Fiecare incercare iti va aduce o lectie, si te va face sa fii mai bun! Nimic nu este in zadar, trebuie sa inveti sa crezi in tine!

Fiecare incercare iti va aduce o lectie, si te va face sa fii mai bun! Nimic nu este in zadar, trebuie sa inveti sa crezi in tine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in Dezvoltare Personala

“O dată ce ai aflat ce reprezintă cu adevărat viața ta, nu mai poți șterge și ignora această cunoaștere. Dacă vei încerca să faci altceva cu viața ta, vei avea mereu senzația unui gol.” – James Redfield

Chiar daca astazi lucrurile nu-ti merg bine, chiar daca astazi se simti pierduta, incearca sa te ridici, sa mergi inainte. Fie din inertie, fie pentru ca ai descoperit acele lucruri marunte care te fac fericita, mergi inainte!

Cine n-a trecut printr-o perioada in care tot ce facea iesea pe dos, cine nu s-a simtit prost cand restul sarbatoreau? Uneori simti ca parca ramai in urma, ca reusesti putin fata de ceilalti. Fals.

Fiecare dintre noi are un destin, un scop si o poveste. Lucrurile sunt deja scrise, negru pe alb. Noi adaugam culorile, noi adaugam personajele, noi decidem cand un capitol se inchide si cand continua, noi transformam personajul principal intr-un erou. Tu esti eroina povestii tale.

Doar de tine depinde cum continua povestea!

Nu este usor, este atat de greu sa esuezi, sa-i dezamagesti pe cei din jurul tau dar trebuie sa-ti spun ca uneori exageram, nu realizam care sunt probleme adevarate si ne plangem desi stim ca putem da mai mult, ca sigur putem ajunge unde ne dorim! Stii ca poti, este doar o zi, o perioada, un moment din viata ta peste care vei trece.

Intotdeauna vei invata din incercari. Nimic nu este fara rost.

de Maria Cristiana Tudose

“Fiindca nu stii ce te-asteapta maine, lupta sa fii fericit astazi. Ia o cana cu vin si, sub lumina lunii, bea, zicandu-ti ca luna te va cauta poate zadarnic, maine.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!