Fiecare oală are propriul său capac: Oamenii iubesc pe cei care se potrivesc, nu pe cei perfecți.

Fiecare oală are propriul său capac: Oamenii iubesc pe cei care se potrivesc, nu pe cei perfecți.

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStylePersonalitatePsihologieRelatiiSfaturi

Când încep oamenii să-mi spună cum ar trebui să fie o femeie pentru a fi iubită și pentru a găsi pe cineva cu care să se căsătorească, îmi vine să râd. Iată de ce:

1. Prietena mea Andreea este expertă în medicina legală. Are patruzeci și doi de ani, are degete lungi și subțiri și este la al doilea nivel în aikido. Ea fumează țigări tari, vorbește urât și nu se teme de moarte.

Andreea are un soț cu nouă ani mai tânăr. El este un arhitect principal într-o firmă de construcții foarte respectată și este foarte chipeș. Coace cele mai delicioase prăjituri pe care le-am mâncat vreodată și le citește mereu povești gemenilor lor de 2 ani. El se ocupă de ei și îi pune în pat dacă Andreea este la muncă. Apoi se trezește noaptea dacă plâng, deoarece Andreea este obosită.

2. O altă prietenă de-a mea, Denisa, este psiholog. Primul ei soț, un chirurg militar, a murit acum 12 ani. Anul trecut s-a căsătorit cu un reporter care a filmat un reportaj despre una dintre operațiunile de salvare, în urma căreia victima a avut nevoie de consiliere psihologică.

La început, au fost doar prieteni, dar apoi prietena mea a fost implicată într-un accident și el a îngrijit-o timp de șase luni. Și-a luat chiar și concediu de la serviciu pentru a nu pleca în deplasări și mergea să filmeze la nunți pentru a câștiga bani.

Prietena mea, în ciuda prognozelor medicilor, a revenit pe picioare. Fiul Denisei îl numește ,,tată” pe acel bărbat. El este mândru că băiatul a mers la Olimpiada de Fizică la Stockholm.

3. Mădălina este profesoară de filozofie. S-a căsătorit cu un bărbat fără educație superioară. Cu toate acestea, el îi construiește o casă, îi gătește, iubește copiii și nu permite gălăgie în casă, pentru că Mădălina se pregătește intensiv pentru conferințe.

Mădălina este obsedată de cariera sa științifică și planifică să plece în China pentru stagiu timp de un an. Soțul ei este obsedat doar de Mădălina, doar pe ea o vede. El nu cunoaște operele marilor scriitori, dar știe mărimea piciorului Mariei și nu uită să-i schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă la mașina ei.

În plus, soțul Mădălinei are o afacere care se ocupă cu prelucrarea lemnului și această afacere l-a făcut milionar.

Când încep oamenii să-mi spună cum ar trebui să fie femeia pentru a fi iubită și pentru a se căsători, pur și simplu îmi vine să râd. Pentru că oamenii nu îi iubesc pe cei perfecți, ci pe cei cu care se potrivesc. Cu toate defectele lor. Fiecare oală își găsește propriul capac.

Așadar, nu trebuie să te temi să trăiești așa cum vrei și să fii cine vrei. În cele din urmă îți vei găsi sufletul pereche.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!