Fericirea iubește tăcerea sau de ce uneori trebuie să taci

Fericirea iubește tăcerea sau de ce uneori trebuie să taci

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateRelatiiSfaturi

Se spune că, cu cât oamenii știu mai puțin despre viața ta personală, cu atât te dezvolți mai bine.

Și sunt complet de acord cu asta. Fericirea iubește tăcerea. Au fost deseori momente în viața mea când lucrurile au mers prost, mai ales după ce le-am împărtășit altora. Ai observat ceva similar în propria ta viață?

Astăzi vă voi spune cum să obțineți armonie cu voi înșivă și să fiți fericiți.

1. Vrei să trăiești cu vibrații ridicate? Renunță să mai vorbești despre viața altei persoane.

De la o zi la alta asistăm la multe situații care nu poartă întotdeauna energie pozitivă. Vorbind și bârfind despre ceilalți, luăm o parte din negativitate asupra noastră. Renunță la acest lucru și viața ta va fi mai ușoară. Atunci când vorbim despre problemele altora, le invocăm în viața noastră!

2. Nu impune stilul tău de viață nimănui.

Fiecare are dreptul la propriul mod de viață. Cu toții suntem diferiți și aceasta este unicitatea noastră. Dacă sunteți vegetarian, nu forțați pe alții să renunțe la carne. În acest fel, îți irosești energia interioară și puterea. Poți să le vorbești oamenilor despre ce este bine și ce este rău, dar lasă-i pe ei să aleagă dacă vor să urmeze calea ta.

3. Caritatea este o parte importantă a vieții și un semn de milă pentru toate lucrurile.

Cu toate acestea, acest lucru funcționează numai dacă nu vă lăudați despre faptele bune făcute. Dacă ai ajutat pe cei nevoiași și apoi le spui altora despre asta încă câteva zile, atunci cel mai probabil ai făcut-o pentru a-ți crește stima de sine. Iar acest lucru dă dovadă de egoism, nu de compasiune sau milă. Atunci când faci bine trebuie să știe doar Dumnezeu.

4. De asemenea, nu ar trebui să vă împărtășiți planurile de viață.

Despre asta am vorbit deja. Când visezi, îți consumi energia pentru acel vis. Același lucru se întâmplă și atunci când planifici ceva. Când spui cuiva, visul tău este spulberat. Toate planurile trebuie păstrate secrete, apoi se vor împlini.

5. Nu-mi spune cât câștigi, nu te lăuda cu asta.

Banii trebuie acceptați cu pace și recunoștință. Când te lauzi cu câștigul și te întrebi „oare am avut noroc?”, Înseamnă că nu ești pregătit să accepți. Și dacă nu sunteți gata, atunci nu veți obține mai mult …

6. Păstrați ceea ce se întâmplă în familie între pereții casei.

Nu vorbiți despre greșelile celor dragi: părinți, soț, copii, nepoți. Prin „scoaterea gunoiului din casă”, dați multă energie în negativ, intensificându-l astfel. Nu trebuie să știe nimeni care sunt problemele din relația ta, acest lucru vă privește doar pe voi doi!

Iubiți-vă propria viață și nu vorbiți prea mult.

Sunteți de acord cu aceste reguli?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!