Fericirea nu vine de la sine, ea trebuie atrasă! 5 tehnici pentru găsirea fericirii

Fericirea nu vine de la sine, ea trebuie atrasă! 5 tehnici pentru găsirea fericirii

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSfaturiSpiritualitate

Căutarea fericirii începe cu lucrurile mărunte care vă ajută să vă schimbați viața zi de zi în bine.

5 tehnici care vă vor ajuta să deveniți o persoană cu adevărat fericită.

1. O condiție importantă pentru o viață fericită este abilitatea de a mulțumi.

Un simplu „mulțumesc” spus la sfârșitul zilei chiar și pentru lucruri simple ajută mintea să se adapteze la o percepție pozitivă a informației și să nu se îngrijoreze prea tare de probleme. Dacă ști să fi recunoscător și să apreciezi orice mic ajutor oferit de oameni o să fi mult mai fericit.

2. Fericirea nu vine de la sine, ci trebuie atrasă în viața ta.

În timpul zilei, trebuie să găsiți câteva minute, să vă relaxați și să vă amintiți de momentele fericite din viață. Aceste gânduri vor aduce pace, sentimente  de mândrie și fericire. Acest antrenament este eficient chiar și în acele momente în care ceva nu merge bine. În momentul frustrării este important să treci la gânduri pozitive pentru a nu atrage noi probleme în viața ta.

3. Desenul te poate face mai fericit

Terapia prin artă eliberează creativitatea, relaxează și permite ca experiențele pozitive să prindă viață. Vă puteți retrage în timpul liber pentru a vă cufunda în lumea creativității și a petrece timpul beneficiind de dispoziția și bunăstarea voastră. Puneți-vă motivele de fericire în desene, în acest fel fiecare creație va avea valoare sentimentală.

4. Fericirea constă și în a-i ajuta pe cei care au nevoie 

Chiar și un mic ajutor va influența starea de spirit în cel mai bun mod, iar binele făcut se va întoarce la tine cu siguranță. O atitudine pozitivă va face ziua mai frumoasă, iar satisfacția că ai putut ajuta pe cineva îți va umple inima de fericire.

5. Pentru a fi fericit trebuie să te regăsești

Uneori suntem atât de ocupați în viața de zi cu zi încât uităm de micile noastre plăceri. Să te regăsești îți va schimba punctul de vedere asupra locului de muncă și te va ajuta să te dezvolți în direcția care te avantajează. De asemenea, te va atrage să faci schimbări fericite în viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!