Glanda pineală: unul dintre cele mai mari secrete ascunse omenirii

Glanda pineală: unul dintre cele mai mari secrete ascunse omenirii

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 March 2021 in CuriozitățiSpiritualitate

Noi, oamenii, suntem înzestrați cu o parte specifică a creierului cunoscută sub numele de glanda pineală, precum și cu al treilea ochi. Această glandă mică are forma unui con. Este foarte mic, cântărește puțin peste 0,1 grame. Este situat adânc în creier între cele două emisfere și deasupra celui de-al treilea ventricul al coloanei vertebrale.

Glanda pineală este responsabilă pentru producerea de serotonină și melatonină, a cărei funcție este de a regla hormonii din corpul uman și, prin urmare, afectează tiparele de somn / veghe, inclusiv funcțiile sezoniere.

Motivul pentru care cei care dețin puterea păstrează aceste informații secrete față de oameni este acela că nu pot descoperi întregul potențial investit în această parte a corpului.

Glanda pineală este în esență portalul dintre lumile fizice și spirituale pentru oameni. Când este activată, mintea unei persoane este umplută cu un sentiment de euforie, iar integritatea are un sentiment de cunoaștere completă. Se poate realiza această activare prin yoga, meditație și o serie de alte metode oculte.

Odată ce glanda pineală este activată, o persoană poate călători liber către alte dimensiuni sau, așa cum se numește altfel, să efectueze proiecția astrală sau vizualizarea de la distanță.

Prin metode străvechi și practici avansate, se poate controla chiar gândurile și acțiunile altor oameni din lumea fizică.

Vedeți cum vă puteți controla glanda pineală: Învățați cum să controlați glanda pineală pentru o sănătate spirituală și fizică sporită

Această idee a devenit o teorie obișnuită în studiul glandei pineale. Inutil să spun că glanda pineală pare să fie configurată pentru a transmite semnale la fel ca retina ochiului, care detectează imagini vizuale și le trimite la creier. Oamenii de știință subliniază că interiorul glandei pineale este complet negru, dar trebuie să ne punem la îndoială acest lucru – de ce ar crea corpurile noastre acest al treilea ochi cu celule care detectează lumina dacă nu există lumină în interior care să o detecteze.

Imaginile create atunci când visăm sau vedem în experiențe în afara corpului ar putea proveni din celule fotice (de detectare a luminii) din interiorul glandei pineale?

Deși acest lucru pare imposibil, guvernele Statelor Unite și ale fostei Uniuni Sovietice, precum și diferite organizații ascunse, cercetează aceste efecte de ceva timp, păstrând informații ascunse publicului.

Motivul pentru care nu suntem în măsură să realizăm acest lucru uimitor în creierul nostru se datorează cantității de fluorură de sodiu pe care o ingerăm zilnic. Glanda pineală absoarbe cea mai mare parte a fluorurii de sodiu care pătrunde în corpul nostru.

Acest lucru înrăutățește funcția glandei pineale și nu mai poate echilibra procesele hormonale din corp.

De fapt, 90% din apa potabilă din Statele Unite conține fluor și diverse alte componente. Chiar și filtrele de apă pe care le cumpărați în supermarket nu reușesc să purifice fluorul din apa.

O modalitate de a combate această problemă este osmoza inversă sau distilarea apei, apa distilată fiind opțiunea mai ieftină.

Cu toate acestea, fără să ne declarăm teroriști conspirați, suntem preocupați serios de separarea completă a spiritualității și a realității.

Dr. Rick Strasman, MD, consideră că DMT este puternic asociat cu glanda pineală:

„Am fost atras de dimetiltriptamină ( DMT) din cauza prezenței sale în corpul uman. Am crezut că sursa DMT a fost misterioasa glandă pineală, un mic organ situat în centrul creierului. Medicina modernă știe puțin despre rolul acestei glande, dar are o bogată istorie metafizică. Descartes, de exemplu, credea că glanda pineală era „sediul sufletului” și că atât tradițiile occidentale, cât și cele orientale plasează cel mai spiritual centru al nostru în acea glandă.”

Dr. Rick Strasman sugerează că o glandă pineală produce o moleculă euforică puternică numită DMT (de la dimetiltriptamină ). Această moleculă este inerentă naturii, se găsește în unele ierburi și rădăcini ale copacilor și chiar în corpul uman. Experiența dobândită de la persoanele care fumează forme izolate de DMT este considerată extrem de vie, sublimă și schimbătoare de viață.

Producția de DMT de către glanda pineală trebuie luată ca atare, având în vedere că se cunoaște că glanda pineală produce melatonină și serotonină, neurotransmițători care sunt foarte asemănători din punct de vedere structural cu DMT și care joacă un rol în modelarea stării de spirit și a ciclurilor de somn.

Secretele glandei pineale:

Glanda pineală este într-adevăr cea mai importantă glandă din corp. Se află între ochi. Este organul unei perspicacități extreme, al treilea ochi, ochiul lui Ra sau Heru. Secretă melatonina, care are un efect anti-îmbătrânire și este un antioxidant din fire. De asemenea, secretă melanină, care colorează pielea.

Glanda pineală, cel mai enigmatic dintre organele endocrine, a fost de multă vreme de interes pentru anatomie. Cu câteva milenii în urmă, se credea că este o supapă care controla fluxul amintirilor în minte.

Rene Descartes, filozoful și matematicianul francez din secolul al XVII-lea, a ajuns la concluzia că glanda pineală este sediul sufletului. Similar este și ideea că calcificarea glandei pineale provoacă boli psihiatrice, un concept care oferă ajutor persoanelor care au luat comportamentul psihotic ca atare; tehnicile moderne de cercetare relevă faptul că glanda pineală este aproape întotdeauna calcificată într-un grad sau altul.

Platon spune în Republica (Cartea a VII-a), „sufletul are un organ, purificat și luminat, un organ pe care este mai bine să-l păstreze decât să aibă zece mii de ochi trupești, căci adevărul devine vizibil numai prin el”.

Vom încheia articolul cu următorul citat …

„Nu credeți ceva doar pentru că l-ați auzit. Nu credeți lucrurile doar pentru că o mulțime de oameni le spun sau pentru că se zvonește. Nu credeți nimic doar pentru că este scris în cărțile voastre religioase. Nu credeți în nimic doar din cauza autorității profesorilor sau a bătrânilor. Nu credeți în tradiții doar pentru că sunt transmise de-a lungul multor generații. Doar după observare și analiză, când constatați că totul este logic și contribuie la binele și bunăstarea dvs. și a tuturor oamenilor, atunci acceptați-l și urmați-l.” – BuddhaDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!