Fizionomie: cum să citești caracterul și energia unei persoane după chipul său + un mic test

Fizionomie: cum să citești caracterul și energia unei persoane după chipul său + un mic test

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in CuriozitățiDezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSecreteStiintaViata

Puteți citi energia și caracterul unei persoane în funcție de acțiunile sale, dar uneori este foarte important să știți cum să citiți o persoană. Aici fizionomia îți va veni în ajutor. După față, poți prevedea acțiunile unei persoane și îi poți citi aura.

Puteți afla unele dintre cele mai rele trăsături de caracter, analizând zodia unei persoane. Însă zodia nu este suficientă pentru a determina anumite caracteristici ale unei persoane. De asemenea, este important să vă uitați la cartea principală de vizită a unei persoane – fața sa.

Păr facial

Dacă un bărbat are părul facial foarte des, atunci are o energie puternică. În caracter, acest lucru se reflectă în curaj.

Dacă o fată are sprâncene lungi și groase, acest lucru indică un caracter puternic, cu note masculine. Aceasta este o femeie rebelă. Fetele și femeile cu sprâncene mici și (sau) subțiri sunt foarte feminine, sensibile și vulnerabile.

Buze groase

Oamenii cu buzele groase sunt foarte creduli. Energia lor este slabă și flexibilă. Nu pot rezista acțiunilor vampirilor energetici și oamenilor manipulatori.

Oamenii cu buzele subțiri sunt cei care sunt aproape imposibil de controlat. Cel mai probabil sunt foarte instabili în ceea ce privește starea de spirit și energia, așa că par mereu supărați.

Lățimea nasului

Un nas lat poate indica vibrații slabe de energie. Aura acestor oameni este foarte sedentară și se schimbă foarte încet. Acest lucru se reflectă în personalitate prin prezența lenei și dorința de a amâna. Acești oameni întotdeauna amână totul pentru mai târziu, fac promisiuni pe care nu le îndeplinesc.

Persoanele cu nasul îngust, dimpotrivă, sunt executive, rapide, nu pot sta degeaba. Energia lor se adaptează foarte bine la condițiile externe, ceea ce mărește abilitățile de supraviețuire ale acestor indivizi.

Forma feței

Lată și mică. Aceste persoane au niveluri foarte ridicate de hormoni masculini – testosteron. De aceea pot avea o energie puternică, iar caracterul lor este rebel, complex. Uneori este extrem de dificil să ajungem la un acord cu ei.

O față îngustă și lunguiață se formează cel mai des atunci când o persoană are puțin testosteron în organism. Astfel de oameni sunt senzuali, au abilități creative excelente. Experții în bioenergie subliniază, de asemenea, că au intuiții mai bune și sunt părinți buni.

Simetria facială

O față simetrică este mai atractivă, dar astfel de persoane pot avea un nivel redus de protecție împotriva atacurilor energetice.

O față asimetrică este un semn că o persoană este greu de blestemat. Conform sondajelor și studiilor din domeniul fizionomiei, astfel de persoane sunt mai puțin atractive.

Fizionomia din profil

Un profil ascuțit este un semn al unei perspicacități ridicate, a unei intuiții puternice și a prezenței unui număr mare de talente într-o persoană.

Un profil rotunjit este un indicator că acelei persoane îi place să se certe, să argumenteze. Astfel de oameni preferă să nu cedeze nimănui.

O bărbie proeminentă este un semn că acea persoană trebuie să facă doar ceea ce iubește. Astfel de oameni nu acceptă o companie neplăcută.

Dacă nasul și partea de mijloc a feței ies în față, atunci persoana este foarte curioasă. Energia ei vizează cunoașterea lumii și a sa însăși. Sunt experți născuți, oameni de știință, pionieri.

Partea superioară proeminentă a feței, văzută din profil, indică faptul că persoana are talente în domeniul științelor exacte. Acesta este un realist născut care crede doar în ceea ce vede și aude. Este dificil să-l convingi.

Scrie în comentarii o caracteristică pe care o observi la acest personaj:

Ce alte aspecte mai poți deduce despre un om, în funcție de fața sa? Lasă-ne în comentarii, suntem curioși!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!