Florile de interior care ajută femeile să atragă dragostea și să găsească fericirea

Florile de interior care ajută femeile să atragă dragostea și să găsească fericirea

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 September 2021 in CuriozitățiFrumuseteLifeStyleRelatii

Florile de interior pot fi o sursă de energie puternică, inspirație și bună dispoziție. Există multe surse de energie feminină, dar plantele și florile sunt probabil cei mai buni prieteni ai femeilor din întreaga lume.

Crinul păcii

Această plantă oferă femeilor liniște sufletească, prudență în decizii, calmează nervii. Este un ajutor excelent în dragoste, dar numai pentru cei care sunt deja într-o relație. Armonizarea spațiului înconjurător are un mare efect asupra dispoziției partenerilor, astfel, având o astfel de plantă în casă, tensiunile dintre parteneri vor dispărea fără prea multă ceartă.

Violetele

Una dintre cele mai puternice plante feminine. Violetele creează o aură specială în jurul unei femei în timp ce se află acasă, însă trebuie să știți că această aură persistă și în afara zidurilor locuinței, chiar dacă nu pentru mult timp. Se crede că după aproximativ 4-5 ore, efectul violetei dispare, dar este restabilit din nou peste noapte.

Hibiscus

Este o floare a fericirii în iubire. Permite unei femei să fie mai dorită pentru un bărbat în toate sensurile. Cu o astfel de floare, viața unei femei în căsătorie sau într-o relație va deveni mult mai intensă, iar bărbatul va adăuga în mod sensibil tandrețe și pasiune.

Oxalis

Aceasta este o floare a norocului în iubire. Ar trebui să se regăsească în toate locuințele de fete și femei care sunt în căutarea unei relații sincere și de lungă durată, dar care se tem să întâlnească un bărbat greșit în drum. Cu Oxalis în locuință, nu mai trebuie să vă fie frică de relațiile toxice.

Ciclamen

Această floare frumoasă protejează o femeie de influențele negative din exterior – de deochi, blesteme, vrăji de dragoste. Dacă simți că ai mulți dușmani și femei invidioase, trebuie să îți cumperi o astfel de floare. Este mai bine să o puneți cât mai aproape de locul în care dormiți.

Muscată

Această floare reglează schimbările de dispoziție, ajutând femeile să aibă o dispoziție bună cât mai des. Dacă treci printr-o despărțire neplăcută, mușcatele te va ajuta să-ți calmezi sentimentele și să treci mai ușor peste.

Orhidee

Orhideea este o plantă magică cu flori superbe. Ajută o femeie să câștige încredere în sine, să găsească o modalitate de a se iubi, să depășească complexele și fricile. Experții sfătuiesc femeile care nu pot crede în ele însăși, să aibă o astfel de plantă în locuința lor.

Azalee

Azalea oferă locuinței farmec și frumusețe. Bărbații încep să fie mai atenți la o femeie care are acasă această floare, deoarece le încarcă cu anumite energii care le pun în centrul atenției în mod inexplicabil.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!