“Fa rai din ce ai…” Sa apreciem mai mult ceea ce avem decat sa ne gandim la ceea ce ne dorim, si vom descoperi cat de bogati suntem!

“Fa rai din ce ai…” Sa apreciem mai mult ceea ce avem decat sa ne gandim la ceea ce ne dorim, si vom descoperi cat de bogati suntem!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 March 2020 in De Suflet

Fa rai din ce ai, Sa stii ca castigi atunci cand dai. Fa rai din ce ai…. Vei duce ce-l mai frumos si destoinic trai.

Rai. Ce o fi? E oare binele din noi, sau binele pe care il primim? Rai. E oare frumoasul naturii, sau ceea ce transmitem noi celorlalti? Raiul poate fi ceea ce avem noi in suflet sau in cuget? Raiul ca paradis mistic sau minunile ce ne inconjoara? Oare stie cineva raspunsul ce e raiul, ce ne da acesta noua, sau suntem noi insine raiul prin ceea ce facem si spunem zi de zi. Cuvintele noastre spun foarte multe, insa limbajul sufletului se intelege peste tot, priviri, gesturi, suspine, natura transpune euforia sufletului.

Fa rai din ce ai….gaseste frumusetea in natura, in pasari, anotimpuri si plante, bucura-te de splendoarea si unicitatea lor, e paradisul transpus pe pamant.

Fa rai din ce ai…renaste in fiecare dimineata, si multumeste zilei cu un bun venit! Bucura-te de fiecare clipa pe acest pamant.

Fa rai din ce ai…fii multumitor oamenilor ce te inconjoara si in deosebi familiei, ei fac parte din raiul tau, apreciaza-i.

Fa rai din ce ai…apreciaza gesturile marunte, pune pret pe relatia cu oamenii, evalueaza-ti atitudinea si nu in ultimul rand zambeste. Un zambet cald pentru ca viata are gust.

Fa rai din ce ai…si un sfat sa nu fii singur nici macar in rai. Iubeste iubirea oamenilor!

Fa rai din ce ai…accepta lectii de viata, primeste intelepciuni, pretuieste experienta.

Suntem aici sa mergem peste tristete, angoasa, furie, dezamagiri- prin ce, prin dragoste, suntem aici pentru a asimila lectiile vietii si a descoperi adevarata noastra esenta. Doar fa rai….fa impacare cu tine, cu sufletul si cugetul tau pentru a vedea paradisul ce te inconjoara, si aici, cred ca multi ar zice, ce usor, ce naiv, la cate necesitati si probleme avem….. Da, avem probleme. Dar le au toata lumea, cu o intensitate mai mare sau mai mica, dar le au toti, si totusi, de ce unii par mai fericiti decat altii, de aici reiese ca se poate, putem fi fericiti doar sa vrem.

Tu cel/cea care citesti acum nu iti doresc doar fericire ci iti doresc sa o alegi si sa o manifesti. Traieste-o si imparte-o!

Fa rai din ce ai….distribuie raiul tau, da din starea ta de bine si vei fi rasplatit cu voiciune, cu prietenii, raspandeste bunatate, frumosul sufletesc si vei fi memorat, vei face continuitate. Doar fa rai….impartaseste emotiie tale asa cum o fac si eu acum, emotii bune, stari ce ajuta si pe altii, trairi ce descriu un rai pe pamant, un rai al impacarii sufletesti, al echilibrului spiritual si al calmitatii cugetului.

Fii cel care descopera raiul in fiecare zi, si nu cauta destinatii fixe, nu sunt, nu cauta persoane sa te ghideze, deoarece raiul e in tine, gaseste-l.

Tu scump cititor distribuie raiul tau, fa din el oda al sufletului, imn al emotiilor si poem al vietuirii tale. Fa rai din tot ce ai!

Sursa: vorbepentrusufletblog

Timpul tace si trece. Trece chiar si in timp ce cheltuim timp pentru a vorbi despre el. Totul se reduce la limitele sale pe care nici macar nu le cunoastem. Timpul ne guverneaza viata si sufletul intr-un fel in care nimeni altcineva nu o poate face. Singurul loc sigur din sfera timpului e trecutul, pentru ca stim deja ce s-a intamplat si avem toate variabilele sub control. Trecutul are un farmec … See MoreDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!