“Frumusețea pentru o femeie devine o problemă doar în două cazuri”: citate din Monica Bellucci

“Frumusețea pentru o femeie devine o problemă doar în două cazuri”: citate din Monica Bellucci

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2023 in CitateDe SufletLecții de viațăPersonalitateSfaturi

“Am născut primul copil la 40 de ani, al doilea la 45. Am jucat în ‘James Bond’ la 50. Și nu mi-aș dori niciodată să am din nou 20 de ani. În tinerețe, ai ‘la beauté du diable’ (‘frumusețea diavolului’), cum spun francezii. Frumusețea pe care nu o conștientizezi. Dar când ai 50 de ani, în interiorul tău se naște o frumusețe de alt fel, care îți dă putere. Această putere nu este legată de frumusețe.”

Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea este numită “zeița italiană” și atrage privirile cu feminitatea ei incredibilă. Are 56 de ani, dar actrița rămâne frumoasă. Secretul ei este simplu: să se iubească în oglindă.

Natura nu a înzestrat-o pe Monica Bellucci doar cu frumusețe, ci și cu înțelepciune. Afirmațiile ei sunt o confirmare concludentă a acestui fapt…

“Am născut primul copil la 40 de ani, al doilea la 45. Am jucat în ‘James Bond’ la 50. Și nu aș dori niciodată să am din nou 20 de ani. Sunt mult mai fericită acum decât atunci, pentru că la acea vârstă ne cunoaștem doar pe noi înșine, încercăm să înțelegem cine vrem să fim, suferim de nesiguranță. Acum știu exact ce îmi trebuie și ce pot să trăiesc fără.”

“Despre frumusețe nu trebuie să vorbim ca despre o povară. Asta nu e corect. Frumusețea este o șansă mare, pentru asta trebuie doar să fii recunoscătoare. Și, în plus, va trece, trebuie doar să aștepți.”

“Bărbații încearcă să-și păstreze puterea prin femei. Se tem de frumusețile independente, sunt atrași de fetele tinere și neexperimentate, lângă care se simt puternici.”

“Oamenii pot ierta inteligența sau chiar talentul cuiva, dar niciodată frumusețea.”

“Frumusețea devine o problemă pentru o femeie doar în două cazuri: atunci când nu o are și atunci când nu are nimic în afară de frumusețe.”

“Mă simt bine și confortabil singură cu mine, dar nu pentru că sunt frumoasă. Știu multe persoane foarte frumoase ale căror vieți sunt groaznice. Și se simt foarte rău în propria companie. Să simți confort interior nu ține de cum arăți în exterior, ci de cum te simți în interior. Sunt o persoană fericită pentru că am experimentat multă iubire față de mine însămi – am o familie mare.”

“Știu că nu ar trebui să consum alimente cu făină, pâine sau paste. Dar ce să fac… Nu suport interdicțiile. Uneori, o bucată de plăcere este necesară, nu-i așa? Da, este dăunător, dar refuzul total este și mai dăunător.”

“În loc să merg la sală, port negru – este mult mai practic și plăcut.”

“Când eram foarte tânără, voiam să demonstrez tuturor că am și creier. Acum nu mai contează.”

“A fi frumoasă la 20 de ani este natural. Dar când ești frumoasă la 35 sau 55, asta este o poziție de viață.”

“Nu ne aparținem nimănui: nici soților noștri, nici copiilor. Putem împărți doar ceva cu oamenii pe care îi iubim.”

“Ești frumoasă atunci când te consideri astfel. Ce cred ceilalți nu contează deloc.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!