Fii suficient de puternic pentru a lăsa în urmă pe cineva care nu te merită.

Fii suficient de puternic pentru a lăsa în urmă pe cineva care nu te merită.

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPsihologieRelatii

Atunci când ești într-o relație cu cineva care nu te respectă, acest lucru nu înseamnă bunătate față de acea persoană, ci cruzime față de tine însuți. Nu permite nimănui să profite de abilitatea ta de a ierta.

Ești înconjurată de mulți oameni. Printre ei sunt cei care te iubesc și te respectă, și cei care nu te vor trata niciodată așa cum meriți. Din păcate, să înveți să te îndepărtezi de oamenii care nu te apreciază nu este ușor, dar este absolut necesară.

Nu permite nimănui să abuzeze de bunătatea ta și de abilitatea ta de a ierta. Meriți să primești doar ce este mai bun în viața ta, așa că nu lăsa oameni nedemni să îți ia asta. Fii o femeie suficient de puternică pentru a lăsa în urmă un bărbat care pur și simplu nu te merită.

Nu meriți să fii opțiunea de rezervă a cuiva.

Ești o femeie minunată. Și dacă cineva nu observă asta… ei bine, atunci nu are loc în viața ta. Meriți să fii pe primul loc în viața partenerului tău, nu să fii cea pe care o sună doar atunci când nimeni altcineva nu răspunde și care este mereu bucuroasă să răspundă.

Un bărbat care se comportă astfel cu tine nu merită nici timpul tău, nici energia ta, nici dragostea ta.

Dacă te sună doar atunci când se simte singur într-o noapte rece, când este beat sau după ce a fost părăsit de o altă persoană, atunci el nu te apreciază cu adevărat. Este doar o persoană toxică care te folosește pentru că știe că poate să o facă. Nu permite nimănui să te trateze astfel.

Meriți să fii cu cineva care să lucreze alături de tine la relația voastră.

Ce valoare are relația ta dacă doar tu lucrezi la ea? Dacă lucrurile continuă în acest fel, nu vei reuși niciodată, indiferent cât de mult te străduiești. Nu poți să cari întreaga povară singură, ai nevoie de un partener adevărat, nu de un parazit emoțional.

Un bărbat care nu este dispus să lucreze împreună cu tine pentru viitorul vostru comun nu este persoana cu care ar trebui să îți petreci restul vieții. El trebuie să îți arate că îi pasă. Trebuie să te ajute să depășești provocările care apar.

Nu trebuie să îți faci mereu griji doar pentru ceilalți.

Este minunat că știi cum să ai grijă de ceilalți oameni. Este una dintre cele mai bune și demne calități ale tale. Dar, în ciuda acestui fapt, trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Altfel, la ce bun compasiunea și înțelegerea ta, dacă nu le poți manifesta și față de tine?

Atunci când rămâi cu cineva care nu te respectă, nu te iubește și nu te prețuiește, acest lucru nu înseamnă bunătate față de acea persoană, ci cruzime față de tine însuți. Chiar dacă încă simți dorința de a rămâne cu el și de a-i oferi dragostea ta, acest lucru nu este întotdeauna cea mai bună alegere.

Dacă el îți ia totul fără să ofere nimic în schimb, ar trebui să te oprești și să te gândești cu atenție dacă ai nevoie cu adevărat de acea persoană în viața ta.

Ești o femeie incredibilă, frumoasă și puternică – chiar dacă uneori ai senzația că nu este așa. Și meriți să ai în viața ta un bărbat care înțelege valoarea ta și este dispus să lucreze alături de tine la relație. Dacă el nu este dispus să facă asta, atunci trebuie să înveți să fii suficient de puternică pentru a lăsa în urmă astfel de relații acolo unde le este locul – în trecut.

Da, uneori să lași pe cineva poate fi foarte dificil, dar acesta este un lucru pe care trebuie să învățăm să îl facem pentru noi înșine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!