Feng Shui pentru a atrage și păstra iubirea

Feng Shui pentru a atrage și păstra iubirea

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in RelatiiSpiritualitate

Învățătura chineză antică ne învață cum să atragem și să păstrăm dragostea fără de care nu putem trăi! Vă oferim sfatul unuia dintre cei mai renumiți experți în Feng Shui din lume – Lillian Tu.

Puneți o lumină roșie în partea de sud-vest a casei – lăsați-o să strălucească în fiecare noapte timp de 49 de nopți. Conform Feng Shui, acesta este unul dintre cele mai puternice moduri de a atrage iubirea.

Lansați un lampion roșu – scrieți-vă dorința de dragoste pe el și eliberați-l în cer. Nu uitați să vă scrieți numele, astfel încât dorința dvs. să vă poată reveni.

Puneți elemente roșii în dormitor – dar numai elemente, pentru că altfel roșul poate avea un efect negativ. Cea mai buna alegere ar fi o eșarfă roșie sau o lampă roșie. Acest lucru va stârni pasiune și va aprinde focul iubirii.

Puneți o piatră quartz rose în dormitor pentru romantism – cel mai bine netratat și plasat în partea de sud-vest a casei tale. Atrage o energie foarte puternică și fericire romantică.

Cumpără un ametist – așezați-l sub patul matrimonial, în partea de jos. Se crede că acest lucru va atrage fidelitatea față de familie.

Scoateți oglinzile din dormitor – mai ales dacă sunt așezate în așa fel încât reflectă patul, deoarece sunt un motiv pentru care apar problemele în relație și fidelitate.

Fără elemente de apă în dormitor – cum ar fi acvarii, fântâni mici de apă cu bile de cristal rotative sau mini cascade. Chiar și o imagine mare cu o cascadă nu este potrivită, deoarece poate provoca dezacord. Nu ar trebui să aveți multe plante în dormitor, în special cactuși, deoarece acestea pot duce la o ruptură între parteneri. Același lucru este valabil și pentru fotografiile sau tablourile cu femei goale.

Nu oferiți trandafiri roșii cu spini – mai ales unei persoane atunci când o iubiți cu adevărat, deoarece, potrivit experților în Feng Shui, florile roșii simbolizează sfârșitul relației, iar plantele cu spini aduc de două ori mai mult noroc.

Cele mai puternice simboluri pentru atragerea iubirii sunt statuetele sau imaginile a: două rațe, doi delfini, porumbei, lotus, orhidee, bujori.

Să fiți binecuvântați și să vă iubiți!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!