Fricile sunt semne secrete trimise de sus: ce înseamnă frica de înălțimi, frica de șoareci și alte frici cu care ne-am născut

Fricile sunt semne secrete trimise de sus: ce înseamnă frica de înălțimi, frica de șoareci și alte frici cu care ne-am născut

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Se crede că fricile noastre înnăscute, cum ar fi frica de înălțime sau întuneric, nu sunt altceva decât semne de la soartă. Aceste semne indică în ce direcție ar trebui să ne dezvoltăm.

Fricile afectează energia și sănătatea umană . Ele pot fi folosite pentru a analiza personalitatea și a determina trăsăturile negative de caracter ascunse. Dacă există posibilitatea de a învinge o frică, atunci ar trebui folosită.

Frica de înălțimi

Mulți oameni se tem de înălțimi, dar aproape nimeni nu știe că, de fapt, această frică are o cauză neobișnuită. Se crede că oamenii care au o astfel de frică nu sunt siguri pe ce va urma în viitor. Le este frică să facă primul pas spre succes.

Acești oameni iubesc calmul foarte mult, deci nu își asumă riscuri decât atunci când este necesar. Dacă ți-e frică să mergi înainte, atunci nu vei putea învinge frica de înălțimi.

Frica de rozătoare

O persoană cu o astfel de frică se teme să aibă încredere în ceilalți. De obicei, cei care preferă să acționeze pe cont propriu se tem de rozătoare. S-ar părea că nu este nimic în neregulă cu acest aspect, dar la astfel de oameni, independența este atât de puternică încât chiar și persoanelor apropiate le este foarte greu să le câștige încrederea.

Frica de spații închise

Această frică se numește claustrofobie. Experții în bioenergie subliniază că aceasta este frica omului egoist. Îi afectează în principal pe cei care se gândesc doar la ei înșiși și nu se gândesc și la ceilalți.

A scăpa de claustrofobie este uneori extrem de dificil, iar această frică arată adevărata natură a unei persoane. Dacă o persoană se teme de spații închise, probabil că este predispusă la egoism, chiar dacă nu o recunoaște.

Frica de întuneric

Oamenii care se tem de întuneric vor să controleze totul și pe toată lumea. Sunt pur și simplu obsedați de control și acest lucru face ca percepția întunericului să fie atât de periculoasă pentru ei: simbolizează haosul necunoscut. Cel mai probabil, aceștia sunt indivizi geloși.

Experții îi sfătuiesc pe toți cei care se tem de întuneric să se concentreze asupra sentimentelor lor pentru cei dragi. Trebuie să înțeleagă că oamenii nu le aparțin – fiecare persoană este liberă și are dreptul să decidă singură ce să facă, unde să meargă și ce să-și dorească.

Frica de injecții

Există mulți oameni care se tem de injecții. Unei astfel de persoane nu-i place să se deschidă către alți oameni și să vorbească liber despre sentimentele sale. Dacă o persoană se teme de injecții, atunci trebuie să-și deschidă inima cel puțin pentru oamenii importanți din viața sa.

Frica de sânge

Există oameni care se tem la vederea sângelui – se simt rău imediat, uneori chiar își pierd cunoștința. Experții în bioenergie consideră că teama de sânge poate indica incapacitatea unei persoane de a se relaxa. Astfel de oameni sunt adesea foarte muncitori. De asemenea, își fac o mulțime de griji inutile și nejustificate din mai mici motive.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!