Fii atent cu persoanele care au aceste 5 trăsături: ele trădează întotdeauna

Fii atent cu persoanele care au aceste 5 trăsături: ele trădează întotdeauna

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

„O relație fără încredere este ca o mașină fără benzină. Puteți sta în ea cât doriți, dar nu va merge nicăieri.”

Orice relație pe termen lung necesită, în primul rând, o încredere profundă, și trebuie să fie reciprocă, acest lucru este absolut necesar. Din păcate, nu toți oamenii sunt demni de încredere. Pot exista multe motive pentru acest lucru, dar esența este doar una: ei nu pot fi niciodată devotați cu adevărat. Nu se poate avea încredere în astfel de oameni.

Fii atent atunci când persoanele de lângă tine au următoarele 5 trăsături:

1. Sunt exagerat de drăguțe

Dacă o persoană pare mult prea drăguță, acest lucru este întotdeauna un semnal de alarmă, iar intuiția nu dă greș aproape niciodată. Există întotdeauna un scop ascuns într-un astfel de comportament și, mai devreme sau mai târziu, el va ieși la iveală.

Fii atent când cineva te abordează în mod constant cu complimente și laude (este frumos, suntem de acord cu asta), dar ele nu spun aproape nimic despre calitățile tale, sunt spuse în gol. Chiar dacă vei afla totuși motivul ascuns, este mai bine să te îndepărtezi de acea persoană de la primele semne. Pentru că până vei afla motivul, ea va avea deja timp să te rănească.

2. Le lipsește empatia

Ar fi naiv să ne așteptăm ca oamenii predispuși la trădare să simpatizeze sau să empatizeze pe cineva. Pur și simplu nu au o astfel de abilitate.

Ideea este că, dacă o persoană are chiar și o picătură de empatie, nu va face în mod deliberat fapte care pot răni  alte persoane. Se va pune în locul tău, ceea ce înseamnă că va avea grijă să nu te jignească sau să te umilească. Așadar, dacă o persoană nu este deloc empatică, înseamnă că poate răni cu ușurință pe altcineva.

3. Sunt narcisiste

Acești oameni sunt sincer convinși că totul în Univers se învârte în jurul lor, că sunt unici și că lumea trebuie să li se supună. Se admiră, se iubesc și se prețuiesc numai pe ei înșiși. Firește, cu o iubire de sine atât de puternică, pur și simplu nu există loc de iubire și pentru altcineva.

Narcisiștii nu își recunosc niciodată greșelile și chiar dacă îi prinzi în fapt, ei vor întoarce situația pe dos astfel încât tu să pari vinovat. Astfel de oameni te vor învinovăți pentru absolut tot, chiar și pentru faptul că tu i-ai obligat să ia o decizie greșită sau să facă o alegere greșită. La urma urmei, cel mai important lucru pentru un narcisist este doar imensul său ego. Prin urmare, sentimentele și emoțiile altor persoane nu-l interesează deloc.

4. Nu pot păstra secrete

Dacă cineva vine la tine să îți spună un secret despre cineva și îți cere să nu spui nimănui, acesta este un semn de alarmă. Nu trebuie să ai o intuiție prea dezvoltată pentru a presupune că o astfel de persoană va spune altor persoane secretele tale și le va cere să nu spună la nimeni.

Pentru ea, cuvintele nu sunt altceva decât un joc. Nu respectă dreptul altei persoane la viața privată și consideră că este și normal, dar și amuzant să spună tuturor secretul cuiva.

Pentru a fi în centrul atenției și a câștiga popularitate ieftină, astfel de oameni vor face orice. Prin urmare, va spune lumii din jur informații personale, fără a simți nici cea mai mică remușcare. Chiar dacă în timp ce fac acest lucru, rănesc pe cineva sau îi distrug viața, nu le pasă deloc.

5. Sunt schimbătoare

Aceste persoane trec constant de la o extremă la alta când vine vorba de lucrurile cu adevărat importante. Aceasta este natura lor: sunt indecise și nestatornice.

Este imposibil de înțeles modul în care aceste persoane se raportează la ceva sau la cineva. Astăzi sunt prietenoși și toleranți, iar mâine sunt răutăcioși și te jignesc. Așadar, încearcă să stai departe de ele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!