Ganduri intelepte pentru momentele grele din viata noastra! Sa va fie cu folos!

Ganduri intelepte pentru momentele grele din viata noastra! Sa va fie cu folos!

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2020 in Dezvoltare Personala

“Dacă nu poți să zbori, aleargă. Dacă nu poți să alergi, mergi. Dacă nu poți să mergi, târăște-te. Însă, indiferent ce faci, mergi înainte” – Martin Luther King Jr.

Aceste lectii minunate ne vor ajuta foarte mult in momentele dificile din viata noastra.

Cel mai frumos lucru in viata este sa vezi persoana pe care o iubesti zambind. Iar un lucru si mai frumos este sa stii ca tu esti motivul din spatele acelui zambet.

In trei cuvinte poti rezuma tot ce am invatat despre viata: MERGI MAI DEPARTE.

Uneori, cand esti nebun, ai dreptul sa fii nebun.. dar nu ai dreptul sa fii crud.

Nu te teme de schimbare, s-ar putea sa gasesti ceva bun.

Cand o usa se inchide, alta se deschide. Dar de multe ori ne uitam cu atat de mult regret la acea usa inchisa incat nu mai vedem oportunitatea din fata noastra.

Ieri este istorie. Maine este un mister. Astazi este un cadou. De aceea se numeste prezent.

Nu lua viata prea in serios. Niciodata nu vei castiga in fata ei.

De-a lungul vietii oamenii te vor face nebun, te vor respecta sau te vor trata cu ura. Lasa-l pe Dumnezeu sa se ocupe de lucrurile astea… tu vezi-ti in continuare de viata a.

Viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cum vei muri azi.

Nimeni nu este perfect si nimeni nu merita sa fie perfect. Toata lumea are probleme, niciodata nu stii prin ce trec oamenii. Asa ca incearca sa nu mai judeci, sa nu mai critici si sa nu iti mai bati joc de altii. Fiecare om duce cate un razboi.

“Dacă am putea să ne schimbam atitudinea, ar trebui nu numai să ne vedem viața în mod diferit, ci chiar viața să ne devină diferită” – Katherine Mansfield

Cel mai bun lucru in viata ta este sa gasesti pe cineva care iti stie toate defectele si inca mai crede ca esti incredibil.

Daca nu iti place ceva, schimba-l. Daca nu se poate schimba, schimba modul in care te gandesti la acel lucru.

Plansul nu indica faptul ca esti slab. Inca de la nastere, acesta a fost un semn ca esti in viata.

Nu te ineci cazand in apa… te ineci stand acolo.

Uneori trebuie sa te distantezi pentru a vedea lucruri in mod clar.

Nu spune niciodata ca nu ai suficient timp. Ai exact acelasi numar de ore pe zi cum au avut Maica Teresa, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson si Albert Einstein.

O imbratisare tacuta inseamna o mie de cuvinte pentru o persoana care sufera.

Eliberarea nu inseamna uitare, inseamna amintiri fara frica.

Moartea lasa o durere de inima pe care nimeni nu o poate vindeca, dragostea lasa o amintire pe care nimeni nu ti-o poate fura.

De-a lungul vietii, cea mai dificila alegere pe care va trebui sa o faci va fi daca ar trebui sa mergi mai departe… sau sa mai ramai putin.

“Soarele straluceste, ne incalzeste si ne lumineaza, iar noi nu suntem deloc curiosi de ce se intampla asta; cu toate acestea , incercam sa gasim explicatia raului, durerii, foamei, tantarilor si a oamenilor prosti” – Ralph Waldo Emerson

 Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!