind din corpul lor în timpul morții, dar au avut o conexiune cu el, care este ca un fir de argint.

Unul dintre cei mai mari oameni de știință, Edgar Casey, care scrie despre înregistrările Akashic, povestește, de asemenea, despre o experiență interesantă în timpul căreia a întâlnit îngerul morții. Și el, în loc să fie înfricoșător și urât, cu glugă și coasa în mână, era foarte frumos. Îngerul i-a explicat că atunci când a venit timpul ca o persoană să se întoarcă „acasă”, taie cordonul de argint cu coasa și legătura dintre conștiință și corp este ruptă.

„Așa cum un bebeluș este conectat la mama sa prin cordonul ombilical și primește hrană pentru a crește, tot așa cordonul de argint ne ajută să ne conectăm spiritual. Motivul pentru care urmez cursul este să înțeleg de unde provin conștiința și înțelepciunea noastră ”, explică profesorul.

Toată lumea poate urca la un nivel spiritual mai înalt decât el sau ea

Satjit este de părere că vibrăm cu toții la diferite frecvențe. Cei care consumă droguri și beau alcool sunt reglați la frecvențe joase, iar evenimentele și oamenii din jurul lor vibrează la fel. Cu cât este mai conștient, mai virtuos și mănâncă alimente mai pure din natură, cu atât este mai mare frecvența și atrage astfel de oameni și evenimente. Profesorul explică faptul că adesea motivul despărțirilor dintre parteneri este o discrepanță între nivelurile la care vibrează cei doi, deoarece de-a lungul anilor unul se ridică la un nivel superior, iar celălalt rămâne în urmă.

„În societatea noastră de astăzi există un dezechilibru și o dorință de supremație. Bărbații nu vor ca femeile să conducă, pentru că atunci când o femeie este mai sus, se gândește la bunăstarea tuturor, gândește din inimă spre deosebire de bărbați.”, este convins Satjit.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!